Reklama

Reklama

Dads

(seriál)
Trailer 3
USA, (2013–2014), 6 h 58 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Seth Green, Giovanni Ribisi, Brenda Song, Vanessa Lachey, Tonita Castro, Peter Riegert, Martin Mull, Sarah Baldwin, Ewan Chung, Tommy Dewey, Lauren Weedman (více)
(další profese)

Epizody(19)

Videa (80)

Trailer 3

Recenze (16)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ach, ti otcové. Není to sice nic, u čeho by se člověk třískal smíchy, ale sem tam se daří seriálu vtipně vystihnout vztahy dětí s jejich otci. A slušné herecké obsazení je vcelku velkým tahákem tohoto sitcomu, takže mu šanci ještě dám, ačkoli trapných či hluchých míst je tam až moc. Pilot - 50% Od druhého dílu už se seriál pořádně rozjíždí a přestože je kvalita humoru proměnlivá, dokáže slušně pobavit, ovšem jen za předpokladu, že máte rádi humor politicky nekorektní. Po 11 dílech - 60% ()

Reklama

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Bullshit roku. Nejhorší serial pro tuto sezonu. Lipicání Ribisi se Sethem Greenem vytahuji repliku z hoven nebo co… fakt peklo. Nediívat. ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Komediálne seriály zmieňované v iných komentoch som nevidela, takže takto nepoškvrnená budem komentovať sitcom Dads. Išla som do toho s veľkými obavami, všade samé negatívne reakcie, ale napodiv to nebolo také zlé. Nevravím, že to bolo inteligentné (uf, to vôbec nie, ale to nie je ani Family Guy a American Dad sa k tomu len občas približuje), ale počas zatiaľ odvysielaných troch častí som sa smiala a to o dosť viac než na väčšine komédií v červených číslach (niekto tu písal voľačo o predvídateľnost, to sú bohužiaľ VŠETKY sitcomy, alebo klišovitosť, ale ako som pozerala, tak som pozerala, niektoré vtipy som ešte nevidela, možno toho mám napozerané menej). Je to také guilty pleasure a dúfam, že to na obrazovkách zostane ešte o niečo dllhšie. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak takhle dnes vypadají moderní sitcomy? Celkem katastrofa, nerozumím zvučným jménům herců, kteří do toho šli... Jednou jsem se mírně pousmál. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (1)

  • Seriál Setha MacFarlana a Aleca Sulkise měl problémy ještě před uvedením na televizních obrazovkách. Poté, co byla první epizoda seriálu promítnuta vybraným novinářům, byla na seriál podána stížnost. Uskupení The Media Action Network for Asian Americans (MANAA) poslalo Foxu otevřený dopis, ve kterém vyjádřili svou nespokojenost s rasisticky orientovanými scénami v seriálu. MANAA jako příklad vyjádřila scénu, ve které je požádána postava (Brenda Song), aby se převlékla do sexy uniformy školačky, díky čemuž má zápusobit na činského obchodníka. Dále se uskopení nelíbily vtipy na nerozměry penisů Asiatů. Guy Aoki, prezident a zakladatel MANAA, upozornil, že rasistické vtípky a utahování si ze zažitých stereotypů nejsou doménou pouze Foxu. Jako příklad uvedl stanici CBS 2 a jejich seriál 2 $ocky (od r. 2011), kde upozorňuje na pravidelné zesměšňování asijského majitele bistra, zatímco DJ černé pleti zesměňován není. Aoki to okomentoval slovy: "Bojí se naštvaných černošských lidí. A v současnosti se nebojí naštvaných asijských lidí. To je důvod, proč existujeme." (ČSFD)

Reklama

Reklama