Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do New Yorku přijíždí na krátkou chvíli Rayův syn Conor. Ray doufá, že se mu podaří synovi rozmluvit nástup u mariňáků. Aby se podařilo zvýšit šanci na úspěch ve volbách na starostku, Ray přichází s myšlenkou, že uskuteční fingované přepadení v Central Parku, při kterém Anita zachrání napadenou ženu. Daryll hraje útočníka a Sam ho za odměnu vrací na post producenta, o který po Jayově únosu přišel. Mickey a Bunchy mají v plánu utéct do Vietnamu. Bunchy nechává Mariu u Terryho. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes postavu Bridget, která je mi dost protivná, i když má dobrou náladu, a přes Rayův podivný výlet jsem tentokrát čtvrtou hvězdičku přidal, přestože není nikterak silná. Děj mě tentokrát totiž vcelku bavil, hlavně Rayova práce na politické zakázce stála za to, takže jsem se nenudil. 4*- ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejnudnější epizoda série, avšak na snížení hodnocení to ještě není. Atmosféra naznačuje, že se každou chvilkou něco stane, ale furt nic a nic. Závěrečnou "nečekanou" scénu nepočítám, Ray snad začne drbat už i chlapy. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama