Reklama

Reklama

Než se staneš superstar

  • Austrálie Garage Days (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když založit rockovou kapelu, tak kvůli holkám, ne? A co když v ní hraje i ta tvoje? A co když budeš celej žhavej po dívce svého kytaristy? Pia Miranda a Kick Gurry ve filmu o tom, jak se dělá muzika, berou drogy a jak se žije a normálně užívá v australském rokenrolovém podsvětí. Tato komedie vám předvede, že nezáleží na tom, jak slavnými se můžete stát, ale vždycky si budete pamatovat vlastní začátky, než jste se stali superstar. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady hvězdy fanouškům rockové muziky do cesty hodně šlapaly. A já být součástí tý kapely, tak už dávno uteču. Koukalo se na to dobře, bylo to stylově natočené, ale nebylo to vtipné. Jenže to mělo šťávu a já tomu nakonec stejně dal dvě hvězdy. Ten příběh, ti herci, ty postavy tam totiž byly fakt hodně přehnaný. Drogy nehráli žádnou roli. Už to je divný. Vidět tohle Sid Vicious, tak to asi ani nepochopí. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, proč byl po tomhle filmu Proyasovi svěřen Já, robot. I kdyby neexistoval Smrtihlav nebo Vrána tak tenhle chlapík prokazuje, že vizuální laskominy umí natřískat i do poměrně sporé romanticko-hudební komedie. To že jeho formální kejkle nijak nepohání příběh je věc druhá. A zhoubná. Podobně jako docela nesympatické herecké obsazení a mrtvolně klišovitý scénář, který si žádá komediální nápady á la Richard Curtis víc než já svaly v oblasti hrudního koše (a že je potřebuju zatraceně moc). ()

movie 

všechny recenze uživatele

Strašnej scénář - šeď, nuda a defacto o ničem! O životě v kapele by se dalo napsat něco tisíckrát zajímavějšího ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Než se staneš superstar, tak se ti může stát cokoli. Třeba se můžeš zamilovat do holky kytaristy z tvojí kapely, tvoje holka si to zatím může rozdávat s přivázaným bubeníkem a občas se můžeš chtěně či nechtěně zkouřit. V tomto zlehka podivném snímku je zkrátka možné i to, že ti možnost vystoupit před nažhaveným davem sežene spíše hambatá slečna u tyče než věhlasný producent, ale ačkoli bych tomuto snímku dokázal brilantně vmést do libovolného z filmových okének všechny jeho nedostatky, tak nudným se mi rozhodně nejevil. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Moc jako komedie mi to nepřipadalo, spíš jako totální haluz, ale čuměl jsem na to jak přikovanej... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Komédia ako taká nie je vyložene zlá, ale nevýraznejších členov kapely má hádam už len Desmod. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, která neurazí ani nenadchne a občas překvapí velmi slušným vizuálem. Příběh se navíc aspoň snaží vyvarovat některých klišé, pročež má smysl se občas zamyslet, co bude dál. Bohužel herci se mi jaksi nedostali pod kůži, holt se nesešla sympatická parta, ale celkově mě to bavilo a rozhodne se nedá říct, že by to byl promarněnej čas.. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Nejen, ze je to bez debat nejhorsi Proyasuv film, on je to i jeho jediny vylozene spatny kousek. Clovek by neveril, ze z atraktivniho hudebniho prostredi, vztahu v kapele atd. se da natocit takhle stupidni a nudny film. Je to ale vina predevsim vylozene debilniho scenare, Proyas se to snazil zachranit obcasnym vizualnim korenim, ale nestaci to. V takhle nesympaticke kapele bych nevydrzel ani minutu. Bonusovou druhou hvezdu pridavam za dvojitou porci The Cure. 3/10 ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem si sice připadala jako blázen, ale ono to místy bylo tak ujetý, až jsem se musela smát....prostě z trošku jinýho soudku, sympaťáci tam sice zrovna nebyli, ale vezmi to čert:-) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Má to světlé chvilky probleskujícího talentu, který se v Proyasovi rozvinul, ale ze špatného scénáře jen málokdo vytvoří skutečně dobrý film. ()

pearl_jam 

všechny recenze uživatele

mám dvě výtky: nepochopitelně hnusnej českej název filmu (originál - garage days) a nechápu ferryse a chiefaka (jedna hvězdička?), mě tenhle film naprosto uchvátil! filmovej svět má novýho boha, a je to alex proyas! ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velice povedené, ale jinak nuda, nuda, nuda(možná až snad na scénu s LSD) s fádním obsazením a příběhem, navíc za každým rohem číhá nějaké to klišé 40% ()

Reklama

Reklama