Reklama

Reklama

Hataraku maó-sama!

(seriál)
  • Japonsko はたらく魔王さま! (více)
Trailer 2
Japonsko, (2013–2023), 14 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Satoši Wagahara (kniha)

Hrají:

Nao Tójama, Mamiko Noto, Júki Ono, Kanae Itó, Jóko Hikasa, Hiro Šimono, Ajaka Suwa, Saori Óniši, Hiroki Jasumoto, Júiči Iguči, Kenta Mijake, Harumi Sakurai (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Démoní kráľ Sadao je len krôčik od dobytia sveta, keď je porazený Hrdinkou Emilia a nútený presunúť sa do iného sveta - novodobého Tokia. Nakoľko jediné, čo démoní kráľ dokáže, je dobývať svet – čo je skutočne nevyhnutná schopnosť v situácii, v ktorej sa ocitol – musí pracovať ako brigádnik v MgRonalde, aby mohol platiť prenájom a ostatné životné náklady. (Anego)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (18)

daGGos 

všechny recenze uživatele

Sympatické postavy, komediální momenty, které většinou opravdu fungují, občas i trochu té romantiky a na své si přijdou i příznivci supernatural soubojů - Hataraku maō-sama! si v podstatě bere všechny oblíbené ingredience žánru a umně je kombinuje do celku, který postrádá nějakých výraznějších záporů, na druhou stranu ale ani nepřekračuje stín obyčejného rabukome bez jakýchkoli invencí, takže je "jen" řemeslně dobře odvedenou směsicí stokrát viděného. Ty uvozovky mají rozhodně své opodstatnění, protože i to v žánru, kde se to obvykle jenom hemží trapností, laciností a prvoplánovitostí, neznamená zrovna málo. *** ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

hádejte, jak to skončí. V dešti na křižovatce předá hlavní hrdinka hlavnímu hrdinovi deštník. Má se smysl na toto anime dívat? Nedoporučuju. 20% UPDATE: možná jsem se unáhlil, studio potvrdilo letos, tzn. po osmi letech, druhou sérii. Zatím nicméně ještě bez konkrétního data. Pokud to v dohledné době vydaj, předpokládám, že minimálně o dvě hvězdičky zvednu. ()

Reklama

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Devil Is A Part-Timer je absolutně skvělé anime! Přichází tu s nevšední zápletkou poslání Vládce Satana do dnešní reality a nechává ho téměř bez jeho moci a on tak musí okusit obyčejný život. Jednotlivé díly pak mají často banální zápletky, které jsou ale dobře zpracované a často i vcelku vtipně pojaté. Hlavní parta postav funguje naprosto fantasticky a neskutečně jsem si je zamiloval, a to spolu se zápletkou táhne celý seriál. Určitou dobu jsem trochu nechápal Emiliu proč je tak "zlá" na Vládce, když už nic nedělá, nicméně pak mi došlo, že bych se v jejím případě asi choval stejně a jde jen o to, že jsme Vládce neviděli jako zlého ničitele v Ente Isla, čímž opět navazuji na to, že postavy jsou zajímavé a neskutečně jsem k nim přilnul. Už se těším až se podívám na další řady. (Psáno po zhlédnutí 1. řady), Aktualizace (po zhlédnutí 2. řady): Je skvělé, že po takové pauze od s1 se dokázal seriál vrátit v plné kráse a já si oblíbené postavy oblíbil ještě více (včetně nové postavy Alas Ramus), dosti se mi také líbí, že v The Devil Is A Part-Timer jsou často poměrně zajímavé dialogy mezi "záporáky" a "hrdiny" a nebojuje se čistě na smrt, ale třeba i s rezervou a občas je možné něco vyřešit z velké části právě dialogem. Tenhle seriál je prostě pekelně boží a to jsem na začátku neměl ani tušení, jak moc mi srdce vzplane pro tento seriál 🔥💗🔥. Aktualizace (po zhlédnutí 3. řady - 2. řady 2. části): Po zhlédnutí všech epizod pořád jednoduše nemám dost a snad bych i upsal duši samotnému Satanovi, abych mohl vidět další epizody! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě hodně bavilo a dost jsem se nasmál. Bohužel pak to sklouzlo do průměru a věnovalo se to souboji mezi McDonaldem a KFC, což fakt zajímavý není. Jinak postavy pěkné, animace též a hodně pobavil i ten jazyk z fantasy světa. Jen škoda nevyužitýho potenciálu, takle jen 65%. I přesto pokud bude 2.série tak určitě koukám. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Uz po prvom dieli som chcela dat 5*... ja nemozem, tak sa smejem :D... Holy Poter, MgRonalds :D... no neskutocne :D... paradny suchy humor, taky ja fakt mozem (minispoiler vo volnom preklade: EMI: hlavne sa nenechaj nikym inym zabit, ja ta zabijem... MAOU: a mohla by si nevykrikovat take veci na ulici??!!... HIHIHI) ()

Galerie (381)

Reklama

Reklama