Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

Dado 

všechny recenze uživatele

Pozrieť a zabudnúť. Veľká oriešková lúpež je jedným z tých filmov, ktorý neoplýva žiadnym aspektom dostatočne pútavým na to, aby vytiahol ostatok zo šedého priemeru. Nádeje vkladané do animácie stratíte už v prvých sekundách, za nimi príde na rad sklamanie zo sileného humoru a na konci si uvedomíte, že ani len ten príbeh nestál za to, aby ste sa k tejto snímke v budúcnosti vracali. (40%) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nic proti, ale kopírovatější kopii Over the Hedge snad ani neexistuje. Hodně průměrný animák, jehož průměrnost mi nedovoluje dát tomu ani ty průměrné ***. 86 minut majících pocitově tak 160, i na tu krátkost příšerně protahované a nudné. V podstatě žádný humor a když, tak jen ždímaný. Jediné hezké na tom byly asi jen ty listopadově barevné stromy.. A pak si ještě vzpomínám, že se kdosi divil, co dělá v titulcích ten Psy - no protože "Kanada / Jižní Korea / USA". ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Podzim v tomto animáku byl krásně barevný. Miluju, když se listí barví doruda. Tady se mi to moc líbilo. Jediný originální nápad, se kterým tenhle příběh přišel je, že hlavní prim tu hrají veverky. Jinak tu všechno jede podle dobře známé šablony a ničím novým nebo dokonce překvapivým nevybočuje. Malým dětem se to bude určitě líbit. Ti větší budou občas skřípat zuby. ()

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrný animák u kterého mě bavily pouze titulky, kde trsá PSY. Příběh je nic moc a bohužel ani ta animace nepatří k těm lepším. Přesto bych viděl největší problém v tom, že si mě nedokázala získat ani jedna postavička, především hlavní veverák byl silně nesympatickej. Na tak krátkou stopáž to byla strašná nuda. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nut Job se bohužel moc nepovedl. Největší plusy pro mě byly: animace - přišla mi prostě pěkná a Andie, která byla příjemná a byla to asi jediná veverka, která si dokázala vytvořit s divákem nějaký hlubší vztah, navíc hlas Katherine Heigl k ní skvěle pasoval. Ale to jsou veškerá pozitiva, která jsem v tomto snímku našel. Nepříliš zábavný příběh, humor defacto nula, nesympatická hlavní postava a vůbec, vše to bylo nějak bez nápadu. Absolutně promrhaný potenciál, jinak zajímavého námětu. Škoda... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama