Reklama

Reklama

Toaru kagaku no Railgun - S

(série)
  • angličtina S
Trailer
Japonsko, 2013, 10 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazuma Kamachi (komiks)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Maiko Iuči

Hrají:

Rina Sató, Aki Tojosaki, Aja Suzaki, Činacu Akasaki, Nobuhiko Okamoto, Nozomi Sasaki, Rie Murakawa, Jošicugu Macuoka, Hisako Kanemoto, Acuši Abe (více)
(další profese)

Epizody(24)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série docela ušla, ale nijak extra mě nezaujala. K druhé jsem se dostal náhodou a když už jsme měl nakoukáno první sérii, tak jsem tomu chtěl dát šanci. Příběhově to je rozdělené na dvě části, ale ani jedna mě nijak extra nezaujala. Akce ujde, ale vesměs o nic nejde a celé je to nezáživné. Ve finále asi stejné nebo o něco slabší než první série. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Velmi se mi líbí komentáře na anidb.info: |»»| "This Sequel is more awesome than i was expecting it to be, the drama halfway through the series is amazing" |««| - ten člověk se koukal asi na něco jiného. |»»| "For me, the 2nd season is more serious, dark, sad, and Mikoto seems to go down the path of a kuudere." |««| - tmavá, smutná, ... 16. díl a stále jen přehání, řeší blbosti a chovají se jak děti. Touma je neporazitelný a Vector man má IQ kedlubny. (komentář bude doplněn) Edit 09.12.2020 :-) Druhou sérii jsem nedokoukal. Nedovedl jsem přežít ustavičný "girl talk o ničem" a extra přehrávající teleport slečnu a stále se červenající květina slečnu a naprosto všední normální slečnu. Poté, co vyšla třetí série, jsem tomu dal snad 2 díly, ale bylo to ještě horší, takže Naprostý závěr: To Aru Magical Index byl dobrý, nejspíš proto, že tam Mikoto hrála vedlejší roli. Jakmile je hlavní, obklopená postavami, které musí mít nějaké quirky, aby byly zajímavé, tak to jde vše doháje. Nevidím v Certain Railgun (jakákoli série) hlubší smysl, než jen zabít čas. Jsou desítky, stovky lepších anime. Tohle možná upoutí jen grafikou a tím, že si lidi pamatují Index. Může bavit slečny na základní/střední škole. Lightning leave! 40 % ()

Reklama

seth82 

všechny recenze uživatele

Tak toto dopadlo oveľa lepšie ako prvá séria. Hoci aj táto má svoje chyby, napríklad opakovanie dejovej línie v posledných častiach. Avšak prvý arc bol naozaj dobrý, menej infantilný ako zvyšok tohto seriálu. Hlavne kvôli nemu dávam štyri hviezdičky namiesto troch. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Čas na ódy. Toaru Kagaku no Railgun S je presne tým, čím by som chcel, aby táto séria bola. „Sisters“ kapitola je v tejto (oproti Toaru majutsu no Index) „znovu a 1000x lepšie“ verzii úplne iný level. Osobnejší konflikt a motivácie, psychologickejšie, temnejšie, väčší rozsah emócií (Mikoto a jej amok pri smrti „sestry“ mi spôsobili zimomriavky), temnejšia atmosféra, originálna (ITEM vs Mikoto v temnotách komplexu) a veľkolepá (finále s Acceleratorom) akcia, k tomu dobrý soundtrack + jeden z najlepších openingov v Toaru ságe. Zatiaľ je pre mňa táto strana X-Menov, teda pardon, Esperov zaujímavejšia, než strana mágie. Vo všeobecnosti pedpokladám, že Sisters arc ostane neprekonaný. ()

Galerie (549)

Reklama

Reklama