Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Recenze (107)

Luisis 

všechny recenze uživatele

I zdánlivě nemožné sny se dají splnit. Je to výzva a obrovské zadostiučinění. Silný příběh. Pěkné zpracování - 80% ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Z času na čas dám svojej lepšej polovičke ovládač do ruky aby vybrala niečo ona ,čo budeme pozerať. Slovo milionový v názve filmov ma vždy znepokojuje a tu som očakával rovnaký nepokoj. Nakoniec to bol viac ako príjemný filmík. Môžem len odporučiť. ()

Philip_Fry 

všechny recenze uživatele

Zase jednou sportovní drama... Mám velmi rád takové filmy z prostředí baseballu extra, takže u mě za 4*, kdo tomuto tolik neholduje, nechť jednu hvězdu ubere, protože film sám o sobě není nic světoborného- celkem klišoidní a čekaný konec. Nicméně hudba vybočuje, velmi dobrá. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších sportovních dramat, které jsem viděl. I když tu narazíte na spoustu patosu, nebudete mít nejmenší problém ho překousnout. Velkou zásluhu na tom má výborný scénář a herci, kteří hrají neskutečně přirozeně a uvěřitelně. Tohle hřiště se mi jen těžko opouštělo, protože ti kluci se k Vám dostanou opravdu velmi blízko. Emočně vyautovaný, ale spokojený. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Teoreticky je vše na svém místě. Dojemných příběhů, jak talent ke slávě šel je nespočet, ale nejslabší tu je scénář a Gillpespieho režie. Když si vezmu, že jen o pár let potom mi naservíroval výbornou Já, Tonya, tak mě o to víc mrzí, že Milionový nadhazovač drží tak striktně zajetých myšákových kolejí a ani jednou nedokáže strhnout. Zapamatovatelný moment tu jednoduše chybí, stejně tak vhodnější herec. Jon Hamm je fajn, ale sem se vůbec nehodí. Pohádka pro celou rodinu ze sportovního prostředí, na kterou za chvilku zapomenete. ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

"I would say the movie's 80 percent a completely true story, and it's called a movie. It's Hollywood. A movie never can be 100 percent true. You know, they have to put a little cheap cream on top of it to make it taste better. But … it's real, I'm happy the way they did it." -Rinku Singh + slušný výkon ústřední trojice indických herců, plynulý děj a indie samotná = další z řady povedených baseballových filmů... ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Je dobré keď sa takéto príbehy Sfilmujú. Horšie je keď sa toho ujme Disney. Ako sme zvyknutí, je to silno prifarbené. Film sa nesie v rodinnom duchu a klišé je skoro v každej scéne. Ani samotný šport tu velké miesto nezastáva. Nevadí, občas je takáto rozprávka celkom príjemná a aj potrebná. Dominujú emócie, morálka, Arkin, India a dobrý pocit z True Story. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Protože každý ví jak to dopadne, tak přesto je to "mdlé", bez emocí a snahy nečím více zaujmout. Příběh každopádně zajimavý. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, který se točí okolo indických stereotypů. Pardon, ale američani si musí myslet, že indové neznají ani splachovací záchod. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik športových drám čoby filmového žánru. Ale toto bolo slabé. Cola bez cukru, káva bez kofeínu, také ....... bezzubé. Veď viete čo tým myslím. Či ? ()

Zadri 

všechny recenze uživatele

Takové filmy mám prostě rád. Nechávají nám nahlédnout na to lepší v nás - i když často trochu kýčovitým způsobem. Vždy získám po shlédnutí takovém druhu filmu optimističtější náladu, a to se velmi cení. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Amerika hledá baseballstar! Sportovní kousek s neznámými, ale docela dobrými herci (obzvláště pak Amid :-)), s výborným indickým aroma a celkem slušným scénářem. Takže ano, líbilo se mi to. 74%. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku divák pochopí, kam to bude smerovať. Mohlo to byť troška tvrdšie. Na druhú stranu tento veľmi príjemný kúsok predstavuje v prenesenom význame nejakú vzdialenú nádej, pre naozaj zúfalých ľudí. Postavy príjemné, hlavne hlášky pána Arkina vedia pekne skrášliť dojem z filmu :-) ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě moc milej film, stejně jako jeho hlavní protagonisté z Indie. Hlavně díky některým z nich se člověk zubí, jako by mu v práci přidali prémie. Srovnávat to ovšem s Moneyballem je za mě trochu mimo mísu. Jo, jde sice o baseball, ale úplně jinak. Tohle totiž není žádný velký drámo, a i když ve finále se objeví i nějaká ta chvilka napětí, vybublá v silně očekávané finále. Tenhle film, ale fakt sází na něco jinýho, takže i když to není velký Moneyball, povedlo se. ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Ten film se pouze veze na předchozí slávě podobně natočených filmů, ale obecně, pokud je to natočené na motivu skutečních událostí, tak občas i rád snesu, že vlastně vidím furt to samé. K filmu se člověk asi vracet nebude, ale zas tak velká kravina to není. Prostě další příběh o lidech, kteří šli za svým snem. 3* ()

Reklama

Reklama