Reklama

Reklama

Ray Donovan - Série 5

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 12 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

Ann Biderman

Hrají:

Liev Schreiber, Tara Buck, Alyssa Diaz, Michel Gill, Holly Lynch, Keir O'Donnell, Graham Rogers, Lili Simmons, Jon Voight, Susan Sarandon, C. Thomas Howell (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

Locksley 

všechny recenze uživatele

Tahle irská rodinka se nadělá taškařic, že už to není možný. Je to taková nastavovaná kaše, ale přesto jsem chtěl vidět další a další díl. A jak jsem nikdy neměl v oblibě Voighta, tak jako "hlava rodiny", starej Donovan, co se nadělá takovejch kravin, je perfektní. Bořkovi stavitelovi postavil pomník. :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jsem o čtvrté sezóně napsal, že byla zatím nejhorší, už to neplatí. Pátou řadou se táhla, od úvodní až po závěrečnou epizodu, filmaři tolik oblíbená rakovina, která se postarala o až děsivě líné tempo, a dala tvůrcům seriálu nebývalé možnosti k citovému vydírání emocionálnějších diváků. Nebýt několika světlých výjimek, stala by se ze seriálu otravná a pro mě nesledovatelná záležitost. Vzhledem k postupně klesající kvalitě mám z následující sezóny silné obavy, snad se mýlím a dočkám se příjemného překvapení. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že po slabší čtvrté sérii se filmaři poučí a přijdou s něčím skvělým, jenomže ono je to ještě horší. Pátá série je vážně průser. Všichni totálně vyměkli, pořád brečej, samé flashbacky, halušky a některé postavy kompletně nesmyslně domrvili. Jediný Mickey a Lena tahají za správnej provaz. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se to hrozně táhlo. Atraktivní Los Angeles se moc nevyužívá, stupidní scény se mixují s klišé a občas se objeví slušný souboj. Chybí zajímavější témata, lepší postavy v konfrontaci s Rayem. Ani mě moc nenapadá co psát k týhle řadě, protože se toho moc nedělo. Konec série by měl bejt konec seriálu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvních dílech SÉRIE 5 jsem nad Rayem málem lámal hůl, rozbředlé truchlení a vzpomínání na poslední měsíce nemocné Abby jako by ustrnulo v prázdnotě. Než mi došlo, že se koncept vrátil k S1 s jejím postupným odhalováním (tentokrát nedávné) traumatické minulosti. Od prozrazení napjatých skutečností v 8. epizodě se příběh konečně pohnul vpřed, přestože poněkud neochotně a vedlejší linky nechal stále jenom přicmrndávat (filmový mogul Susan Sarandonové si pravděpodobně své karty schovává na příště). 3½ ()

Galerie (202)

Reklama

Reklama