Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1944: Mladá evakuovaná dívka se přidá k Felwoodovým na farmě Lightfields, kde chce pomoct s válečným úsilím. Dny jsou naplněny těžkou prací a kamarádstvím, večery pak tancem a nevinným románkem. Tedy až do jedné příšerné noci. Tragédie donutí všechny opustit dům a pomalu na něj zapomenout. Postupem času se do domu nastěhují nové rodiny, čímž v domě probudí bytost, která nemůže nalézt pokoje. Na všech, kdo během let žijí v Lightfields, se podepíše smutek záhadného ducha, otázky zůstanou nezodpovězeny, pravdy jsou ukryty a spravedlnosti není učiněno zadost, dokud se jednoho dne nevrátí Felwoodovi. Jeden dům a tři rodiny spojené jedinou děsivou bytostí. (Viasat)

(více)

Recenze (8)

emma53 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus trochu naivně pilcherovské, ale vizuálně je to moc příjemná podívaná. Určitě by neuškodilo připsat k tomu dramatu, že je mysteriózní, ale kdo si přečte obsah, tak to z toho vyplyne jasně. Velkým plusem, který chci určitě vyzdvihnout, je dokonalé propojování tří časových období, které nebylo ani trochu rušivým elementem jak to někdy bývá. Lightfields je o pocitech viny, lítosti, odpuštění, bolesti, utrpení, ale i o vykoupení a té romantiky si také trochu užijete. Na nedělní odpoledne jako stvořené. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Velmi důstojný pokračovatel Marchlands, nižší hodnocení dám snad jen, že poprvé je holt jen jednou. Pevně ale doufám, že se tvůrci k tomuto formátu vrátí do třetice všeho dobrého. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

První díly jsem v tom díky hrám s časovými rovinami měl docela hokej, ale pak se postupně všechno začalo skládat dohromady a projasňovat, až se z toho vylouplo pěkné, chytře napsané a dobře zrealizované, lehce mysteriózní drama. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti vynikajúce, napínavé, záhadné a jedno veľké tajomstvo na rozlúštenie. Zvyšok žiaľ sklamal, z mysteriózna sa stal takmer ďalší diel Daniele Steelovej. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přibližně na stejné úrovni jako o dva roky starší Marchlands, byť s o něco méně sympatickými postavami a v méně atraktivním prostředí. Opět je tempo spíše pomalejší, mysteriózní atmosféry je méně, ale za to důraz na hororové prvky je o něco silnější. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Stejně dobré jako první řada - Marchlands. Dobří herci, jimž jejich charaktery věříte a opět dobré propojení všech tří časových rovin. Bral bych klidně i další řadu. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Poměrně standardní duchařina, jež proplétá tři časové a dějové linie jedné nešťastné události, přičemž jejími hlavními devizami jsou velmi dobře budovaná atmosféra a s tím spojená práce s napětím. Tyto atributy však paradoxně také dají vyniknout největší slabině této série, a tou je pro mě scénář. V průběhu sledování tvůrci diváka postupně vnadí a nechají ho oprávněně očekávat, že z rozuzlení vypadne nějaká typicky britská syrová flákota, a ona se z toho ve finále vyklube taková uchcaná limonáda. ()

AneMKa 

všechny recenze uživatele

Seriál, od kterého jsem nevěděla, co očekávat, a který mě okamžitě vtáhnul do děje a už nepustil.Svěží, napínavé, tajuplné, s vynikajícími herci. Zajímavé střídání tří časových období a hlavně moje oblíbená Dakota Blue Richards. Pro mě 5 hvězdiček. ()

Reklama

Reklama