Reklama

Reklama

My Chemical Romance: The Black Parade Is Dead!

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 2008, 125 min

Hrají:

Gerard Way

VOD (1)

Recenze (5)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Koncerty, kde se přehraje jedno album od začátku do konce moc nemusím, ale tady mi to nevadilo, ba naopak - uvítal jsem to, Black Parade je totiž podle mě nesrovnatelně lepší, než všechny ostatní alba MCR. Přišlo mi, že Gerard to ze začátku moc nedával, ale pak se vzchopil a už to jelo jedna báseň. Třeba taková Mama byla dost dokonalá. ()

1Legend1 

všechny recenze uživatele

The Black Parade Is Dead! A teď i skupina, budou mi velice scházet, viděl jsem je jen jednou v ČR, ale tenhle koncert se jim povedl. Kompletní album naživo písnička po písničce přesně jak jsou v albu. Škoda, že jsem tam nebyl, to by byl ještě silnější zážitek. MCR mi zůstanou v srdci. 100% ()

albionlady 

všechny recenze uživatele

Ach, boli časy, keď som do tejto kapely bola úplne zbláznená. The Black Parade is Dead! je dokonca prvé CD/DVD, ktoré som si seriózne kúpila a nestiahla z netu. Čo sa týka samotných koncertov, súhlasím s tým, čo napísal MikeManson - prekážal mi najmä ten plochý zvuk. A myslím si, že Gerard Way je (resp. bol) jedným z tých spevákov, ktorí znejú na CD-čkách oveľa lepšie než naživo. ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení éry, některé performance jsou nejlepší jaké jsme kdy dostali. Sharpest Lives při kterém to Gerard skoro neudýchal, je pro mě krásnou paralelou toho, jak byla celá kapela unavená a takovým hezkým zakončením celé The Black Parade. Za mě super vysvětlení příběhu celého alba udělal Wendigoon na YT (The Hidden Story of The Black Parade). ()

Reklama

Reklama