Reklama

Reklama

Nesprávní chlápci

(seriál)
  • Velká Británie The Wrong Mans
Trailer

Série(2) / Epizody(8)

Komediální thriller o dvou idiotech s dobrými úmysly, kteří jsou nečekaně zapleteni do velmi nepravděpodobné – ale smrtelně vážné – sítě zločinu, spiknutí a korupce poté, co Sam zvedne opuštěný zvonící telefon v místě autonehody... Seriál Nesprávní chlápci se soustředí na Sama Pinketta a Phila Bourneho, úředníky pracující pro krajskou radu v Berkshire. Jeden náhodný telefonát a případ podivuhodné záměny totožnosti však obrátí jejich nudný život vzhůru nohama. Poté, co se Sam stane jediným svědkem autonehody na zapadlé venkovské silnici, zvedne opuštěný mobil a vyslechne si zprávu, která zjevně nebyla určena jemu – “Pokud se nedostavíte do páté hodiny, zabijeme vaši ženu.” Když ho poslíček z podatelny Phil přesvědčí, že by se z nich mohli stát hrdinové dne, dvojice se brzy zaplete do velmi nepravděpodobné – ale smrtelně vážné – sítě zločinu, spiknutí a korupce. (HBO Europe)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (16)

spotczek 

všechny recenze uživatele

Úžasné překvapení! Nejdřív jsme jedním dechem sfoukli všech 6 dílů a teprve pak si všimli, že hlavní hrdinové si taky všechno sami napsali. A geniálně. Baynton s Cordenem se inspirovali u akčních filmů, převrátili je naruby a je z toho neuvěřitelná prča. Základ zní tuctově, jako každá správná střelená parodie: úředník městského odboru pro regulaci hluku se z neuvěřitelného smolaře, pletoucího se do podivných obchodů podvratných živlů, propracuje až k odhalování kukaček mezi agenty tajných služeb či podvodů vysoce postavených úředníků. Nicméně nejde jen o obyčejnou bláznivou komedii. Ty často upozadí příběh na úkor zábavy a vyzdvihnou jen jeden typ humoru. Wrong mans humor kombinují, díky dějové lince jim nechybí napínavost a jsou plní odkazů na velmi známé akční scény či filmové okamžiky, např. když se Sam Pinkett musí rozloučit se svým Frodem Philem Bournem :-) Nebo náš Karel Roden jako ruský mafián: Marat je mrtev! Určitě doporučuju. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný překvapení. Neokoukanej tandem Baynton-Corden svýma Wrong Mans docela směle aspiruje na neoficiální nálepku (konvenčnějších) pokračovatelů proslulýho dua Pegg-Frost. Ve stylu Hot Fuzz si tu přece nijak intenzivně, ale dostatečně zábavně střílí z "kultovních" akčňáků o 100+1 honičkách, a přitom mu vůbec nedochází dech. Po každym díle prostě musíte pokračovat, okamžitě. A třebaže poslední kousek atraktivní skládanky byl tim vůbec nejslabšim, nebojim se, že druhá řada důstojně naváže. Držim palce, pánové! --- "Stop suggesting the recovery position for dead people!!" --- Edit po 2. sérii: A vskutku, jaký to rozkošný auf Wiedersehen! Povyšuju na pět hvězdiček. --- "And anyway, maybe it's not shit happening to us. Maybe it's us happening to shit." ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 23 Dokoukáno: 1+1 Zahozeno: 13_Velmi příjemné překvapení. Každá epizoda přišla s něčím novým a překvapila. Seriál je zábavný a nabitý akcí. Potěšil Roden, který opět hraje Rusa. Hodně slušný. 70% Druhá série má jen čtyři epizody nebo spíše dvě dvojepizody, ale je nabušenější akcí než první. Kluci se rozhodnou z utajení vrátit dom, ale jsou zatčení. Z vězení je unesou v domněnce, že jsou to vědci, kteří pro ně mají udělat bombu a tak to pokračuje než se kluci dostanou zpět. Konec je uzavřen, takže třetí série nás asi nečeká. Druhá série se mi líbila víc než první a tak ji patří 75%. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som príliš seriálový fanúšik, Wrong Mans som pozerať začal (aj keď to bolo najmä tým, že majú len 6 častí). Polhodinové epizódy ale plynuli rýchlo, seriál nasadil diabolské tempo a až do konca nepoľavil. Možno by to bolo lepšie rozdeliť ešte do pár kratších epizód, lebo takto bolo tých twistov v každej časti priveľa. Ale inak slušná zábava a napätie, okorenené stálymi nečakanými zvratmi, iba kúsok chýba k dokonalosti. Mathew Baynton - Sam /:/ James Corden - Phil /:/ Sarah Solemani - Lizzie /:/ Tom Basden - Noel /:/ Emilia Fox - Scarlett /:/ Benedict Wong - Lau /:/ Stephen Campbell Moore - Smoke /:/ Karel Roden - Marat /:/ Dougray Scott - Walker ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbější na Guyritchie způsob? Spíš seriálová verze Jedna ruka netleská. Atmosféra pěkně prdí temnou mlhu a místy ta komédie je i koukatelná, ale bohužel, nic co by mě vyděsilo svou originalitou, či naléhavostí. Od třetího dílu, ale dostává nuda na prdel a tam kde nestačí sedm Cliffhangerů za dvacet minut, zaapeluje jazykem na hrudníček neodolatelný Karel Roden, který v roli Marata připomíná Jana Saudka víc, než v jeho biografickém snímku. Jsem moc zvědavej na druhou řadu. Má to koule, i když dobrejch vtípků poskromnu. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama