Reklama

Reklama

Cupcakes

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Protože vystoupení izraelských zástupců ve žhavě očekávané hudební soutěži bylo zklamáním, skupina přátel se rozhodne nahrát spolu vlastní píseň. K vlastnímu překvapení jsou vybráni a najednou se ocitnou ve víru zkoušení na další ročník a na předních stránkách novin. Šestice přátel se liší jako barvy duhy, ale společně tvoří báječný tým! Legenda izraelské queer kinematografie Eytan Fox (Yossi & Jagger) upekl rozjásanou ódu naší posedlosti popovými soutěžemi a osladil ji přisprostlým humorem, rodinným melodramatem a společenskou satirou, přičemž jeho pastelově laděná paleta připomíná slavné muzikály Jacquese Demyho. (Febiofest)

(více)

Recenze (10)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Bezprostredne po dopozeraní, som bola presvedčená, že tomuto filmu nasolím päťku. Ako sa však niekedy stáva ráno je múdrejšie večera a ja som sa z prvotného očarenia do rána vyspala. Napriek tomu ale platí, že je to nesmierne roztomilý film. Príbeh rieši náhodný postup šestice mladých ľudí do finále pesničkovej súťaže, parodujúcej súťaž Eurovize v ktorej už dávno platí, že nevyhráva spev, ale show. Eytan Fox ma opäť raz nesklamal. ()

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Přijde vám Eurovize jako trapná soutěž plná patosu? Už se na ni nikdy nebudete dívat stejně! Tahle izraelská komediální satira lehce křísnutá rodinným dramatem, hýřící barvami a optimismem vás nepustí, stejně jako ten milý song, který z hlavy jen tak nedostanete. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Určitě tam byly závany svěžího větru, některé scény se povedly, ale závěr šel úplně do kytek. Doufám, že to tvůrci naprosto nemysleli vážně, takže dávám s ulehčením 55% ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Už jsem hodně dlouho neviděla něco tak moc zbytečnýho. Není to ani komedie, ani pořádná parodie, jediná vtipná věc je ruský soutěžní pár a to je přece jen docela dost málo. Ikdyž filmy Eytana Foxe vždycky trochu amatersky zavání, všechny mají něco do sebe a vůbec nejsou špatný, ale komedie evidentně není Foxova parketa. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Většina z nás (nebo alespoň někteří), potřebují jednou za čas filmově vypnout, nezatěžovat se hlubokosmyslnými dramaty či nervydrásajícími krváky. Tento film je pro takové odlehčení pro gaytitulkáře jako stvořený, pohlazení, slunce v duši, prostě Eytan Fox ... Hezké, milé, nenáročné, láska k lidem, láska k životu ... 99109 ()

mclovin077 

všechny recenze uživatele

Po tomhle filmu váhám, zda je ošklivější jazyk hebrejština nebo němčina... Každopádně je to super odlehčená komedie na zvednutí nálady při chmurných dnech ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 1/10. ()

Kristyn-K 

všechny recenze uživatele

Skvělá a svěží komedie. Parodie na soutěž Eurovision, kde nejde ani tak o to, kdo co zpívá, ale jak u toho vypadá a hlavně, aby to mělo tu nejlepší show. Do tohoto kolotoče vstoupí šest "obyčejných" lidí, kteří mají nejblíže ke zpěvu pravidelným sledováním této soutěže. Každý se rozhodne do tažení za svou vizí z jiného důvodu. Zajímavý námět, sem tam vtipná narážka na židovské reálie a povedená komedie je na světě. Bavila jsem se od začátku do konce a jejich písničku nemůžu dostat z hlavy ;) (FebioFest2014) ()

Reklama

Reklama