Reklama

Reklama

Figyua na anata

  • Japonsko フィギュアなあなた (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takashi dokáže z filmového nič vyfabrikovať záležitosť, ktorá svojím predstavením poteší aj diváka vyhybajúcemu sa úchylnym snímkom. To je aj prípad manažéra, ktorý kôli sexuálnej posadnusti spôsobí firme finančnú stratu, no ide si napriek tomu svojou cestou a až vďaka necrobossa a jeho uletenej kompánii spozná svoju "dollove". No a odmilovať sa je viac ako ťažké, hlavne ak to pojme Ishiinutý režisér, ktorého mám teda silne rada. Velice sympatický hlod. ()

Drolin 

všechny recenze uživatele

K "Hello, My Dolly Girlfriend" jsem se dostal z jediného důvodu - spletl jsem mého oblíbeného režiséra výborných komedií, Kacuhito Išiiho (Funky Forest, Taste of Tea), právě za tohoto jiného Išiiho, Takašiho. Když jsem film stáhl, bylo jasné, že toto nebude primárně komedie :). Výsledek a náhodné setkání s tvorbou Takaši Išiiho dopadlo ale poměrně dobře, a film byl překvapivě docela zdařilý a zábavný na sledování (první polovina). ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Film se skládá ze dvou rovin. Tou první je kritická studie charakteru průměrného otaku a přes relativně mdlý a zbytečně rozvleklý děj svůj účel tak nějak plní. A to zejména díky pěknému vzhledu a barevnosti, který zkušeně podtrhává surreální nádech příběhu. Rovina druhá, která filmu jasně dominuje je taktéž studií. Ale ani tak charakterní jakožto spíš studií... eh.. uhmm... tělesnou. Detailní studium těla Kokone Sasaki je primární náplní filmu a Takashi Ishii jej divákům servíruje v pořádných porcích. Ač rozhodně nejde o typický drama/thriller tak do plnohodnotného pink filmu mu asi taky krůček chybí, resp. krůček jakéhosi přesahu přebývá. Podobných pink snímků je sice víc ale tento svým přesahem příliš neoslní. Na stranu druhou prakticky nonstop svlečená Kokone Sasaki oslnit dokáže celkem snadno. ()

Reklama

Reklama