Reklama

Reklama

Smetánka v bryndě

  • Mexiko Nosotros los Nobles
Trailer 2

Film vypráví příběh stavebního magnáta Germana Nobleho, který se rozhodne předstírat, že přišel na buben, aby si jeho tři rozmazlené děti našly práci. V této rodinné komedii sledujeme příběh velice úspěšného podnikatele a vdovce, jenž vychovává tři děti, kterým dává absolutně vše, co chtějí. Ale ne to, co potřebují. Když si uvědomí svou chybu, zinscenuje bankrot a začne s nimi žít v příšerném domě v zanedbané čtvrti. Zhýčkaní životem se služebnictvem, kuchaři a šoféry jsou zcela otřeseni tím, že si musí nalézt práci. Ve změti vtipných epizod zjišťují, kým skutečně jsou bez rodinných majetků. Konečně pochopí hodnotu lásky, rodiny a přátelství, aniž by k tomu potřebovali jediný pěťák. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (33)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřiv mi v práci jeden kolega říká, že Mexičanky jsou super. Takový malý, drobounký, ale super. No a pak víkend na to v televizi naladím jeden mexický film, kde mi tohle pravidlo potvrdí skvělá Karla Souza. Na ní byla fakt radost koukat. Vlastně jsem na film koukal hlavně kvůli Karle. Karla byla špice! Ale i ostatní byli fajn, dokonce i příběh byl v pohodě. Celé to ve výsledku vlastně bylo neskutečně příjemné setkání s mexickou kulturou. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pokud hledáte ptákovinu, kterou byste si ukrátili dlouhou chvíli, když zrovna nemáte nic jiného ke shlédnutí, tak to berte. Vidět se to dá, přestože nic extra originálního vás nečeká. Ale utíká to a neplácá se to přespříliš ve vztazích. Navíc Karla Souza je kus. 60 % Oblíbená část- soudce u počítače ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak špatný jak by se mohlo podle názvu zdát, ale je tu jeden velkej problém, kterej prostě nemůžu přehlídnout, a to je děj. Prostě od začátku jste o několik minut před příběhem a celý to začne bejt po chvíli nudný. Pár vtipů je dobrejch a herci nejsou špatný, ale ten děj je příšerně předvídatelnej, tohle se moc nepovedlo. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

nebylo to špatné, hlavně zpočátku to bylo dost vtipné, postupně se z toho stále víc stávala taková moralistní agitka a vtipu znatelně ubývalo. Problémem taky bylo, že bylo dopředu jasné, jak film skončí, dokonce i to, jak se to bude vyvíjet. Na druhou stranu sledovat ten předvídatelný děj bylo po většinu času zábavné, takže to vidím na 60% ()

Nufa 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který by měl být inspirací pro dnešní bohaté rodiče, jež akorát rozmazlují svoje děti. Zábavy sice poskromnu, takže se to dá těžko nazývat komedie, ale i tak si dokáže film diváka získat. Především pak díky scénáři, který je opravdu výborný a není tak minuta, kdy bych se nudil. Večer rozhodně nepokazí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama