Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Recenze (107)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Million Dollar Arm působí děsně příjemným dojmem. Jon Hamm je sympaťák každým coulem a i dvojice z dalekých krajů a jejich nové působení je vážně příjemné a dobře se na to kouká. Ovšem nic víc mi film nenabídl a po čase už jen vím, o čem to bylo. Rozhodně ale film neskončí v zapomnění ostatních tuctovek! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Milionár z chatrče meets kokosy na snehu. Kombinácia ktorá ma nejako nelákala no keď to išlo v tv neodolal som. Ide síce o Americký film ale s Indickým "šmrncom" a to ma taktiež nelákolo.. Tance spev v týchto filmoch ma priam odrádza. No ono to vo výsledku nebolo vôbec zlé. Práveže tá časť ktorá sa odohrávala v Indii bola celkom slušná, ako náhle sa však dej odklonil späť do USA, bolo to jedno veľké americké športovné klišé. . ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Yes, JB, sir - komedie, sport, láska - co více si přát - film z reálného života o plnění si snů aneb Indové dobývají americký kultovní sport.... ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Neni nad to se obcas nechat dojmout u stastne predvidatelneho sportovniho filmu. Jasne, uz tak trochu pohadkove klise, ale takhle to u sportovnich filmu prece chceme! :) Kdyz je to navic podle skutecnych udalosti, mnohe lze odpustit... ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Další film do sbírky stejných filmů. Hlavní hrdina je - jak už to tak bývá - asociální debil. Jéžiš, jak mě tydle sportovní "dramata" nebavěj. _Nejmilejší jsou ty tři indický kluci. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ asi najlepší športový film roku 2014, no uvidíme ešte čo prinesú tie ďalšie. Aj keď to bola skôr taká Disneyovka plná pozitívnej energie, ale námetovo je to v podstate celkom dobre zvládnutá inšpirácia zo skutočných udalostí, hoci zaiste prikrášlená o tie všetky sprievodné scénky z prostredia "rodinného kozuba" v JBovom dome, a taktiež aj tá moralisticko-romantická dejová vsuvka, ktorá mi ale takmer vôbec neprekážala. Aspoň to stále nebolo len o tom istom dokola a okrem baseballu a tréningov k príbehu pribudli aj rôzne iné dejové odbočky. Občas síce trochu nelogickosti a klišé, ale čo už narobíme - rukopis Disney sa vždy odrazí práve v tejto forme. Ale inak fajn, príjemná športová oddychovka. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Klasický disneyovský príbeh, zručne natočený a určite pozerateľný, ale nič nové pod slnkom. Ďalší z filmov, v ktorom hrá India dôležitú úlohu a takýchto filmov bolo v roku 2014 natočených viac (Láska na kari, Dr. Cabbie...). ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Hrozně čitelné, hrozně to tlačí na morální pilu (pan hlavní hrdina jak se chytné správných hodnot apod) a další klišé.. přesto příjemné pokoukání, mě opět a zase nadchlo prostředí Indie a tamní typické věci. A je na tom fajn, že je to inspirováno skutečnými událostmi. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je provokujúci, inteligentný, zábavný a jednoducho dobre prepracovaný film a to napriek svojmu predvídateľnému výsledku. 7/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Film jak dělaný pro Walta Disneyho. Tisící a první verze sportovní pohádky. V téhle ale nenajdete vůbec nic, co by vás překvapilo. Vše už jste viděli jinde. Takže velmi lehký nadprůměr a nemá cenu se jakkoliv obšírně rozepisovat. 60 % Oblíbená část- první nadhoz na opakované zkoušce před skauty ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Športový film spracovaný štandartnou štruktúrou o najdení talentov. Škoda, že to celé pripomína skôr komédiu ako vážnu drámu. Na jednej strane je to fajn, pretože nudných pasáží je pomenej, na druhej strane dráma by bola pôsobivejšia. Ale kedže je to 'made in Disney', až taká veľká výtka to nie je. Štandartne je obsadený sympatickými hercami, až na tú ženskú, ktorá mi bola po celý čas odporná. Pripomínala mi skôr študentku v bordeli, než študentku medicíny. Inak zaujímavý príbeh, síce menej vierohodný, predsalen skutočnosti potrebovali poriadne zbrúsiť a dopilovať tak do klasického filmového šatu. Napríklad, bol som v tom, že v Indii je angličtina druhý oficiálny jazyk, ktorý ovláda každý, minimálne mestský, Ind. A ukazovať Indiu ako koniec sveta, kde skapal pes a kde moderné výnalezy dorazia tak až za 30 rokov, je tiež pekne pritiahnuté za vlasy. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tieto športové Disnejovky sú strašne gýčové a na jedno kopyto. Máte v sebe ten fandovný pocit v lepší zajtrajšok... až sa chcete dotknuť hviezd... ehm... Stačilo... Na druhú stranu, dobre sa na to pozerá a odsýpa. A teraz spoiler jak sviňa: Bill Paxton v tomto filme nezomrel a už len to si zaslúži TOP ranking! A mimochodom - každý Ind dáva filmu 100% - ja fakt neviem prečo... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Menežr si střihne trip do krajiny bengálských tygrů, aby poznal, že souložit jde i dívkami, jež se nevěnují modelingu. Tři připálení indiáni se užívají házení tenisáku do té hloupé baseballové lapačky, učí se kalit v kokainových doupatech připálených raperů, ale hlavně pořádají grilovačky s roštěnkou od vedle. Vyjma neustálého skajpování a starocha, jež durch spí a plive moudra to nebylo marné! Hlava a pata se vyskytla a vše dobře dopadlo. O nic jiného Disney nestojí! 85% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Európania baseballu nerozumejú, neidú si ho tak ako za mlákou. Keď si spomenieme a Moneyball ( slovíčko "keď" je veľmi dôležité ) tak tam sme dostali aspoň slušné výkony a nomináciu na Oskara. Tu aj keď t bolo na základe skutočnej udalosti, niečo tomu chýbalo. Film sám o sebe nehovorí len o tomto športe, hrá to na všetky strany. A je predvídateľný. Síce zaujímavá športová dráma, ale napätie v posledných minútach a modré Porsche to nezachráni. 3 z 5 ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Na tyhle sportovní filmy se hezky kouká, i když danému sportu rozumíte jako já basebalu (tj. vůbec). Víte, že tam vždycky bude někdo, komu se nedaří nebo je nováček, pak zamaká a stále se nedaří, pak se něco stane (deux ex machina v podobě náhody či "obrácení" původního téměř nepřítele či vyžírky) a dřina a talent přinesou slávu (a v ideálním případě i dolary). Zde jsou bonusem působivě natočené indické scény... ()

venison 

všechny recenze uživatele

O sto šest se točí sportovní dramata ve stylu Popelky, tak ani Disney nezůstal pozadu.. Neukázal nic více nebo lépe než ostatní.. Předvídatelný snímek tentokrát z Indie.. Neurazí, nenadchne, ale rozhodně není nudný ;-) ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

70-75% ... Million Dollar Arm, alebo ako nájsť v Indii (v krajine, v ktorej vraj nepoznajú baseball) nadhadzovača do americkej MLB. Taký ten filmový štandard, ktorý ničím neurazí ale zase ani do veľkej miery nestrhne diváka. V konečnom dôsledku sa na to pozerať dá, ale druhýkrát to už vidieť nemusím. ()

Reklama

Reklama