Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si zdejší hodnotitelé uvědomují,že je to pro jinou diváckou obec než je věkový průměr zdejších uživatelů(ano myslím si,že senioři jsou zde v menšině) a tak se k tomu musí přistupovat.Jestli čekáte ostrý humor alá Jan Kraus nebo vtipné poznámky ,které předvádí Karel Šíp tak budete nejspíš zklamáni.Pokud hledáte jen oddechové povídání o jednoduchý tématech ze známými i méně známými obličeji co známe z televizních obrazovek tak budete spokojeni.Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je určen starší cílové skupině, kam patřím i já. Své pořady mají děti, milovníci hororů i intelektuálové, tak popřejme hodinku povídání i této věkové kategorii a neházejme pořad do odpadu. Komu se nelíbí, nemusí se na něj dívat, vždyť dneska je taková možnost výběru pořadů v televizi i na internetu, či na DVD. Trocha tolerance nezaškodí. Aleše Cibulku mám ráda, protože jako moderátor je srdečný, vtipný a pohotový a jako člověk je slušný a věčný optimista, který neuráží a neztrapňuje své hosty. Co se těch týče, tak si do pořadu zve především herce a zpěváky kdysi známé a populární, ale časem zapomenuté. Byl první, kdo znovu připomněl v životopisné knize Natašu Gollovou prvorepublikovou hvězdu, která dlouhé roky nebyla obsazována a Zdenku Sulanovou s podobným osudem. Jeho povídání je nenucené, přívětivé a zábavné. Jediné co by se mu dalo vytknout, je jeho příliš nevázaný smích. Nevím ale, není –li součástí jeho image, protože mne občas rozesměje právě tím. ()

Reklama

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Od jisté doby se mi začal hošan Aleš protivit. Nedokážu to přesně specifikovat, dříve jsem i kupoval jeho kalendáře s vyprávěním o zašlých filmových hvězdách. Až pak to přišlo; televize Barrandov ho zařadila mezi své "tváře" a bylo ho všude plno. To už je osud podobných na nebe vzlétnutých hereckých komet, po kterých za pár let ani pse neštěkne. Alešovi nelze upřít vysokou inteligenci a dobrý projev, který se po určité době dá nazvat jako "ukecaný". Ne pro každého diváka je to snesitelné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tak moc mi tento pořad nevadil. Rozhodně jeden z těch trošku lepších (ne úplně tragických), ve kterých se Cibulka objevil a které moderoval. Hodně záleželo, koho si zrovna k sobě pozval, ale člověk se u toho i občas zasmál. Neviděl bych to tak úplně katastrofálně jak většina zdejších uživatelů. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Cibuzka a ještě jeden z nich se setkali, aby si spolu zařádili a to co zůstalo v gumě, kterou vypáčili ze zadku jednoho z nich (dodnes se neví, kdo byl ten, kdo dělal maminku), se stalo základem pro hodnotný scénář další talk-show. Asi inspirované (jako tolik dalších blbostí) jistou zemí původu, která se na takovéto ubohosti specializuje. Uječený zženštilý moderátorka se prostě snaží o rozhovor. Výsledek je ujetý skoro jako on sám a člověku se snad i zasteskne po Novotném. ()

Galerie (813)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení pořadu probíhalo v Divadle U Hasičů. (max21)

Reklama

Reklama