Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Recenze (459)

BStone 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Při sledování filmu se mi opakovaně objevovalo v hlavě jedno slovo - SLABOMYSLNÝ ... Protože takový tento film skutečně je.Desítky stupidních,nereálných a mimořádně trapných situací,o kterých si režisér pravděpodobně myslel,že jsou vtipné.Holka,se kterou jsem mluvil jednou v životě,mě pozve na narozeniny,a já si sebou přivedu bandu ožralých a zhulených kámošů?To jako vážně?Trapnost a debilita.Janák si zřejmě myslí,že každý,kdo hulí trávu musí být nutně vymaštěný,dementní imbecil.Jinak jeho pojetí postavy nechápu.Dolanského i Donutila mám rád,ale chlapi,tohle?Smíchejte Donutila s Dolanským,přidejte trochu Prachaře a Rumla a vida!Máme tady pravou nefalšovanou sračku! Nejnižší liga,jedna hvězda za snahu,a i ta ze sebezapřením... 10% ()

inhotep 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná volovina, která je možná lepší než většina současných českých komedií, ale nic víc. Janák točí svižně a zábavně, ale strašně šablonovitě, největší zábava je s Donutiem, to je bez debat ostatní herci jsou tak jakžtakž. Zaokrouhluji dolů, protože jsem čekal trochu víc. ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Filmu by som obyčajne dal tak dve hviezdičky, avšak skvelý Miroslav Donutil to pozdvihol o dve triedy vyššie a ja som sa parádne bavil a film si užíval :) A ešte som rád, že poslednú dobu sa i v našich lokalitách točia dobré filmy. A film nemusí mať nálepku Hollywood. ()

barbarpoz 

všechny recenze uživatele

Mám tak trochu averzi vůči některým českým filmům, tenhle jsem pustila díky soundtracku od Alberta Černého, který je hodně kritizován, tak jsem chtěla vědět, zda je to opravdu tak hrozné, zjistila jsem ale, že to nedokážu objektivně posoudit, protože nemá cenu zapírat, že je Albert můj oblíbenec. Oslovil mě i děj filmu, Miroslav Donutil byl vtipný jen novým účesem, ale jeho výkony mi opět sedly. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohl bejt fajn film, kdyby některý ty scény nebyly hnány do takovýho extrému že si člověk řekne: proboha jak někdo může bejt tak blbej! Viz campovací scéna nebo scéna s prázdnou nádrží auta. Člověk pak ani nevěří že se něco takovýho může ve skutečným světě odehrát. Matouš Ruml byl fajn, ale nepochopil jsem proč tak osudová holka pro něj musela bejt slovenka to nenašli nějakou hezkou češku? Navíc dcera francouze...omg tohle byla ale patlanina ()

redsox69 

všechny recenze uživatele

Možno keby tá Svarinská nebola taká afektovaná, Nvotová 2 taká naturalistická a Dolanský taký neprirodzený.. Nie, ani to by nepomohlo. ()

mellon.a 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné, naopak ve srovnání s většinovou úrovní dnešní české komedie to bylo velmi dobré. Tenhle film si určitě na nic nehraje, nijak nás neškolí, pouze jen baví a trochu dojímá. A je hrozně sympatické, že slovenská herečka mluví slovensky a neprzní češtinu. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Je to až příliš předvídatelné a nejsem si jistá, co na té holce všichni měli. Jediný, kdo mě bavil, byl Jakub Prachař. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Vyletněná komedie, která mě moc bavila. Tvůrci moc dobře zvolili "hlavní" partičku, kde vlastně ani nevím, kdo mě bavil nejvíc, prostě všichni. Vše podtrženo hereckým uměním pana Donutila, který s veškerou svojí noblesou mezi mladé herce dobře zapadá. I Jakub Prachař pobavil a mile překvapil. Ano děj je předvídatelný a po pár minutách je všem jasné, jako to celé dopadne. Mě však pobavilo mnoho dobrých, vtipných scének, skvělé hlášky věčně zhuleného Dolanského a výkon "vyjukaného" Matouše Rumla. Soundtrack k filmu taky skvělý, muzika přesně zapadá do daných scén. Ať je to, jak je to, já se prostě bavil od začátku do konce a o to přeci u komedie jde. ()

kroogle 

všechny recenze uživatele

Na ceske filmy jsem skepticky a moc se mi jich nelibi. Na toto jsem se podival na doporuceni, ze tu pekne hraje Jan Dolansky, ktery zde ma suprovy hlasky. A katdopadne to stalo za to. Hraje uzasne sjetyho typka, co ma hlasky, kterym jsem se smal. Jinak je jasne videt inspirace skvelym filmem Hitch. Tudiz neni zcela originalni. Ale i tak spatne to neni. Prijemny film, na ktery je potreba koukat s nadhledem a trochu mu odpustit jiste chyby. Kdyz chci jen tak vypnout a nepremyslet a pobavit se s Dolanskym tak si pustim tohle..... ()

Helmbrecht 

všechny recenze uživatele

Mádl byl zdařile nahrazen Rumlem a Karel Janák nám servíruje další ze svých nenáročných komedií, které si u mě osobně vedou vždycky lépe, než u ostatních hodnotitelů naši předrahé databáze. Děj filmu je přesně tak banální a jednoduchoučký jako samotný název, ale je to vtipné, má to sympatického hrdinu a jako bonus se ukázal i mistr Donutil, takže za mě spokojenost. ()

Lamarr odpad!

všechny recenze uživatele

Teď už vím, proč jsem o filmu nikde tolik moc neslyšel - je to nudný kentus, nekomedie, utahaný se stupidníma dialogama. Donutila mám rád, ale tady byl vedle jako všichni...bohužel ()

ivour 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že zde filmy jsou hodnocené hlavně podle toho jestli jsou zahraniční tvorby a od někoho, kdo něco znamená. Taky jsem nečekala moc od české komedie, ale o to víc mě překvapila. Hlavně první 2 třetiny filmu jsou opravdu dobré. Zápletka sice není nijak moc originální, zato postavy jsou sympatické a celkově jsem se opravdu zasmála, což je přesně to, co od komedie očekávat. Co bych vytkla je poslední třetina filmu, která už docela zklouzla ke klasickým klišé romantických filmů a udělala konec celkem nudný. Přesto, a hlavně za vynikajícího Rumla **** ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 55%, - /Ruml + Svarinská - dvojka absolutně o ničem, trapný, trapný, trapný, nekonečně trapný/, + /Donutil + Dolanský + pár vtipů ten film zachránilo, aspoň z nejhoršího/, hodnocení - trapnej film o ničem, mohl bejt i kratší, vůbec by to nevadilo, díky za Donutila a pár vtipů ()

Beginek87 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi v půlce filmu a už teď žasnu nad tím, jak je možné, že tento film má 59 % .... je to tím, že tam máte oblíbené herce? Já mám Matouše taky rád, Dolanského ještě víc, ale tohle ..... tam je opravdu jediné pozitivum je pěkná a sympatická hlavní herečka. Ale jinak je ten film sračka, která nemá moc obdoby .... vlastně co to kecám, je to to samé jako všechny romány pro kohokoliv a líbáš jako kdokoliv a kdo ví co ještě všechno .... to češi fakt umí točit jenom historické a válečné filmy? Jo a jezdí tam autem a nejsou připoutaní, to mě taky sere ;) ... Update: Ty vole, on nechal kytaru na dešti .... já tleskám ()

Reklama

Reklama