Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Recenze (38)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na JCVD a dostal jsem bandu nějakejch dementů z americkýho zapadákova, kteří si myslí, že vyjebou s lidmi z Las Vegas, kde jsou prachy jejich totální veličinou. To je jako kdybyste přišli na Matějskou a začali byste tam před Kočkama točit cukrovou vatou a brát jim kšeft. Je otázka času, než tam za Vámi přijde nějakej obr, kterýmu se to nebude líbit. Přitom já to uznávám. Film nemusí nutně být založený na JCVD, který se ve filmu vlastně ještě skoro ani neobjevil a ještě ta jeho postava ani za nic nestála. Jenže to by ten film musel být co k čemu i v rámci všeho ostatního. A to není. Bohužel. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, které mají pitomý scénář, ale solidní režii. Existují snímky se slušným scénářem, ale mizernou režií. A pak jsou filmy, kde selhává oboje, a Bez úniku bohužel patří do té třetí sorty. V některých komentářích se mi objevují obraty typu "průměrná rutinní režie", ale to by Parmer mohl považovat za poctu. Jeho střih je příšerný, naštěstí je akčních scén minimum, protože jsou nasnímané nepřehledně a je evidentní, že režisér toužil natočit pistolnický western, protože se zamiloval do bleskurychlého tasení koltů v nepatřičných situacích. Scénář je logicky děravý a jedinou oporou je herecké obsazení. Ne, že byste tu potkali áčkové charakterní herce, ale typoví herci odvádí to, co se od nich v béčkovém projektu očekává, včetně Van Damma, který minimálně nepřekáží. Celkový dojem: 15 %. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chudák Jean-Claude; hrať v takomto otupnom shite si podľa mňa ešte nezaslúžil. Zatiaľ najzbytočnejšia rola jeho kariéry a zároveň strašne nudná, polo-amatérska somarina. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rutina, kterých jsou na každém rohu stovky. Náš belgický hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let to vzal zase trochu z jiného úhlu. A ač má tu a tam divák chuť vlepit některému z jeho novějších pokusů tři hvězdy, tady musí být rád, když to vystačí aspoň na ty dvě. Žádná solidní přestřelka, žádný intenzivní fyzický souboj. Naopak tu máme tahání koltů, protože celá tahle naivní story o bandě, která si jde pro svůj podíl z loupeže, je stylizovaná coby moderní western. A Van Damme tu vůbec nemusí být. Proč už vážně raději nejde do zaslouženého hereckého důchodu? Udělat to před patnácti lety, mohl se vézt na vlně všech těch svižných kousků, které na konci devadesátých let točil se zajímavými asijskými tvůrci, mohl na vlastní farmě nerušeně popíjet víno a rozšiřovat sbírku, co já vím, třeba motýlů. Raději se namáčí do pitomých béček, ve kterých nikdo (kdyby alespoň) neplní žánrová schémata, která by nás se zaťatými pěstmi dostala až k závěrečnému střetu á la prvně zabiju tebe a vzápětí tebe. A i na tebe se dostane. Když už mají jeho filmy alespoň někam našlápnuto, jakoby vzadu v zákulisí někdo vztyčil prst s tím, že bacha, na tohle už nemáme rozpočet, dřepl na stoličku a na koleni přepsal už tak mizerný scénář. Naprosto zbytečná role v naprosto zbytečném kousku!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já za sebe můžu říct, že jsem celkem spokojenej. Komu se obávám, že se tenhle film nebude moc pozdávat jsou skalní fans pana JCVD tohle je totiž další film tak trochu hranej na reklamu kdy si i neznalý člověk řekne hele hraje tam Van Damme tak to se musíme kouknout! No jo, ale už nikdo jim neřekne, že tam hraje asi tak 15 minut a navrch ještě takovou postavu, že kdyby jí nehrál slavnej Žán, tak si jí ani nevšimnete. V soubojích nepředvede nic oni tu totiž ani žádný nejsou na to musím upozornit dopředu. Tohle není prostě ten typ filmu. Nicméně i tak se mi to celkem líbilo když budu prostě kašlat na Žána a budu hodnotit film jako takovej, tak mi z toho vychazí docela solidní revegne akčňák z takovým nostalgickým místy až westernovým nádechem. Docela zvláštní film, ale jak říkám sednul mi. Na začátku se pěkně rozjede celkem přímočarej příběh v kterým jsem se i když se tu kecá docela hodně i se svojí průměrnou Angličtinou orientoval bez problému (zdravím rejpaly) Občas to pročísne nějaká ta přestřelka který jsou celkem drsný nekompromisní a vydařený. Dojde i na klasické tahaní koltů. Prostě trochu netypickej film, ale pro mě nakonec solidní průměr.55% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou natočeny opravdu hloupě. Jinak mě ovšem film bavil docela solidně. Příjezd 4 charismatických gangsterů do malého městečka nikdy neomrzí. JCVD překvapivě v téměř vedlejší roli. 45% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|46%| Tak jak bych tento film zcharakterizoval ? Rozhodně jsem na rozpacích a nedokážu to nějak pořádně popsat. Rozhodně westernovský či vidlácký nádech to má. Ale plusem je, že to není trapné a ani debilně humorné. Zde si to hraje na vážnější notu, takže jsem neměl problém film dokoukat do konce. Na druhou stránku to bylo celkem zbytečné. Úplný konec filmu šel totálně mimo mě. Je to béčko, jasně. Béčka mám rád, ikdyž poslední dbou mají jak malý rozpočet tak za moc nestojí Poslední Seagalovky, včetně seriálu Strážce spravedlnosti, nějaké slabší filmy s Lundgrenem jako je Blood of redemption nebo i s Van Dammem Enemies Closer, což byla celkem ptákovina. No toto je mírný podprůměr. Takže zpátky k tomuto dílu. Příběh není špatný, ničím ale nepřekvapí. Postupně se vyvíjí, sledujeme prostředí a zvyky lidí na onom zapadákově - takže to je asi to nejlepší co se mi líbilo. Van Damme zde má vedlejší roli a to záporáka. No, nebyl špatný, ale vůbec se zde nehodil. To jak dopadl mi přišlo dost mizerné. Přeci ovládá bojové umění, tak proč se zde nepral ? Ani jeden fight ? No, to byla chyba, jinač bych možná přimhouřil oči a dal bych slabší 3*. No nic, ostatní herci mi přišli tak nějak normální, byli uvěřitelní, takže aspon tak. Nějaká ta pointa vyrašila na konci, ale za moc nestála. A akce ? Pár obyčejných výstřelí a nějaká pranice ? To ani ne. Takže celkově mě film vůbec nenudil, jen byl odfláknutě pojat. Jinač by to mohlo být snad dobré. Hudba normální nebo jsem si jí ani nevšiml. Nedokážu toto béčko nějak dál rozebírat. Jednou mi to ale bohatě stačilo. Tot vše. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, film se táhl, JCVD zde byl naprosto zbytečný, protože nic nepředvedl.. skoro žádná akce. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma miluju, ale tohle je už vážně smutný.Jean je výtečný herec, což dokázal v několika filmech napříč svojí kariérou včetně na Oscara výkonu v JCVD.Bohužel je to taky trochu diletant, který si celý svůj život sám háže klacky pod nohy a bere úlohy v takovejhlech poloamatérských sračkách.Viděl jsem prvních 20 minut a musel jsem to vypnout.Nedalo se na to dívat.Prostě ukázkový příklad filmu, který je tak strašně sterilní a hloupý, že nemá smysl jej vidět.Možná někdy v budoucnu, nehodnotim, jen smutně komentuji. 19.1. 2015. Dokoukáno, za to, co scénárista udělal s postavou Van Damma by si zasloužil po smrtně opíchat do všech tělesných otvorů. Hloupá amatérská debilita s příšerným střihem a hnusnou kamerou. Van Damme, Van Damme.....proč? ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tady JCVD opravdu už nic nepředvede a ani fandové tohoto herce film neocení. Já se u toho celkem dost nudil a dávám 10% :( ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Takové nudné béčkové nesmyslné pátrání bývlých krimi-parťáků po jednom z nich, který při nepovedené fušce ztratil paměť a teď v zapadlém prdelákově uprostřed dezertu dělá šérifa. Párkrát se vystřelí, JCVD se tu moc ani neuprdne, takže je jasné, že je tu jen kvůli jménu na obalu, které prodá o pár kusů laciného DVDčka víc a to je všechno. Nezajímavé béčko, co kolem jen projde, bez povšimnutí. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, co jsem čekal od režiséra, který před tímto "skvostem" natočil Tic, načež k Tac už se nedostal, ale tohle jsem nečekal ani v nejhorších snech. Jean úplně zabitej a to doslova. Dialogy z ústavu pro choromyslné, akce jak vystřižená ze čtvrtečních slev v kauflandu a příběh napsal nejspíš žák páté třídy jako slohovou práci. Ve zvláštní škole. Tohle se může líbit leda malým dětem, které nemají nakoukáno nebo jen naprostýmu, ale naprostýmu kreténovi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Místy je to hodně kýčovité, i když to by bylo možné omluvit stylizací. Je to takový mišmaš různých žánrů a přístupů k filmu, že z toho vzniká něco docela nového, zajímavého a pro mě osobně snesitelného. Není to tak cool, jak se to na první pohled tváří, ale pro béčkaře je tohle více jak snesitelné. Plus ještě nesmím zapomenout na JCVD! ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Čas probuzení přijde s Kickboxerem, JCVD na tom rozhodně momentálně špatně není, ještě má šanci promluvit k velkým plátnům! Tento film má ve svých záběrech patrnou atmosféru, ale je to příšerná práce s herci, a když se podíváte na obsazení, zase tak špatné není. Podle mě škoda, 30%. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co je lepší. Návrat do amerických končin, respektive na americký venkov, nebo setrvání v bulharských exteriérech? Jedno horší než druhý. Van Damme tentokrát není v hlavní roli a neužijeme si z jeho strany ani žádné kopance, ale celkem civilní vystupování. Film měl slibný začátek,ale Parmer z toho udělal neskutečnou nudu, která šla výborně rozehrát. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Než se začnu věnovat samotnému filmu, musím si položit jednu řečnickou otázku, co tu kurva dělá Jean-Claude van Damme? Je sice pravda, že se čím dál více vyskytuje v různých filmech jako vedlejší postava, či mívá třeba jen nějaký ten cameo výstup, ale tohle bylo vážně už moc. Naprosto bezvýznamná, zbytečná a nudná postava, pár scének, pár větiček a o jejím konci pak ani nemluvě, prostě výsměch jako kráva, takže Jean-Claude, chlape, vzpamatuj se! Naprosto zbytečná role! Teď ale k samotnému filmu? Jedná se prostě o normální béčko, kde toho ale překvapivě poměrně dost funguje, zápletka není tedy zrovna originální, ale není ani vůbec blbá, či nudná, tempo si film drží po celou dobu docela solidní a téměř až westernová atmosféra a vizuál nebyly též vůbec špatné. Škoda minima akce, celý film se totiž nese spíš v dramaticko-thrillerové rovině, což v béčkové produkci nedělá nikdy příliš dobrotu, ale budiž, v tomto případě to není zas až tak zoufalý. Bohužel, tvůrci nicméně Swelter absolutně ničím nezvýraznili, či neodlišili od tisíce jiných, podobných béček, film nemá jednoduše příliš čím zaujmout, takže ikdyž to nakonec koukatelný je, pro jeho doporučení nemám jediný důvod, takže ve výsledku jde vlastně prakticky až o docela zbytečný snímek. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Stupidita, ktorá bola stupídna úplne vo všetkom, od pointy, cez chovanie postáv až po celkové spracovanie. Viac ako hviezdu nedám a je mi jedno, že si tam zahrali kedysi známejšie mená ako Alfred Molina, Josh Henderson či môj obľúbenec Van Damme. Pritom to mohol byť celkom fajn heist movie, keby sa na to pozreli z iného uhla. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý scénář.Možná něčím vykradl Sedm statečných.Ale já jsem mu dala šanci.Bylo to ,jakoby jste četli paperback.Sedl mi  do nálady a chtělo se mi jen tak se na něco dívat.Podle zdejších hodnocení bych ho asi taky měla strhat, ale já nevidím důvod.Drastických záběrů tam bylo přiměřeně.Žádná divočina.Snímek na mě udělal dojem za pět.Tečka ()

Reklama

Reklama