Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina nemilosrdných maskovaných teroristů unese premiérovu dceru a opevní se v podzemních garážích plných výbušnin. Speciální SAS tým se musí probojovat budovou patro po patře, aby zachránil rukojmí. (bechdrak)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední dobou velmi osvědčené pravidlo. Jakmile se vám začne škubat obraz a není to vinou Vašeho zařízení, ale uměleckým výplodem autorů sledovaného díla, je úplně jasné, že hodnocení maximálně přesáhne krásných 10% a budete koukat na pěknou kravinu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které kolem mě v podstatě jen proplynou, aniž by na mě něco zanechaly. Britové se prostě snaží natáčet drsná dramata z ulice o mafii, ale nějak jim to nejde. Všechno je tak nějak na jedno brdo. Nic výjimečného na takových filmech prostě není a člověk si říká, proč na to samé pořád koukat dokola? ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Si tu niekto robil srandu so "špeciálneho SAS " týmu. Povrchné, vypatlané. Ale bavili ma súboje a headshoty pol metra od kamery. 2 z 5 ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

He Who Dares - tak musím říct, že britské filmy (United Kingdom) nejsou moje krevní skupina a moc je nevyhledávám, ale tento film a ještě k tomu akční mne příjemně překvapil. Ano, tento film má nejen dobré herecké obsazení, skvělou kameru, ale také špetku inteligentního humoru a samozřejmě i dostatek akce. Na filmu je také zvláštní, že se do značné míry odehrává na jednom místě. Budu zvědavý, jak se režiséru Paulu Tanterovi povede dál, neboť tento film je pro něho dobrý krok a mohl bych se i stát jeho fanouškem. Takže film doporučuji a věřím, že se milovník tohoto žánru pobaví... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama