Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Recenze (107)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Další Disneyho sportovní pohádka na motivy skutečného příběhu. První, až komediální část v Indii, kde americký manažer skrz talentovou soutěž hledal dva hochy - nadhazovače, mne bavila velmi; samozřejmě, že z pro turisty naleštěného povrchu k poukazování na sociální mizérii tamních slumů příliš nesklouzávala. Po návratu do USA už ale nevybočovala z mnohokrát viděného standardu, včetně např. sebezpytujícího uvědomění si, že v profesionálním baseballu nejde jenom o prachy (cha!), ale i o radost ze hry, rodinu, lásku. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Ano, je to takové stejné, jako ostatní filmy s touto tématikou. Neodehrává se zde nic převratného. Hodně mi to připomínalo McFarland USA, nicméně to nemění ten fakt, že tyhle filmy mám prostě rád a Američani to umí točit. Je to pecka a super odreagovačka. Zajímalo by mě, co je na tom všechno pravdy a co bylo "poupraveno" pro potřeby filmu. Nicméně klukům držím palce a klidně víc takových filmů. ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojný. Nič nové v tejto skupine športových filmov. Ale všetkého som dostal dostatok. Sympatický herci, vývoj postáv a hlavne PRIJEMNÁ ATMOSFÉRA, POZITIVNY FILM.. U mňa za 4*. Ale kedže to má tak malé hodnotenie, trošku tomu pomôžem kým % nestúpne. Sám by som si to asi 2x nepozrel, ale keby sa niekto pridal, už si to predstaviť viem. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jak dva mladí Indové ke štěstí přišli. Nebylo to špatné, chvílemi jsem si nebyl jistý reálným základem a o to víc jsem byl překvapený. Filmu jako takovému ale chybí dramatičnost, nastaví rychlost za tři a jede tak celou dobu. Alan Arkin jako vždy perlou. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale mohlo to byť ďaleko lepšie, keby sa to sústredilo viac na športovú časť ako komediálnu, ktorú to dokonca nemá ani v popise žánrov. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, za co dávám ty tři hvězdy. Snad proto, že to je obrazově dobře natočené. Celkově ale na mě dýchl duch Milionáře z chatrče a byl to pěkný závan puchu. Indové opět nehrají, připomínají statisty, vše pak skončí v jedné minutě. Blil bych velebnosti. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ne moc záživný sporťák o tom, kterak Hamm hledal v Indii Talent a našel doma smysl života. Disney je v tom prostě hodně cítit, takže je to spíš takový rodinný film - já bych to spíš víc uvítal z pohledu těch dvou Indů. 4.5/10 ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Každý deň sa tento týždeň na mňa privalí film, kde hrajú indovia a vlastne celé je to okolo ich kultúry. Zrejme to nie je náhoda, že americká produkcia sa snaží vyťažiť čo najviac z tohto miliardového štátu. Je to obrovský trh. Presne takto podobne premýšľal aj JB Berstein, keď zakladal show Million Dollar Arm. Disney sa vrhli ako Ind na kari po jeho príbehu a rozhodli sa ho sfilmovať. Mierne skepticky som sa staval ku tomuto filmu, lebo som doslava prežratý zo skutočných príbehov a športových príbehov. Rok 2014 bol pre ich rast vhodný ako slepačie lajná pre pestovanie Cannabisu. Film je prešpikovaný kvalitnými hercami hlavne vo vedľajších postavách. Máme tu Paxtona, Arkina, Aasifa Madviho. Produkcia sa rozhodla zatočiť trhom a do hlavných postáv celého filmu vybrala dvoch celosvetovo známych indických "new generation" hercov. Obaja hlavný protagonisti predstavovali dvojicu chalanov, ktorí v živote nehrali basseball a teraz sa majú presadiť až do MLB - najvyššej americkej ligy. Výber padol na Suraja Sharmu známeho z Life of Pi a Madhura Mittala - zloducha z Milionára z chatrče. Do toho ak prirátame výborne skomponovaný štýl hudby, kde sa indické tóny prelínajú s americkou produkciou a hlavné dve postavy - J.B-eho (Jon Hamm) a Brandu (Bell), ktorí sa o chlapcov v USA starali dostávame veľmi príjemný film. Až som mal pocit, že toto nemôže byť podľa skutočnej udalosti. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Film odehrávající se podle skutečné události. Říkáte si, že takovýhle filmů s podobnou nebo dokonce stejnou pointou je mnoho? Ano, je.. Je to naprosto stejné. Ale víte co? Když vám to vadí, tak na to nekoukejte, podobné filmy se sportovní tematikou prostě žeru a když se k tomu ještě přidají dobří herci, kam Jon Hamm bezpochyby patří, tak sem naprosto spokojen. U podobných snímků je vždy plus, když se na konci ukážou praví "hrdinové", kteří tento příběh doopravdy prožili a to se zde na konci také stane.. Takže díky a těším se na další stejný film, který jistě dostane velmi podobné ohodnocení :) . ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

V záplavě sportovních snímků , které mám obecně velmi rád (Rocky, Vzpomínka na Titány) je to i tak docela vyjímečné dílo. Příběh dvou basebalem nepolíbených indických hochů je velmi poutavý a skvěle natočený....95% (ale do Indie se nechystám) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, je mi jedno zda se snímek inspiroval skutečnými událostmi nebo jeho schéma pošeptala scénáristovy jedné blahé noci růžová múza......důležitější je zda zaujal nebo ne a tady jsem tak trochu na hraně. Je to ta stará dobrá american dreram limonáda, na kterou jsme navyklí a kterou svým způsobem u podobných témat vyžadujeme, ale celkově ze snímku čpí ušmudlaná malost. K čemu bych to přirovnal.....vezměme si například nějaký celkem úspěšný kousek např. Moneyball (r. 2011) a dejme tomu, že po pár letech Kanaďané natočí televizní remake - no, tak to je Milionový nadhazovač. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takmer vzdy,ked sledujem tieto sportove dramy natocene podla skutocnej udalosti,mam pocity,ktore zboznujem a India je casto sfilmovana ako miesto,kde sa najde niekto vynimocny,sice je to chudobna krajina,ale ma potencial,skoda,ze nevyuzity,no a spat k hodnoteniu,Milionovy nadhadzovac je dalsi film,ktory dokazuje,ze su este na svete ludia,ktori za to stoja a bolo to aj vtipne,co ma milo prekvapilo,necakal som to...:⁠-⁠) ()

Pantata 

všechny recenze uživatele

Divák dostane přesně to, co očekává před puštěním. Vše je podle šablony (byznysmen za zenitem, bláznivý plán, prvotní neúspěchy, pak bum, všechno vyjde, všichni jsme šťastní, tralala, k tomu linka moudré ženy a moudrého starce, kteří ukážou cestu ze slepé uličky...). Nemám důvod do toho nějak kopat, pohodová věc, ač přeslazená. Lepší, než Trouble with the Curve. ()

Reklama

Reklama