Reklama

Reklama

Žlutá ponorka

  • Velká Británie Yellow Submarine (více)
Trailer

VOD (1)

Modří mizerové vyhlásili městu Pepřenii válku a poslali hrozivou modrou rukavici, aby zničila vše dobré. Kapitán Fred požádá o pomoc členy skupiny Beatles - Johna, Paula, Ringa a George. Ti s ním proplouvají se s svou žlutou ponorkou oceánem plným nástrah a nebezpečí. Mají jediný cíl - svrhnout modré ničemy a nastolit mír. Jedná se o barevný animovaný snímek, ve kterém nakonec hudba porazí zlo. (Adam_Musil)

(více)

Recenze (129)

janek85 

všechny recenze uživatele

Zajímavost:POZOR!!!Tohle není od tvůrců Beatles, vůbec o tom nevěděli, že se bude něco takového točit. Sice tam jsou písně Beatles se stejnojmenné desky, jako je film, ale neměli s tím nic společného. Ale měli z toho radost. Mě osobně se to moc líbí. Opět vynikající písně. Jsem z toho hodně moc nadšen.93% Zde bych si dovolil text písně Yellow Submarine: In the town where I was born Lived a man who sailed to sea And he told us of his life In the land of submarines So we sailed up to the sun Till we found the sea of green And we lived beneath the waves In our yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine And our friends are all on board Many more of them live next door And the band begins to play We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine [Full speed ahead, Mr. Parker, full speed ahead! Full speed over here, sir! Action station! Action station! Aye, aye, sir, fire! Heaven! Heaven!] As we live a life of ease (A life of ease) Everyone of us (Everyone of us) has all we need (Has all we need) Sky of blue (Sky of blue) and sea of green (Sea of green) In our yellow (In our yellow) submarine (Submarine, ha, ha) We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine We all live in a yellow submarine Yellow submarine, yellow submarine ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi tenhle film nelíbil, ani v době, kdy jsem byl velkým fanoučkem Beatles, příšerná animace. Snad remake to spraví. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

asi nejslavnější Beatlesácký film, i když jak tu čtu, tak s ním neměly moc společného. Přesto se v něm hodně projevila doba, kdy vznikl - hippísácké období, psychedelické nálady, hodně barviček ... to všechno spojené s velmi nápaditou animací. Příběh mě tak nezaujal, ale své kouzlo má a 3 hvězdičky si ode mě zaslouží. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 2 /// STYL: 3 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek, já ani nejsem moc fanouškem Beatles, jako jo, občas si od nich něco poslechnu, ale že bych byl jejich fanoušek, to ne. Děj zde rozebírat nebudu, jelikož to obsah shrnul všechno a já k němu nemám moc co říct. Celé je to jedna velká psychedelická ujetost, která sem tam pobaví a hlavně, zaujme. Fakt, ačkoli se tu jenom putovalo v ponorce a pak "bojovalo" s nějakými modrými hnusáky, tak mě to kupodivu nenudilo. Teda, ke konci jo, za to strhávám jednu hvězdu dolů, ale jinak jsem se celkem příjemně bavil. 4* ()

zette 

všechny recenze uživatele

Psychedelicka dobova jizda, o ktere se mohlo mym rodicum jenom zdat.-). Vizual je natolik napadity, ze si clovek rychle vzpomene, ze uz tento film pred mnoha lety videl. Dejove me to ale moc neoslovilo a cekal jsem i silnejsi zapojeni tohoto znameho kvarteta. Krome prave Beatles, uz nema film co nabidnout. Otazka je, zda tomu uz tak nebylo i v dobe vzniku. ()

Aquarius 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálne surrealistické dúhové obrazy, volný prúd vedomia zachytený do celuloidu (trochu to pripomína Giliamove animáky) a k tomu vynikajúca hudba a občas aj vtipné hlášky (dostali ma tie flegmatické komentáre ktoré akoby chlapci nahrávali na kazeťák medzi tretím a štvrtým práskom ;-). Ťažko si potom sťažovať na nesúrodosť alebo trápny dej. Vážne ma to milo prekvapilo! ()

Vraccas 

všechny recenze uživatele

Kombinace hudby Beatles a animací podobných Pythonovských tvoří skvělou kombinaci, ale i přesto 3 hvězdičky . Na tento film byste se ani nemuseli koukat a jen jej poslouchat a stačilo by. I přesto nechávám šanci pro další shlédnutí... ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

nie moja šálka kávy...akože bolo to vtipné a hudba od Beatles to držala nad vodou...ale pripadalo mi to chaotické a nesúrodé a predstavil som si že môj dojem z tohto filmu by bol oveľa lepší keby som bol do určitej miery sfetovaný =D ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Jediný sequel Alenky v říši divů, který uznávám, respektuji a miluji. Vemte si LSD, nalaďte se na britský humor, připravte se na poťouchlou invenci a kouzelnou originalitu, zaposlouchejte se do vynikajících songů a nechte se unášet na vlnách bizarní geniality, děkuji. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Sedím ve vlaku směr Praha, který je mým pomocníčkem na cestě do Liverpoolu, kde snad chvíli pobudu. No a dychtivost mi nedala a začal jsem se předem potápět do historie tohoto úžasného města. Nejsem zrovna fanoušek Beatles a tohle zkombinování psychedelického lektvaru s Boschovým peklem mi chvíli motalo myslí, ale závěrem musím dodat, že Yellow Submarine se dostavila i na můj ostrov lidské blaženosti a přijmul jsem ji. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Neděje se tu nic špatně, vlastně bych to i doporučil. Ale stejně mě to nebavilo, asi nefunguje chemie The Beatles vs. Me neboco... ()

Související novinky

Za zvuků hudby... předěláváme

Za zvuků hudby... předěláváme

21.08.2009

Dost bylo válek na vzdálených planetách (doufám, že vás teaser na Avatara příliš nezklamal), pojďme si trochu zatančit a zazpívat ;-). Tento týden se vynořily tři hudební projekty, které stojí za… (více)

Reklama

Reklama