Reklama

Reklama

Šingeki no kjodžin

(seriál)
  • Japonsko 進撃の巨人 (více)
Trailer 4
Japonsko, (2013–2023), 36 h 45 min (Minutáž: 23–85 min)

Předloha:

Hadžime Isajama (komiks)

Hrají:

Romi Paku, Akeno Watanabe, Susumu Čiba, Unšó Išizuka, Hiroši Kamija, Júki Kadži, Juiči Karasuma, Tomokazu Sugita, Kódži Jusa, Minami Takajama, Hideaki Tezuka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(89)

Lidé byli nuceni bojovat s obry o záchranu svého pokolení. Když se schylovalo k nejhoršímu, postavili několik měst pod ochranou mohutných zdí, které obři nedokázali překonat. Po jedno celé století si lidé za hradbami mohli oddechnout a žít v relativním míru, avšak odříznuti od okolního světa. Mír ale trval jen do dne, než jedno z těchto měst, obehnané zdí, Maria, bylo napadeno dosud nevídaným šedesátimetrovým obrem, kterému se ochranu města podařilo překonat. Ústřední postava příběhu Aren Jaegar se svou adoptivní sestrou Mikasou při útoku přicházejí o svoji matku a vydávají se vstříc nehostinému světu. (-Victor-)

(více)

Recenze uživatele amim k tomuto seriálu (1)

Season 2 (2017) (S02) 

"The only thing we're allowed to do... is believe that we won't regret the choice we made." Za mě zklamání, a to hlavně z toho důvodu, že se vlastně nic moc nestalo. Kdyby nám těchto 12 dílů naservírovali rok po vydání první série, asi bych neřekl vůbec nic, ale takto opravdu netuším, do kdy chcou seriál ukončit. S touto rychlostí posouvání děje, tak možná za 20 let... Každopádně jinak je to ve skrze stejné jak jednička. Všichni křičí svoje názory, sem tam to proložíme nějakým stylovým útokem na titána a tak dokola a dokola. Stále stojí za shlédnutí, ale bože kéž by se děj někam hejbal. ()

Reklama

Reklama