Reklama

Reklama

Smetánka v bryndě

  • Mexiko Nosotros los Nobles
Trailer 2

Film vypráví příběh stavebního magnáta Germana Nobleho, který se rozhodne předstírat, že přišel na buben, aby si jeho tři rozmazlené děti našly práci. V této rodinné komedii sledujeme příběh velice úspěšného podnikatele a vdovce, jenž vychovává tři děti, kterým dává absolutně vše, co chtějí. Ale ne to, co potřebují. Když si uvědomí svou chybu, zinscenuje bankrot a začne s nimi žít v příšerném domě v zanedbané čtvrti. Zhýčkaní životem se služebnictvem, kuchaři a šoféry jsou zcela otřeseni tím, že si musí nalézt práci. Ve změti vtipných epizod zjišťují, kým skutečně jsou bez rodinných majetků. Konečně pochopí hodnotu lásky, rodiny a přátelství, aniž by k tomu potřebovali jediný pěťák. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřiv mi v práci jeden kolega říká, že Mexičanky jsou super. Takový malý, drobounký, ale super. No a pak víkend na to v televizi naladím jeden mexický film, kde mi tohle pravidlo potvrdí skvělá Karla Souza. Na ní byla fakt radost koukat. Vlastně jsem na film koukal hlavně kvůli Karle. Karla byla špice! Ale i ostatní byli fajn, dokonce i příběh byl v pohodě. Celé to ve výsledku vlastně bylo neskutečně příjemné setkání s mexickou kulturou. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Trochu naivní, trochu schematické, trochu levicové, předvídatelné až hamba...asi tak vypadá mainstreamová mexická kinematografie... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Příjemná, mírně moralizující pohodovka, u které nemusíte mít zapojené všechny mozkové závity, se spoustou té jejich senzační mňamka muziky. Na posledním songu jsem se stala závislou:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vstávám každé ráno těsně před polednem, pak si nechám střevy protáhnout nějakou tu laskominu od mého osobního kuchaře, potom projedu svou bugatku veyronku po závodním okruhu, zaletím si na golf pokecat s holohlavým Willisem a večer nechám nějakou milou slečnu zamilovat se od mých zlatých platebních karet. Umím zkrátka žít svůj prostý život, ale když se pak probudím. tak pro mne neexistuje větší zábava, než sledování zparchantělých potomků bohatých předků, kterak musí své ruce zapojit do pracovního procesu v prostředí individuí, která ani neumí správně přečíst číslo označující zůstatek na jejich bankovních kontech. Prostřední část snímku mi zkrátka hodně sedla, ale počáteční navozování situace i závěrečné moralizování byli fádní tak, jak umí být jen latinskoamerické telenovely. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka nielen na nedeľné popoludnie, v ktorej sú dobré hlášky a jeden šofér autobusu- cigoš, s tak debilne nagelovanou ofinou, že by ste mu hned' najradšej treskli jednu po papuli! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale čakal som, že to bude oveľa väčšia sranda. Aspoňže film ukázal, že za to aký sú tí bohatí spratci nevychovaní, môže ich otec, ktorý sa im nevenoval. Najviac ma na filme bavilo sledovať nádhernú Karlu Souza. Celkovo to je ale len priemer na jedno pozretie. 5/10. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nenadchlo, neurazilo. Nejvíc jsem se asi pobavila, když to vypečené milionářovo potomstvo, začalo u lůžka nemocného otce řešit kariéru Brada Pitta. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pokud hledáte ptákovinu, kterou byste si ukrátili dlouhou chvíli, když zrovna nemáte nic jiného ke shlédnutí, tak to berte. Vidět se to dá, přestože nic extra originálního vás nečeká. Ale utíká to a neplácá se to přespříliš ve vztazích. Navíc Karla Souza je kus. 60 % Oblíbená část- soudce u počítače ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak špatný jak by se mohlo podle názvu zdát, ale je tu jeden velkej problém, kterej prostě nemůžu přehlídnout, a to je děj. Prostě od začátku jste o několik minut před příběhem a celý to začne bejt po chvíli nudný. Pár vtipů je dobrejch a herci nejsou špatný, ale ten děj je příšerně předvídatelnej, tohle se moc nepovedlo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nevedel som čo od Mexikáncov čakať. Nebolo to nič prevratné, dejovo, ale veľmi pekne natočené a milo zahraté. Plus tá dcéra bola na spapanie. 2 z 5 ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Príjemná kombinácia všetkého. Ak máte chuť na dramédiu z iného kultúrneho prostredia tak odporúčam túto mexickú oddychovku :) ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, príjemná komédia. Už od začiatku človek vie presne ako to skončí, ako to bude prebiahať a podobne. Ale aj tak to neublíži a raz sa to dá kľudne pozreť. Plus vo filme je plno krásnych mexičaniek čo tiež poteší. Dobrý film ak nemá človek chuť na nič zložité. ()

Reklama

Reklama