Reklama

Reklama

Dannyho auťáky

(pořad)
  • USA Counting Cars

Obsahy(1)

Danny a jeho tým jezdí po městě a hledají auta, která by mohli odkoupit, vytunit či přestavět a prodat za vyšší cenu. Někdy se ale také stane, že si Danny auťák nechá, protože ho prostě prodat nechce. Tento seriál sleduje každodenní činnosti v Dannyho autoservisu, kde restaurují a tuní všechny možné typy automobilů. (TV Nova)

Recenze (8)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Danny auta opravovat umí. Bohužel ho nebaví dávat jim původní look a je jedno jestli je to placatá ploutvatá amerika z konce šedesátek nebo předválečnej kabriolet. Proto konzervativní divák občas žasne nad nějakým tím veteránem z Dannyho dílny, který má skutečně vytuněnou kastli, obří chromovaná kola a motor co bere třicet litrů na sto... Vrcholem je jeho záliba v plyši, takže když jsem viděl nádherný Cadillac Eldorado kompletně zrenovovaný ale s vnitřkem ve stylu tygřího kožíšku, málem jsem omdlel. Pravda tyhle káry maj mafoši v GTA, ale já bych tuhle automobilovou klasiku prostě neprznil.. To je kdyby někdo Spitfiru nakreslil na křídla srdíčka... Já mám zkrátka radši veterány renovované do původní podoby a pokud to jde se zachovanou patinou. Ale to je věc vkusu. Tři turba. * * * ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Oddychový formát tohoto pořadu je dalším ze serie provázaných Las Vegas reality show prezentovaných na Nova Action. V podstatě to nepřínáší nic nového, přesto se na to dobře kouká a s vypnutým mozkem se jedná vcelku o prima zábavnou oddychovku... ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů, u kterého nemám problém zkejsnout do 2, do 3 hodin ráno. Hltám jeden díl na druhým a stále nemám dost! Krátká stopáž, do které toho je ale nacpáno neskutečné množství. Žádné kecy, žádné řešení ostatních věcí. Prostě auto seženou, upraví a předají majiteli/prodají. Moc se mi líbí také ten koncept projíždění okolí a shánění nevšedních aut k přeprodeji, případně úpravě. Chlapci se toho nebojí a kolikrát zastaví řidiče uprostřed jízdy a prohodí s ním pár slov. Maximální spokojenost. ()

wlad81 

všechny recenze uživatele

páči sa mi to. Danny je celkom sympatický týpek a riešia sa tam iba autá na taký ten americký spôsob - čím väčšia kubatúra, tým lepšie. Žiadne dojemné rodinné objímanie a tak... Ale teda, v epizóde Marleymobil, ako doniesli Ziggymu tatkov mercedes do LA, tak z toho auta dosť tieklo. Azda to opravili :) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (3)

  • Jmění Dannyho Kokera z michiganského Detroitu je přibližně 10 milionů amerických dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama