Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální VIP vydání oblíbeného pořadu Co bude dnes k večeři. Celebrity teď vaří na Barrandově podle receptů kuchaře Radka Kašpárka. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Prostřeno ve své době slavilo docela úspěch (no možná se na to dívá i dneska ještě někdo) a tak samozřejmě i Barrandov musel přijít s něčím o vaření (nepočítáme-li Babicu, Sapíka a spol…). Hvězdy za plotnou však moc nezabraly a tak i tento pořad velmi brzo skončil. Ale je potřeba uznat, že některé díly vážně stály za zvýšenou pozornost- nešlo ani tak o jídlo, ale o ty některé exoty z řad VIP před kamerou… ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Vařilo se, vařilo. A hostům chutnalo. Divákům už méně. Zkusím najít nějaké klady. Výběr hostů je slabší a odpovídá možnostem tv Barrandov, ale někteří účinkující nebývají poslední dobou až tak často k vidění na obrazovkách. Systém bodování je neobvyklý. Vhazují se mince do prasátka a kdo má po týdnu nejvíc, je vítěz. Odměna je šek na klenoty. Výherce (herec Jaroslav Sypal) ho nikomu nevěnoval, což bylo upřímnější, než by šek z donucení putoval na nějaké konto. Pro lepší hodnocení bych musel vidět více dílů s atraktivnějšími hosty. Mé hodnocení: 40% ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden exot větší než druhej. Jen pro silné žaludky. Rádobyhumor, že by se jednomu udělalo zle... Těch pár normálních mezi těmi ostatními magory musí pěkně trpět... 0% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama