Reklama

Reklama

Žlutá ponorka

  • Velká Británie Yellow Submarine (více)
Trailer

VOD (1)

Modří mizerové vyhlásili městu Pepřenii válku a poslali hrozivou modrou rukavici, aby zničila vše dobré. Kapitán Fred požádá o pomoc členy skupiny Beatles - Johna, Paula, Ringa a George. Ti s ním proplouvají se s svou žlutou ponorkou oceánem plným nástrah a nebezpečí. Mají jediný cíl - svrhnout modré ničemy a nastolit mír. Jedná se o barevný animovaný snímek, ve kterém nakonec hudba porazí zlo. (Adam_Musil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Z tolika barev, tak rychle se za sebou střídajících mě bolela hlava a oči. Ať už nazveme tento počin jakkoli - psychedelický, surrealistický, dadaistický - je to jedno. Prostě ve filmu šlo hlavně o písně Beatles, které zbožňuju a o ty barvy. Co se týče děje, asi tam měl nějaký být, ale já ho teda moc nepostřehla. Píseň Yellow submarine se vám ale vryje do hlavy po zbytek večera. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je to abstrakce? Je to psychedelie? Anebo je to jen jedna velká švanda a slavní Brouci si z nás tak trochu vystřelili? Možná od každého trochu, ale je to hlavně obraz krásných let šedesátých a jedna velká jízda, ze které se vám zatočí hlava a ani netřeba LSD a dalších "dobrot". We All Live in a Yellow Submarine. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, správně netradičně animovaná, hippie-LSD atmosférou šmahnutá (mimochodem, kdo z vás slyšel, že písnička Lucy in the Sky with Diamonds je o acidu?:-), infantilní a přitom dospěle vtipná filmová hříčka, či muzikál chcete-li. Pokud máte jako já rádi pozdní tvorbu Beatles a mevadí vám komediální ujetiny, bude se vám ponorka určitě líbit. 80% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Psychedelicka dobova jizda, o ktere se mohlo mym rodicum jenom zdat.-). Vizual je natolik napadity, ze si clovek rychle vzpomene, ze uz tento film pred mnoha lety videl. Dejove me to ale moc neoslovilo a cekal jsem i silnejsi zapojeni tohoto znameho kvarteta. Krome prave Beatles, uz nema film co nabidnout. Otazka je, zda tomu uz tak nebylo i v dobe vzniku. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Zajímavost:POZOR!!!Tohle není od tvůrců Beatles, vůbec o tom nevěděli, že se bude něco takového točit. Sice tam jsou písně Beatles se stejnojmenné desky, jako je film, ale neměli s tím nic společného. Ale měli z toho radost. Mě osobně se to moc líbí. Opět vynikající písně. Jsem z toho hodně moc nadšen.93% Zde bych si dovolil text písně Yellow Submarine: In the town where I was born Lived a man who sailed to sea And he told us of his life In the land of submarines So we sailed up to the sun Till we found the sea of green And we lived beneath the waves In our yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine And our friends are all on board Many more of them live next door And the band begins to play We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine [Full speed ahead, Mr. Parker, full speed ahead! Full speed over here, sir! Action station! Action station! Aye, aye, sir, fire! Heaven! Heaven!] As we live a life of ease (A life of ease) Everyone of us (Everyone of us) has all we need (Has all we need) Sky of blue (Sky of blue) and sea of green (Sea of green) In our yellow (In our yellow) submarine (Submarine, ha, ha) We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine ()

Galerie (65)

Zajímavosti (19)

  • Nikdo (Dick Emery), v originálním zněním Nowhere man, byl podle autora scénáře Lee Minoffa insipirován Sirem Jonathanem Millerem, divadelním ředitelem, scenáristou, režisérem a producentem s vystudovaným medicínským titulem v jedné osobě. (ČSFD)
  • Popěvek "All Together Now" je ve filmu slyšet sedmadvecetkrát v šesti jazykových formách. Dokonce i v sanskrtu. (Terva)
  • Filmový plakát k tomuto snímku obsadil podle magazínu Premiere 20. příčku mezi 25 nejlepšími filmovými plakáty všech dob. (ČSFD)

Související novinky

Za zvuků hudby... předěláváme

Za zvuků hudby... předěláváme

21.08.2009

Dost bylo válek na vzdálených planetách (doufám, že vás teaser na Avatara příliš nezklamal), pojďme si trochu zatančit a zazpívat ;-). Tento týden se vynořily tři hudební projekty, které stojí za… (více)

Reklama

Reklama