Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nesejdeme. Párkrát jsem totiž šel kolem, odvážně jsem nakouknul dovnitř a ... nepochopil jsem to. Nějací lehce povědomí lidé tam totiž vykládali historky, které mi nedávaly smysl ani po zderivování, neměly začátek ani konec a bujarý smích moderátora mi dával jasně na srozuměnou, že jsem tady špatně. Tento způsob zabíjení televizního času se mi prostě jeví dost nehumánní. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Aleše znám tady od nás ze Sokolova a přeju mu ten úspěch v televizi, to zase jo (i když tenkrát na mě strašně pičoval na tanečních, že místo tancování s těmi strašilkami z gymplu dělám pičoviny s klukama od nás ze zvláštní učňovský), ale druhým dechem dodávám, že by bylo fajn, kdyby se na tenhle pořad dalo aspoň koukat, aniž bych se u toho musel tlouct do hlavy okovaným šidítkem pro trochu toho nevšedního vzruchu. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Slizký snaživec Aleš Cibulka je mi odporný ako had. To ako vizerá, to ako sa pohybuje, ako gestikuluje... všetkým tým ma privádza do zúrivosti. Nemôžem ho ani vidieť. No a keď otvorí tú svoju premúdrelú hubu, tak to mám chuť ho poriadne preplesknúť. Takto silne negatívne na mňa pôsobí tento nesympatický panák. Osobne proti nemu nemám nič. Veď každý sme nejaký. Ale keďže sa mi pán Cibulka tisne prostredníctvom jeho úbohej talk show do môjho televízneho prijímača, tak som sa ku tomu vyjadril ako divák. Nespokojný divák, ktorý sa nechce pozerať na takýto odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sejdeme se na Cibulce, pravil Lesák Korcovi. A sešli se na něm! A jeden zepřééédů, a jeden zééézááádůůů, hlavně ať nezkazej nááladu. To pěkné, nahnědlé cosi, co jim po schůzce ulpělo na špičičkách, odcvrnlki směr barrandovský kanál. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dole na Smíchově by normálně měli postavit betonovej zátaras se zákazem vjezdu na Barrandov, protože co tam někteří jezdí vyrábět, toho já mám doma plnej septik. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulko, podstatné je, zda se ve tvém případě bude jednat o rostlinu dvouletou, či, nedejpeytla, vytrvalou.V obou případech se obávám toho, že zřejmě nebudu asistovat u smrti tvého pořadu, ať už dříve, či později. Chňá, chňá, chňá... a chňá...Tvůj epileptický smích mi připomíná Douglase, když chcal své paní skrze lososa na grilu, hmmm... výmluvnější gájprájd jsem fakt ještě nežral a to na mém jazyku již přistálo kdejaké hovno, inu, někdy se zvědavost nevyplácí a nestojí za předčasné šediny, nejistou erekci a chuť zabíjet. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulka a jeho hosté tlachají o ničem na televizním kanále, na který se dívají jen zoufalci. Mé hodnocení: 0% ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulkova růžová kariéra pokračuje díky čtyřprocentním přátelům v další bezuzdně vyprázdněné talk-show, která již svým obsahem i formou napovídá, že se (opět) bude jednat o naprosté dno současné televizní zábavy. Recyklovaná nuda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tak moc mi tento pořad nevadil. Rozhodně jeden z těch trošku lepších (ne úplně tragických), ve kterých se Cibulka objevil a které moderoval. Hodně záleželo, koho si zrovna k sobě pozval, ale člověk se u toho i občas zasmál. Neviděl bych to tak úplně katastrofálně jak většina zdejších uživatelů. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy !! A nebo navždy !! ;) A o dobrých úmyslech se špatným koncem, jak se nám snaží namluvit mistr InVentura, bych také pochyboval.. S těmi totiž vši a podobná havěť nedělají vlastně vůbec nic.. ()

argenson odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já si Cibulku pamatuju už z 90. let, kdy moderoval na rádiu Diana, co jsme ve Varech poslouchali na intru, to byl ještě fajn kluk. Pak asi dvakrát uváděl s Jiráskovou Týtý a začal bejt dost protivnej, jak všude zdůrazňoval kamarádství s paní Jiřinkou. Mezitím jsem mu nepěkně začal závidět úspěch s knižními paskvily o prvorepublikových herečkách, páč to bych uměl napsat taky. A Sejdeme se na Cibulce je zatím dokonalým vyvrcholením jeho vývoje. Mě by možná až tak neurážel formát toho pořadu, mě jenom sere Cibulka. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si zdejší hodnotitelé uvědomují,že je to pro jinou diváckou obec než je věkový průměr zdejších uživatelů(ano myslím si,že senioři jsou zde v menšině) a tak se k tomu musí přistupovat.Jestli čekáte ostrý humor alá Jan Kraus nebo vtipné poznámky ,které předvádí Karel Šíp tak budete nejspíš zklamáni.Pokud hledáte jen oddechové povídání o jednoduchý tématech ze známými i méně známými obličeji co známe z televizních obrazovek tak budete spokojeni.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, vtipný a pohotový moderátor, jehož pořad si nezaslouží být takto podhodnocený, ale samosebou záleží také na pozvaných hostech.... ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Úplně tenhle pořad nevyhledávám, ale když na něj náhodou přepnu a jsou tam zajímaví hosté, stojí to za to. Asi jsem jeden z mála lidí tady, komu je Cibulka vcelku sympatický a jeho humor mi taky nevadí. ()

Reklama

Reklama