Reklama

Reklama

Než se staneš superstar

  • Austrálie Garage Days (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když založit rockovou kapelu, tak kvůli holkám, ne? A co když v ní hraje i ta tvoje? A co když budeš celej žhavej po dívce svého kytaristy? Pia Miranda a Kick Gurry ve filmu o tom, jak se dělá muzika, berou drogy a jak se žije a normálně užívá v australském rokenrolovém podsvětí. Tato komedie vám předvede, že nezáleží na tom, jak slavnými se můžete stát, ale vždycky si budete pamatovat vlastní začátky, než jste se stali superstar. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Slabý scénář, herecké výkony taktéž nejsou nikterak oslnivé, co se humoru týká - občas jsem se překvapivě i jemně pousmál, ale celkově vše poměrně slabé a balancující občas až na hraně trapnosti. Hvězdičku navíc dávám za poměrně dobře vyvedenou výtvarnou stránku a pěkné hrátky tvůrců se zpomalenými záběry. A opět: zvolené české distribuční názvy mi někdy pěkně pijí krev!!! ()

RedBoryyys 

všechny recenze uživatele

Pro ty co mají rádi jen hollywoodskou produkci,tenhle film moc není,ale pro fajnšmekry,kteří ví,že dobrej film se dá natočit i jinde je tohle určitě k zamyšlení.Řekl bych klasická komedie z netradičního prostředí,která si na nic nehraje,naopak utahuje celkem slušně z hudebního showbusinessu.Navíc natočená v reálných ulicích Austrálie a takové filmy jsou podle mě nej,pro ty co to zajímá jak se žije jinde jsou takovéhle filmy jako naučné.Vyústění v tom,že drogy jsou špatné zde není,ale naopak scéna s hracími automaty je výborná a navíc to vypadá,že nebyl použit kaskadér,takže opět reál jako skoro celý film.Co dodat,na deštivé odpoledne film jak dělaný. ()

Reklama

HMTD 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyvážené, skvělé pasáže, se super muzikou(spíš jako podklad než s hudebních nástrojů skupiny o které film vypráví), střídají otřesné nudné místa které způsobilo i to že jsem film ve 3/4 přepnul. Pasáže s názvem zábava s drogou 1,2 pro moc zábavné nebyli i když po vizuální stránce super. Žádné drogy jsem sice nikdy nezkoušel, ale i tak pochybuji že si tvůrci promluvili s uživateli LSD. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, proč byl po tomhle filmu Proyasovi svěřen Já, robot. I kdyby neexistoval Smrtihlav nebo Vrána tak tenhle chlapík prokazuje, že vizuální laskominy umí natřískat i do poměrně sporé romanticko-hudební komedie. To že jeho formální kejkle nijak nepohání příběh je věc druhá. A zhoubná. Podobně jako docela nesympatické herecké obsazení a mrtvolně klišovitý scénář, který si žádá komediální nápady á la Richard Curtis víc než já svaly v oblasti hrudního koše (a že je potřebuju zatraceně moc). ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, která neurazí ani nenadchne a občas překvapí velmi slušným vizuálem. Příběh se navíc aspoň snaží vyvarovat některých klišé, pročež má smysl se občas zamyslet, co bude dál. Bohužel herci se mi jaksi nedostali pod kůži, holt se nesešla sympatická parta, ale celkově mě to bavilo a rozhodne se nedá říct, že by to byl promarněnej čas.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Austrálii ve městě Sydney. (BMW12)

Reklama

Reklama