Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem, že tu jednu * ještě ukecám, že to zvládnu, dám to, překonám se, ale tohle nešlo, fakt že ne. Fakt jsem se snažil, monitor je mi svědkem, ale tohle je něco tak imbecilního, že mi zůstává rozum stát nad pětihvězdičkovými hodnoceními a vůbec tou popularitou filmu. Ženská nechá svoje dítě nějakému idiotovi bůh-ví-odkud a zdrhne? Celé následující chování, vývoj i pokusy o humor jsou neskutečné, neuvěřitelné a tak i přesto, že jsem se snažil, jsem rád, že jsem to nedal celé, nedokoukal to a nezavdal tak mozku příčiny vytéct ven očima, protože tady v žánrech ještě chybí něco jako "Leptadlo mozkových buněk". Podívejte se na jakoukoliv jinou komedii o chlapovi, co musí hlídat dítě, protože horší už to být nemůže. Oproti tomuhle prostě nemůže. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal náhodou - pracovně. Mexické a podobné filmy nevyhledávám, telenovely už vůbec ne. Tady jsem byl nad očekávání překvapen. Celý film jsem se mírně pousmíval a užíval si pohodu. Což v záplavě současných pitchovin je co říct. Příběh dal několik nečekaných překvapení, největší si tvůrce ponechal do poslední minuty. Spadla brada, vytryskla slza, dojel jsem závěrečné titulky, protože to slušný divák dělá a šel si nalít panáka. Mexiko překvapilo a potěšilo. Nestydím se za své hodnocení. ()

Reklama

JayJay5 

všechny recenze uživatele

Můj první mexický film, pokud si pamatuji. Jsem moc rád, že jsem mu dal šanci. Pustil jsem si ho s přítelkyní jako ten film, kterej prostě přežiju a on se z něj vyklubal moc zajímavej zážitek. Ty malý vtípky, kterých si třeba každej nevšimne, mě přiváděly k výbuchům smíchu. Na konci zajímavý zvrat. To mě popravdě ani nenapadlo. A přitom zpětně si člověk uvědomí, že naznačováno to bylo. No nic, nedejte na hnidopichy a pusťte si to. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne mile překvapil. Je to film, který ale vyžaduje dospělého diváka. Dospělého citově. Hlavně ne umachrovaného cynika... Netuším, kde někteří viděli ve filmu v první půlce crazy komedii. Film je drama od samého začátku. To, že se objeví pár vtipných okamžiků... To je prostě život a komedii to z něj ještě nedělá. To, že se časem vtip vytratí, vyplynulo jednoduše z vývoje situace. Na mne film působil vyváženě, akorát prostě k závěru gradoval, což by správně vyprávěný příběh měl dělat. _________________________________________________________________Zdejší pisatele komentářů bych poprosil, že když už píší spoilery, ať to na úvod svého komentáře uvedou. Bývalo to tady dobrým zvykem. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Přešaltování z bláznivé komedie do dramatu v polovině filmu, byl zvláštní a nečekaný tah. Je fakt, že první půlka byla docela dost prdlá a až na pár vtípků jsem se nudila. Dokonce jsem přemítala o tom, zda vůbec film dokoukám. Po nekonečně nudných scénách přišel obrat, k vážnějšímu a lepšímu, udržel mě u obrazovky. Bohužel, srdcervoucí konec vše odpískal a vrátil do slabého průměru. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama