Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Středoškolský život Hachimana a jeho přátel z Klubu dobrovolníků pokračuje v zaběhnutých kolejích. Na prosby a přání pomáhají, kde se jen dá. Ať už se jedná o problémy v lásce, přátelství, o vyhnutí se nepříjemným povinnostem, vždy se snaží najít co nejlepší řešení, aby tak vyšli vstříc svým klientům. Jenže životy druhých stále častěji ovlivňují i jejich vlastní vztahy, které si procházejí nejednou zkouškou. Zatímco Hachiman je už jen ze své podstaty pouze pro logická a rázná řešení, která jsou sice efektivní, ale neberou ohledy na druhé, Yukino s podporou Yui preferuje pravý opak. To také vyvolává klubové rozepře, které ničí nejen vzájemnou spolupráci, ale i těžce vybudované přátelství. (EMIA)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (9)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, druhá sezóna nám oproti té první opravdu poměrně hodně zvážněla a filozofie a psychologie dostává přednost před vším tím humorem, který byl tak svěží v první řadě. Na druhou stranu se to ale dalo docela čekat, on i ten "vlk samotář" pokud je hozen do smečky a začne si v jejím rámci budovat jisté sociální vazby a tedy mu začne na ostatních záležet, na což nebyl zvyklý, se prostě začne měnit... A to je asi to hlavní o co tady běží a i když už to není tak vtipné, sledovat vývoj hlavního hrdiny a jeho souboj především sám se sebou, je pro mě osobně stále docela zajímavé. Je sice pravda, že jsem to na začátku vlastně nečekal a těšil jsem se na svou "pravidelnou dávku cynismu" a že by se i dalo říct, že jsem malinko zklamán, protože takovýhle pro mě osobně zajímavý hrdina se objeví v podobných slice of life anime poměrně sporadicky, ale dát tomu jen 3* a hodit to do pomyslné škatule "průměr" si to podle mě zatím stále ještě nezaslouží... 7/10 ()

dudo24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citeľná zmena oproti prvej sérií. Postavy prešli vývojom – niektoré dosť veľkým – vzťahy sa posunuli napred a už to neboli iba reakcie na náhodné okolité dianie. Seriál nabral emócie a serióznu hlavnú dejovú líniu, kde sa hlavné postavy snažia vyriešiť ako budú ďalej fungovať a že čo vlastne chcú. Pribudla jedna vedľajšia postava, ktorá dostávala dosť priestoru a takisto sme hlbšie spoznali už niektoré známe z prvej série. Humoru je menej, ale stále je kvalitný. Som neskutočne spokojný, celý seriál sa hýbe vpred a ja sa neviem dočkať, ako sa to všetko vyvinie v tretej sérii, ktorá by mala vyjsť budúci rok. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hachimane, vykašli se na ně na všechny! Nestojí ti za to, když ti ani pořádně nepoděkují za tvoji snahu! Aneb když jedna postava drží celé anime... a to, že s ním neustále ostatní zacházejí jako s hadrem, si berete osobně. O chloupek možná horší než první série, ale pořád mě to baví, pořád je zde Hachiman, kterého známe (i s jeho úžasnými cynickými poznámkami, se kterými se často ztotožňuji :D) a ten mi dává naději dívat se i na díly, u jejichž konců si říkám, cože tím ten básník chtěl říct, a po chvíli (někdy hledání na internetu) se to člověk dozví nebo může zapojit i fantazii. Opening opět překrásný, stejně jako v první sérii. Dávám velmi odřených 5* čistě jenom za Hachimana a doufám, že se jeho postava nezmění. Kdyby se jeho spolužáci náhodou někdy někam ztratili do neznáma, nebudu se zlobit, spíš to uvítám po této sérii. ()

Bassko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuž, nebolo to vyslovene zlé, hlavný hrdina bol pomerne zaujímavý, ale celé to kazili tie prázdne pseudofilozofické reči, ktoré nemali ani veľký význam a tým anime pôsobilo neuveriteľne zdĺhavo. Kým pri tých skvelých, vám 20 minút zbehne tak, že vám to pripadá ako 5, tu bol problém opačný : 20 minút človeku pripadá ako hodina a pol. Škoda, nebyť tých prázdnych kecov, bolo by to omnoho lepšie ( a ešte otravných postáv, najmä rodinných príslušníkov tej čiernovlasej hlavnej hrdinky, ktorej meno som zabudol). ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znatelně horší pokračování povedené 1. série. Takový ten výsměch vůči okolí, nonchalantní přístup hlavních postav s řešením problémů a absence trapných námluv byly prvky, které mě v předchozí sezóně bavily a to se teď dosti změnilo. Až moc to zvážnělo. Hachiman už je se svým chováním pro mě na hraně únosnosti: Věčně se jen šklebí, kritizuje a hlavně se mnohem více trápí svým životem a okolím; už není zdaleka tak zábavný, jako když si dokázal poradit tím cool stylem, jako kdysi. A tak jsem spoléhal na Yukino, jenže ta v příběhu pro mě až nepochopitelně často absentuje a když už ne, tak rozhodně to není ta pevná a jistá postava. Mnoho filosofických plků je naprosto prázdných a už se ani tolikrát nezasmějete. Sekce kolem 5.-8. dílu je děsivě nezáživná, což zachraňuje trochu konec, kdy se konečně něco začne znova dít a nechává mě natěšeného na poslední 2 epizody. Animace nicméně doznala výrazně změny, postavičky jsou o něco pohlednější. ()

Galerie (221)

Reklama

Reklama