Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem, že tu jednu * ještě ukecám, že to zvládnu, dám to, překonám se, ale tohle nešlo, fakt že ne. Fakt jsem se snažil, monitor je mi svědkem, ale tohle je něco tak imbecilního, že mi zůstává rozum stát nad pětihvězdičkovými hodnoceními a vůbec tou popularitou filmu. Ženská nechá svoje dítě nějakému idiotovi bůh-ví-odkud a zdrhne? Celé následující chování, vývoj i pokusy o humor jsou neskutečné, neuvěřitelné a tak i přesto, že jsem se snažil, jsem rád, že jsem to nedal celé, nedokoukal to a nezavdal tak mozku příčiny vytéct ven očima, protože tady v žánrech ještě chybí něco jako "Leptadlo mozkových buněk". Podívejte se na jakoukoliv jinou komedii o chlapovi, co musí hlídat dítě, protože horší už to být nemůže. Oproti tomuhle prostě nemůže. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

A já si myslela, že jeden motiv k dramatu postačí. Tady se toho sejde tolik, že by se s tím normálně vystačilo na pět filmů, kdyby každý ten dramatický prvek, který má být životměnící, měl mít vlastní sequel. Ale co ta délka? Vzhledem k tomu, co všechno by se tam dalo ještě zapravit, tak jako jo, dobrý, tož ale po návratu Julie to jde spíš z kopce. Než aby se člověk pomalu začínal cítit emocionálně, tak spíš myslí na to, jak by někomu pořádně napráskal. Hlavně té dějové lince. Něco tak otravnýho se jen tak nevidí. Co můžu připočítat k dobru je to, že se nesklouzlo k úplný sentimentálnosti, né že by se ta komedie nějak zvlášť projevila, ale ze začátku slušný náběh. Není blbý, když zase zmíním tu délku? Když ono to je fakt nějaký táhlý. ()

Reklama

datel13 

všechny recenze uživatele

Tak jsem čekal, že se film bude odvíjet jako přeslazená limonáda o „roztomilým“ děcku, a v první půlhodině tento mexickej snímek za moc nestál (zpočátku jsem se díval jen kvůli oživení svojí španělštiny) – a pak střih, a z uslintaného mimina je sedmileta holka a film najednou nabral hloubku. Nektery fory detinsky, nektery prekvapive vtipny, přímý a celkem chytry, trochu jako ceskej humor. A smutnej konec, co prekvapi a dojme. Reziser je navíc takovej lepsi Tim Burton, s nenucenymi napady, v nichž film vazne vybocuje. 70 % Trochu to srazeji nelogicnosti – například tak serednej chlap jako je hlavni hrdina (a reziser v jedny osobe) by asi tezko mohl delat uspesnyho gigola; divna je ale především spanelstina vsudypritomna i mezi „bilym“ obyvatelstvem LA, kdy vsichni vychazeji vstric hlavnímu hrdinovi, jenz se odmita naucit anglicky, a ochotne vždy prejdou do spaniny. Kazdopadne jde o snímek prijemne spanelsko-anglicky bilingvni. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Tento film na mě hluboce zapůsobil. Je v něm všeho tak akorát. Zpočátku jsem myslela, že to bude tuctová "bláznivá" komedie, jenže jak šel děj, bylo to jedno překvapení za druhým. Humor osobitý, nevtíravý, jakoby "běžící pod čarou", ale vždy přítomný, občas jsem se až zasmála nahlas, přitom to zdaleka není jen veselé. Silný a na city útočící příběh, aniž by zabředával do nevkusu. Moudrost, ponaučení, zábava, dojetí. ()

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

Wow, konečně dobrej film bez typického amerického kliše typu máma se vrátila, zamilovala se do táty a žili šťastně až do smrti bla bla bla. Tohle mělo spád. Chvílema si myslíte že víte co vás čeká a najednou je to zase jinak. No super. I když zrovna nemusím tyhle rodinné filmy, ale poplakala jsem si. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama