Reklama

Reklama

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, které mají pitomý scénář, ale solidní režii. Existují snímky se slušným scénářem, ale mizernou režií. A pak jsou filmy, kde selhává oboje, a Bez úniku bohužel patří do té třetí sorty. V některých komentářích se mi objevují obraty typu "průměrná rutinní režie", ale to by Parmer mohl považovat za poctu. Jeho střih je příšerný, naštěstí je akčních scén minimum, protože jsou nasnímané nepřehledně a je evidentní, že režisér toužil natočit pistolnický western, protože se zamiloval do bleskurychlého tasení koltů v nepatřičných situacích. Scénář je logicky děravý a jedinou oporou je herecké obsazení. Ne, že byste tu potkali áčkové charakterní herce, ale typoví herci odvádí to, co se od nich v béčkovém projektu očekává, včetně Van Damma, který minimálně nepřekáží. Celkový dojem: 15 %. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Takové nudné béčkové nesmyslné pátrání bývlých krimi-parťáků po jednom z nich, který při nepovedené fušce ztratil paměť a teď v zapadlém prdelákově uprostřed dezertu dělá šérifa. Párkrát se vystřelí, JCVD se tu moc ani neuprdne, takže je jasné, že je tu jen kvůli jménu na obalu, které prodá o pár kusů laciného DVDčka víc a to je všechno. Nezajímavé béčko, co kolem jen projde, bez povšimnutí. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, co jsem čekal od režiséra, který před tímto "skvostem" natočil Tic, načež k Tac už se nedostal, ale tohle jsem nečekal ani v nejhorších snech. Jean úplně zabitej a to doslova. Dialogy z ústavu pro choromyslné, akce jak vystřižená ze čtvrtečních slev v kauflandu a příběh napsal nejspíš žák páté třídy jako slohovou práci. Ve zvláštní škole. Tohle se může líbit leda malým dětem, které nemají nakoukáno nebo jen naprostýmu, ale naprostýmu kreténovi. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Než se začnu věnovat samotnému filmu, musím si položit jednu řečnickou otázku, co tu kurva dělá Jean-Claude van Damme? Je sice pravda, že se čím dál více vyskytuje v různých filmech jako vedlejší postava, či mívá třeba jen nějaký ten cameo výstup, ale tohle bylo vážně už moc. Naprosto bezvýznamná, zbytečná a nudná postava, pár scének, pár větiček a o jejím konci pak ani nemluvě, prostě výsměch jako kráva, takže Jean-Claude, chlape, vzpamatuj se! Naprosto zbytečná role! Teď ale k samotnému filmu? Jedná se prostě o normální béčko, kde toho ale překvapivě poměrně dost funguje, zápletka není tedy zrovna originální, ale není ani vůbec blbá, či nudná, tempo si film drží po celou dobu docela solidní a téměř až westernová atmosféra a vizuál nebyly též vůbec špatné. Škoda minima akce, celý film se totiž nese spíš v dramaticko-thrillerové rovině, což v béčkové produkci nedělá nikdy příliš dobrotu, ale budiž, v tomto případě to není zas až tak zoufalý. Bohužel, tvůrci nicméně Swelter absolutně ničím nezvýraznili, či neodlišili od tisíce jiných, podobných béček, film nemá jednoduše příliš čím zaujmout, takže ikdyž to nakonec koukatelný je, pro jeho doporučení nemám jediný důvod, takže ve výsledku jde vlastně prakticky až o docela zbytečný snímek. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|46%| Tak jak bych tento film zcharakterizoval ? Rozhodně jsem na rozpacích a nedokážu to nějak pořádně popsat. Rozhodně westernovský či vidlácký nádech to má. Ale plusem je, že to není trapné a ani debilně humorné. Zde si to hraje na vážnější notu, takže jsem neměl problém film dokoukat do konce. Na druhou stránku to bylo celkem zbytečné. Úplný konec filmu šel totálně mimo mě. Je to béčko, jasně. Béčka mám rád, ikdyž poslední dbou mají jak malý rozpočet tak za moc nestojí Poslední Seagalovky, včetně seriálu Strážce spravedlnosti, nějaké slabší filmy s Lundgrenem jako je Blood of redemption nebo i s Van Dammem Enemies Closer, což byla celkem ptákovina. No toto je mírný podprůměr. Takže zpátky k tomuto dílu. Příběh není špatný, ničím ale nepřekvapí. Postupně se vyvíjí, sledujeme prostředí a zvyky lidí na onom zapadákově - takže to je asi to nejlepší co se mi líbilo. Van Damme zde má vedlejší roli a to záporáka. No, nebyl špatný, ale vůbec se zde nehodil. To jak dopadl mi přišlo dost mizerné. Přeci ovládá bojové umění, tak proč se zde nepral ? Ani jeden fight ? No, to byla chyba, jinač bych možná přimhouřil oči a dal bych slabší 3*. No nic, ostatní herci mi přišli tak nějak normální, byli uvěřitelní, takže aspon tak. Nějaká ta pointa vyrašila na konci, ale za moc nestála. A akce ? Pár obyčejných výstřelí a nějaká pranice ? To ani ne. Takže celkově mě film vůbec nenudil, jen byl odfláknutě pojat. Jinač by to mohlo být snad dobré. Hudba normální nebo jsem si jí ani nevšiml. Nedokážu toto béčko nějak dál rozebírat. Jednou mi to ale bohatě stačilo. Tot vše. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film se natáčel ve městě Piru (Kalifornie, USA). (Grimaldi)

Reklama

Reklama