Reklama

Reklama

Epizody(24)

Recenze (4)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám síla. Myslím, že takhle bezcitnou hlavní hrdinku jsem ještě nikdy nikde neviděla. Soo Ae je skvělá herečka, ale tohle byl podle mě její vrchol. Sice jsem roli Joo Da Hae většinu času proklínala, ale někde uvnitř sebe jsem ji zároveň neskutečně obdivovala. Mám pocit, že jsem se do toho vžila natolik, že v Soo Ae navždy uvidím kousek královny ambicí. Kwon Sang Woo dostal roli, která mu dokonale sedla. Vždycky na mě působí tak klidně a lidsky, a přesně takový byl i Ha Ryu. Z vedlejších postav bych mohla pochválit asi většinu, nejvíc jsem si však oblíbila rodinu Baek. Soundtrack mi přišel docela nevýrazný a z hlavy si ho asi nevybavím, ale jakmile začne hrát, vzpomenu si na všechny emoce, které jsem u sledování prožívala. Všechno to samozřejmě stojí na perfektním scénáři, který mi nespočetněkrát vyrazil dech. Přiznám se, že i po těch všech svinstvech, které se tam udály, jsem byla na konci dojatá. 5* ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Letošní rok je v Koreji úrodný na kvalitní seriály a Yawang je jedním z nich. Nemám absolutně co vytknout. Sledovala jsem ho jedním dechem. Byly chvilky, kdy bych hlavní hrdinku s velkou chutí zahlušila a hlavního hrdinu majzla pánví po hlavě, aby se mu rozsvítilo. A právě to dokazuje jak skvěle byl příběh ženy, která jde za svým cílem naprosto bez ohledu na cokoliv dalšího, napsaný. Ale i natočený a v neposlední řadě zahraný. Soo Ae byla tak přesvědčivá, že si snad bude muset budovat kariéru zase hezky od začátku. Kladnou hrdinku jí asi hned tak někdo věřit nebude. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu síla. Tolik záště jsem z jednoho seriálu ještě necítil. Příběh se točí okolo ambiciózní dívky Jo Da Hae (Soo Ae), která se začne postupem času měnit. Z citlivé a něžné dívky se stává bezcitná manipulátorka, jenž se neštítí různých ohavností. Není však jediná. Queen of Ambition je plný dotčených lidí, snažících se za pomocí hněvu docílit odplaty a pomsty. Hněv je ta nejnebezpečnější emoce, jelikož některé z hlavních problémů dnešní společnosti, vzniká právě díky jeho nedostatečnému ovládání. Je to nejméně adaptivní emoce, protože nás mobilizuje k boji a v Queen of Ambition je to nádherně vidět. Když už se nejedná o hlavního protagonistu pomsty, tak je zde spousta dalších, kteří skrze zášť a hněv, postavě na níž má být pomsta vykonána, přejí špatné věci, poněvadž je opravdu s*ině. Scénář a herecké výkony byly natolik silné, že dokázaly vzbuzovat stejné pocity i v divácích, kteří šílený příběh sledovali. Nemalá pochvala patří také neverbálnímu projevu herců. Ti dokázali bez pomocí slov vyobrazit tak neskutečné množství emocí. ■ Jsem také moc rád za Jun-hee Koh, která svým charakterem roznášela skvělou pozitivní náladu a já nemusel propadat jen čistému utrpení. ()

Reklama

Reklama