Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willy, v obavách z faktu, že Eren, který nyní ovládá Prvotního titána, není vázán stejnými omezeními jako ti z královské linie, žádá ostatní země o spojenectví a vyhlašuje Paradisu válku. (mikki089)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína sa dejom minulým a to dovysvetľovaním príhody, ktorá trom hrdinom príbehu vŕtala v hlave. Nie je to dobré, lebo sa tu využíva emócia, ktorá mala väčšiu rýdzosť a intenzitu nedopovedaná. Napätie epizódy sa rozbieha pomaly, ale vďaka Erenovej a Tyburovej manipulácii si divák užije poctivý strach o postavy. V závere sa dočkáme zaujímavého, emocionálneho zvratu, ktorý sľubuje krvavú akciu v budúcej epizóde. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[SPOILERY!] Neskutočne napätím stupňovaná, vyšperkovaná epizóda, ktorá opravila všetku špinu, ktorú som na predchádzajúce epizódy nahádzal. Skvelý story-telling. Úžasná creepy atmosféra, informácie o tom, čo sa za posledné roky stalo. Kompletný LORE a hlavne GORE! MAPPA sa predvádza až z toho nie jednej postave "ide hlava kolem". Až je otázne, či má tento seriál ešte nejaké hranice keď vám na úžasnú epizódu stačí jediná scéna a dialóg. Inak sa seriál drží typickej chronológii deja. Uvoľnený štart, svižný dej, vyburcovaný zvrat, napätie na roztrhnutie, finále a nakoniec outro. Len jedná vec sa dá vytknúť. Cliffhanger...Ach, ten rok 2021 nám, ale dobre začal :) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama