Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

argenson odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já si Cibulku pamatuju už z 90. let, kdy moderoval na rádiu Diana, co jsme ve Varech poslouchali na intru, to byl ještě fajn kluk. Pak asi dvakrát uváděl s Jiráskovou Týtý a začal bejt dost protivnej, jak všude zdůrazňoval kamarádství s paní Jiřinkou. Mezitím jsem mu nepěkně začal závidět úspěch s knižními paskvily o prvorepublikových herečkách, páč to bych uměl napsat taky. A Sejdeme se na Cibulce je zatím dokonalým vyvrcholením jeho vývoje. Mě by možná až tak neurážel formát toho pořadu, mě jenom sere Cibulka. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení. Vlastně chápu, ona na csfd tolerance není zrovna nejčastější věc. Takže za mě je to příjemné, milé povídání. To, že Barrandov kopíruje řadu pořadů od jiných televizí a vytahuje pozapomenutné "hvězdy", je pravda, ale pořad je určen por starší diváky a ti jistě přivítají, když se někde objeví ti, které měli ráda a teď už k vidění nejsou. Sejdeme se na Cibulce ale kopírka není a když chce člověk pohodu a klid, může s jistotu zapnout tentopořead, to je taky pravda. Takže za mě zcela regulérně 3 hvězdy. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Aleše znám tady od nás ze Sokolova a přeju mu ten úspěch v televizi, to zase jo (i když tenkrát na mě strašně pičoval na tanečních, že místo tancování s těmi strašilkami z gymplu dělám pičoviny s klukama od nás ze zvláštní učňovský), ale druhým dechem dodávám, že by bylo fajn, kdyby se na tenhle pořad dalo aspoň koukat, aniž bych se u toho musel tlouct do hlavy okovaným šidítkem pro trochu toho nevšedního vzruchu. ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci být ošklivý, protože Cibulka nevypadá jako hlupák a určitě to všechno dá hodně práce, ale pro mě prostě nemá charisma, vtipům se nezasměju a popravdě nerozumím tomu obrovskému prostoru, který dostává (a to nejen) na Barrandově. A tohle talk show (viděl jsem tři) mě zoufale nebaví. PS To okázalé tykání (Jeníčku, Ládíčku) mezi moderátorem a hosty a neustálé poplácávání se po ramenou (Vás já si vážím! Já si vás taky vážím!) potopilo ti jednu hvězdičku, kterou by to zminěného ode mě dostalo. A nemyslím, že se můj názor změní, až mi bude sedmdesát. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Viděno cca 7 dílů. Cibulka se sice snaží, ale moc mu to nejde. Jink celkem zajímavý pořad, který bohužel naráží na to, že to pořád ještě neumíme, tak jako v zahraničí ( a taky proto, že podobné pořady už dnes dělá opravdu každá třetí " celebrita " a je jich tu už docela dost ) Dal bych dejme tomu 2 takové kostrbaté hvězdičky, protože jsem to mněl několikrát jako kulisu při práci na PC a zas tak špatné to nebylo. ()

Galerie (813)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení pořadu probíhalo v Divadle U Hasičů. (max21)

Reklama

Reklama