Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Děj se odehrává v roce 2110, kdy lidstvo hledá ve vesmíru nové zdroje. Pokrok v genetickém inženýrství dovolil prolomit zatím nedosažitelné hranice a vedl k vytvoření upravených lidí. Několik z nich, zatím ještě dětí, je speciálně trénováno v ovládání masivních mechanických robotů, které budou mít za úkol chránit lidstvo před jakýmikoliv hrozbami.
Hlavním hrdinou je Izuru, ne moc úspěšný student akademie ve městě Gurantseere, kde se učí ovládat právě takové roboty. Poté, co do Sluneční soustavy vstoupí neznámý agresivní nepřítel a začne napadat lidské kolonie, Izuru a jeho přátelé dostávají od tajné služby zvláštní úkol. Budou obsluhovat ty nejmodernější mecha-roboty, které lidstvo vytvořilo a chránit ho před novým nepřítelem. (Zdroj: http://www.serialzone.cz) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Lukas222 

všechny recenze uživatele

Grafika nič moc, dejovo je to celkom des. Postavičky nudné a nezaujímavé. Naviac nejak nechápem motiváciu toho tajného oddelenia, že do boja nasadí nie najlepších, ale najhorších. 1* za pekné zábery z vesmírnej bitky. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Kvůli nedostatku live-action space-opery jsem se rozhodl nakouknout do pro mě zatím neznámých vod anime. Zkusil jsem tento seriál. Po pilotu mám podivný pocit. Nejsem si jistý, zda jsem schopen anime sledovat. Tohle zrovna nebyla žádná sračka, ale asi to není pro každého. Celé epizody s anglickými titulky je možné najít na YouTube. ()

Reklama

Galerie (357)

Reklama

Reklama