Reklama

Reklama

PROXY: A Slender Man Story

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Mysteriózní
USA, 2012, 9 min

Obsahy(1)

Příběh muže, kterému se před očima zjevuje paranormální bytost, známá jako Slender Man. (MikeCool)

Recenze (44)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Tyhle krátkometrážní filmy nikdy nemají chybu, jak jsem již někde níže četla, celovečerní film na téma "Slender Man" by uvítal asi každý řádný fanoušek hororu. Kdo by ho neměl rád, no povězte sami, zvědavost je mocná. Bylo to moc krátké, avšak dostačující k tomu, abych mi nahnal husí kůži. Kdo je vlastně Slender Man? Existuje vůbec nebo je to pouze označení "někoho" nebo "něčeho"? Na to se asi nikdy nedozvíme odpověď. Což je škoda, chtělo by to nějak větší rozbor. Upřímně doufám, že se všichni dočkáme parádního trháku o Slender Manovi, pokud ten čas nastane, nenechám si ho v žádném případě ujít. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Slender Man. Fiktivní postava vytvořená uživatelem sociálních sítí. Charakter s velkým potenciálem, o němž zatím ještě nebyl natočen celovečerní snímek patřičných kvalit, který by mu dokázal vzdát náležitou poctu:) PROXY: A Slender Man Story tak zatím zůstává jediným snímkem, který dokázal Slender Mana prezentovat tak, jak si tento tajemný charakter zaslouží. Výborná atmosféra a skvělý příběh o postavě, která dokáže (vy)děsit. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Slender Man je skvělým tématem na horor. Už tu sice jsou nějaký pokusy na horor s tímhle dlouhánem bez ksichtu, ale podle zdejšího hodnocení asi za moc nestojí. Tenhle kraťas je tak asi zatím to nejlepší co téma Slender Man nabízí. Ale snad se blejská na lepší časy. Tahle vymyšlená postava má totiž velkej potenciál. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V takomto nejakom duchu sa mal niesť celovečerák Slender Mana, ale keďže dopadol katastrofálne, tak tento kraťas je stále tým najlepším so Slander Manom vo filmovej podobe, čo zoženiete. Dúfam, že túto dieru na trhu niekto v blízkej budúcnosti zacelí a dočkáme sa poriadneho filmu s aspoň niekoľko tak podarenými momentami, ako v tomto kratučkom horore. 80% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Potenciál Slender mana určitě skýtá kvalitnější možnosti, jakým způsobem ho zpracovat. V "Sinister" stylu, plíživě, nepříjemně a zvolna stupňovat napětí. To by byl rozhodně šťastnější způsob, než-li to, o co se pokusil tento kraťas. Tak perfektní démonická postava přeci nepotřebuje bezličky v podobě tolika snových sekvencí nebo schizofrenních point. Snad to brzy někomu dojde. ()

Zajímavosti (1)

  • Slenderman je vymyslená bytosť, ktorá vznikla v roku 2009 počas súťaže na fóre Something Awful o najlepšiu imitáciu paranormálnej fotografie. (Kadas97)

Reklama

Reklama