Reklama

Reklama

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Tesil jsem se na novou plnohodnotnou VanDamovku a zatim tady ctu ze je tam VanDamme zas jen na efekt snad jen 15 minut.

na příspěvěk reagoval Lefty86

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

TAdy píšou 83 minut. Ale dle toho jaká je délka na hellspy atd to odpovídá 96 min ne ?

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To si z tebe budu dělat prdel. S tím počítej! Koukal jsem namátkou jak ten film vypadá a evidentně to je z většiny založený na dialozích. S tvojí angličtinou to bude jako když křovák kouká do pračky, jak pere barevný prádlo. Je to barevný, hejbe se to, ale smysl to nedává:))

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Yoshitsune

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jj vím že ty to dáš :-) ale mě to nebaví když chytím každý třicátý slovo :-) jinak víš že nejsem náročnej, jednohlasný VHS byli mojí kojnou , ať to byl Rocky, Komando, Karate tiger a spol . :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Uživatel Lefty86 smazal svůj příspěvek.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Toto sa už riešilo tisíckrát, je obrovský rozdiel, keď má film distribútora už od začiatku, ako keď si ho chce niekto urobiť úplne podľa seba a potom nemá nikto záujem. 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ono jde taky o to, najít pro film distributora. Je hezký mít ho doma hotovej, ale taky se musí najít nějaká cesta, jak ho dostat k divákům. A to se třeba nedaří.

na příspěvěk reagoval Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To jo, to je šílený, taky to nechápu. Když už to jednou natočil?? Co jako s tím?? spálí to?? Už je to přece jedno, maximálně to zapadne do šedi těch nesmyslů, kterých je mraky

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ConanVJ , Lefty86

Jasný to jsem taky četl. Jenom aby to zas nebyl jenom ten festival. Tam to uvidí pár Číňanů a nazdar. To už tu bylo a od tý doby se čeká 4 roky a furt nic :-(

na příspěvěk reagoval Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

na to v jakejch píčovinách se už objevil se divím že nevypustí slušně vyhlížející film.na ofiko stránkách má info že to chce vypustit teď někde v shanghaji na nějakým festivalu

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama