Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Recenze (107)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Ďalší športový snímok o baseballe. To, že je natočený podľa skutočných udalostí mu dáva body naviac, inak však ide o priemerné dielko. Moneyball bol oveľa lepší. ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Film vám ukáže, že Baseball je šport, ktorý ste predtým nikdy v živote nemuseli vidieť a za 10 mesiacov môžete podpísať kontrakt v najlepšej súťaži sveta, smiešne ako celý šport, ktorý je na rovnakej nízkej úrovni spolu aj s americkým futbalom. Jon Hamm je pre mňa presne ten herec, ktorého síce z nejakých filmov poznám, ale ani náhodou netuším z akých, ale viem, že je to herec kvalitný a taký bol aj v tomto filme. Dalo sa od začiatku čakať ako to dopadne a všetko toto, ale o to tu nešlo, išlo tu emócie, prechod z absolútne chudoby k bohatému agentovi, zažiť si taký americký sen o ktorom ste ani v živote nesnívali. Jednoducho pekný film s dobrými hereckými výkonmi. 70 % ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Příběh sportovního agenta, který si žije americký sen a protože nepracuje a projížděním ve fáru a souložením s modelkami se mu ztenčuje bankovní účet a patrně nemá na prémie pro uklízečku mega baráku. Tak si vymyslí soutěž s indama, ze které vycucá další prachy. Bla Bla bla, najdi si pořádnou práci.... (2D dabing) Rozpočet: $25 miliónů, Tržby: $38,307 miliónů. ()

Fjera 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč udělali z Indů takové pitomce. Jakoby byli postižení. Je to od tvůrců až trapné. Dobrý potenciál, ale výsledek k ničemu. V závěrečné třetině se průměrný sportovní film svezl k sentimentálnímu romantickému nesmyslu. ()

haasha 

všechny recenze uživatele

Klasika od Disney - relativne uspesny hlavni hrdina se chce postavit na vlastni nohy, nedari se, partner mu vnukne napad, zkousi to, dari se, nedari se, pak se zmeni, podari se, happy end. ()

pesbara 

všechny recenze uživatele

uvažoval jsem o pěti hvězdách, ale má to pár slabších míst. Atmosférou hondě podobné Milioáři z chatrče. Skvělý nápad, úžasní lidé a o to silnější, že podle skutečnosti. Miluju takový filmy, kde ke všemu tomu je ještě prdel, že člověk řve smíchy:o) a je to plný pozitivní energie, prostě moc fajn věc ()

Airon 

všechny recenze uživatele

Športových filmov v poslednom čase pribúda, predsa len je to žáner kde aspoň na malí okamih nám pripomenú ake je dôležité v živote nevzdávať sa a že sen sa môže stať skutočnosťou pre každého človeka, bez rozdielu národnosti, vierovyznania . Millión dollar arm je jeden z tých filmov ktoré sa snažia na to poukázať, aj keď v niektorých okamihoch ukáže odvrátenú tvár športu a to je honba za peniazmi. Film sam o sebe i pokiaľ nie si fanúšikom baseballu nenudí vôbec ako samotná hra v skutočnosti. Opiera sa skôr o príbeh dvoch Indických chlapcov ktorí si plnia svoj americký sen. Celkové hodnotenie 69 % ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Působivé, dojemné, emotivní. Jak se z běžného amerického chamtivého stupida stane hlavně člověk :) Pěkně a velmi dívatelně vyprávěný příběh indických "sportovců" mě nadchl. Není mnoho filmů o sportu které se povedly. Závěr kde jsou původní záběry a fotky skutečných Indů je taky super. ()

Akxsum 

všechny recenze uživatele

Klasický Disneyovský příběh rodinného typu čerpající ze skutečné události o tom, jak J.B. časem přišel na to, že život není jenom "byznys" a prachy. Jo, dobře se na kouká, je to lehké ... ale.... Ale člověku tak nějak časem z filmu zůstane jenom ta indická hudba. ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Příjemný film ze sportovního prostředí, kterému dává punc fakt, že byl natočen podle skutečných událostí. Mezi neokoukanými herci pak dominuje Jon Hamm. Celkově velmi milé překvapení! 85% ()

kalista47 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný film a skvělý příběh. Nechápu zde to nízké hodnocení a komentáře, jako "okoukaný příběh" atd.. Pokud je příběh pravdivý, jak může být okoukaný. Hovořit o tomto filmu jako předvídatelném? Kdo to řekne, tak je jeho život předvídatelný. Ano, pokud si během filmu otevřu vyhledávač a napíšu tam jména účastníků, tak zjistím jak to dopadlo!! Jednoznačně luxusní příběh. ()

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Mal som nehoráznu chuť na nejaký bezkonfliktný, príjemný film so sympatickým osadenstvom, kde sa nikomu nič zlé nestane a všetko sa to nakoniec pre všetkých dobre skončí. Môj výber padol, vidiac logo Walta Disneyho, na tento film a fú, bol môj odhad správny! Dostal som presne to, po čom moja krutou realitou stiesnená duša tak pišťala. Rozprávka o tom ako underdog (v tomto prípade dokonca až dvaja) k šťastiu prišiel a povrchný sebec lásku našiel ma pohladila na srdiečku natoľko, že i všetky tie klišé tohto typu filmov, ktoré sú tu zastúpené temer bez výnimky všetky, som akceptoval. Stále je to priemernosť, ale odpočinkovo príjemná. ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Byl to Dyzny, tak jsem průjem a nereálnost čekal, ale nečekal jsem story o prozření žida adoptujícího dva cigoše. Jinak, bejzból je tupá hra typu stop-and-go, tedy přesně zhovadilost, ve které může blbý američánek vyčnívat. A teď budou navíc blbnout i moráky. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemnej filmek. Hlavní hrdinové byli velcí sympaťáci a člověk jim nemohl nefandit. Sice od začátku (už jen z toho důvodu že je to podle skutečné události) člověk ví jak to skončí, ale to vůbec nevadilo. Aspon můžeme vidět, že všechny sny se můžou stát realitou. Jon Hamm byl v pohodě jen ta Lake Bell byla hrozně nesympatická, tenhle film by jsi zasloužil hezčí a sympatičtější herečku!!! ()

Reklama

Reklama