Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špeciálni agenti Angus MacGyver a Jack Dalton spoločnými silami pátrajú po biologickej zbrani, ktorá sa dostala do nepovolaných rúk. Jediná kvapka dokáže pripraviť o život stotisíce ľudí. Tesne pred koncom úspešnej misie ich ale prekvapí John Kendrick so svojím komplicom a žiadajú, aby im Mac vírus vydal, inak zabijú Nikki Carpenterovú z jeho tímu. Mac im vírus vydá, ale John dohodu nesplní - Nikki zabije a Maca postrelí. Mac sa tri mesiace spamätáva zo smrti Nikki. Po návrate do práce ho šéfka požiada, aby jej pomohol získať vírus späť. Mac však potrebuje nový tím. Jack Dalton sa k nemu pridá, ale stále potrebujú odborníka na počítače. A tak sa v tíme ocitá aj odsúdená hackerka Riley Davisová. Trojica tajných agentov znovu vyráža do akcie, aby vypátrali Johna a získali ukradnutý vírus. Nájdu ho a sledujú. Šokovaný Mac znova uvidí Nikki, ktorá nie je mŕtva tak, ako myslel. Nakoniec s nedobrovoľnou pomocou Nikki nájdu vírus a vrátia ho späť do bezpečia. Nikki, ktorú zatkla polícia, pri prevoze utečie z policajného auta. (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z pilotního dílu MacGyvera mám hodně podobný pocit, jako z rebootu Knight Ridera. A Knight Rider je nakonec mým velkým guilty pleasure, takže od MacGyvera mám podobná očekávání. Je to blbé, má to hrozné efekty a možná to zaspalo dobu, ale ústřední trio na mě zapůsobilo sympaticky a to včetně hlavní postavy, který na mě v trailerech působil přesně opačně. Richard Dean Anderson je sice je jen jeden, ale Lucas Till by mohl být velice důstojným zastoupením. Jenom bych se nebál přitvrdit na humoru a sebeshazování. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to kacířský reboot nebo restart nebo sequel nebo něco, bůhvíco, ale pilot si asi i ty moje tři hvězdy zaslouží. Samozřejmě, že dělat v roce 2015 / 2016 MacGyvera potřebuje moderní háv, musí to být špionážní a musí tam levně CGI vybuchovat auta a samozřejmě, že se tam musí nakroutit klišoidní linka o tom, že Angus má zlomený srdce a jeho bejvalka bude záporačka, ale ve výsledku je to přesně ten typ seriálu pro nemastný neslaný ňoumy, kteří u něj těch 43 minut stráví a litovat toho nebudou (nadšení ale taky dvakrát nebudou). Je tam zbytečně moc rádoby moderních prvků, který spíš rušej to kouzlo sledovat MacGyvera, ale třeba se to zlepší. Nebo třeba ne. [Víc MacGyverismů, míň kecání by to chtělo.] ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Takový klip kopírující svůj vzor. MacGyver 2016 je ten typ seriálu, který vyloženě nestopíte, ale prostě v lepší konkurenci zůstane pouze na čekané. 47%. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starý Mac Gyver je už klasika, a ja som si zo zvedavosti pozrel jednu novú epizódu (ZNOVUZRODENiE / THE RiSiNG) - spackali to teda, alebo nie? Samozrejme. Starého dobrého MacGyvera spoznať v TV za 2-3 sekundy, toho nového už nie - to čaro sa tu stratilo , pochovali ho pod zem. Vizuálne až veľmi komerčné, točené podľa dnešných (tá posledná dekáda) seriálových šablón - čo pre niekoho môže byť aj celkom hnus. Pred titulkami chytľavá nápaditá akcia, potom keci na porade s kolegami pred počítačom. No ale teraz ma podržte: ktorý PC v dnešnej dobe (alebo hociktorej inej) vydáva tak trápne pípacie zvuky pri každom použití klávesnice? Preboha, to je naozaj vrchol trápnosti, normálne chcem vedieť ktorý idiot toto vymyslel a presadil! Niekedy to počuť v sci-fi filmoch na prístrojovkách kozmických lodí, a je to veeľmi trápne.. To sa tak hodí asi len do Miazgovcov, ešte aj tam to znie lepšie! Keby môj PC vydával na každý podnet tieto zvuky, putoval by nie do koša, ale von oknom.. Akcie sú celkom nápadité, možno aj vtipné. Herci: Sem-tam si niesom istý či sú toto všetko herci, alebo model-y/-ky od Vercace.. "Ach JOJ" zase som kvôli hodinovým reklamám nedopozeral koniec, ale nevadí - aj tak ma už vôbec nezaujímal! 28%. ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho nic moc kvalitního, prostě jsem se chtěl aspoň bavit a smět vypnout mozek. No, ani tohle to nesplnilo. Začnu klady, aby někdo neřekl, že jenom kritizuju: Hezké intro a Tristin Mays. | Tak, po vyčerpávajícím zhodnocení kladů, přejděme ke shrnutí toho špatného. Stejně jako Scorpion před dvěma lety, i MacGyver má nereálnou letištní scénu. Proto se nabízí srovnání právě se Scorpionem, protože srovnávat se má všechno se vším! Zatímco Scorpion má fajn herce a na nic si nehraje, MacGyver má maximálně dva průměrné herce a přitom se snaží tvářit jako něco víc, než jen lehce podprůměrná hloupá kriminálka. Osudovost ani napětí, o které se to snaží, prostě nefunguje. A proč? Kromě herců, je to hlavně technickými stránkami. Kamera je strašná, při honičce mezi Nikki a Macem jsem z toho třasu málem dostal epilepťák. Střih je matoucí a jaksi si střihači neuvědomili, že rozdělené záběry nejsou "kůl", ale spíš nepřehledné, o tom, že zpomalovací záběry měly zůstat v minulém století nemluvím. A jako z minulého století vypadá i CGI, moc ho tu není, a když tam je, je hrozné. A hudba se taky do většiny pasáží nehodí. Starý MacGyver byl béčko, ale tvůrci si to uvědomovali a ten původní seriál dokáže bavit i teď. Přesto měl zůstat v osmdesátkách. MacGyver patří tam, ne sem, protože v dnešní době, se dá již mnohem jednodušeji zjistit, jestli to, co Mac vymyslí, jde udělat. Je to škoda, ale je to tak, čímž to ztrácí na náležitém "wow" efektu. Navíc je to příšerně nelogické, počítám s tím, že elitní američtí agenti by se ve většině situací takhle dementně nechovali. | Věřím tomu, že MacGyver by při jiném uchopení mohl být fajnové guilty pleasure. Tohle zpracování je ale odpad, dno dnešních seriálů. Bohužel. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klišé, predvídateľnosť, nelogickosť. Jasné, McGyver je známy, že aj z hovna vyrobí bombu, ale naozaj treba riešiť všetko komplikovane? Treba urobiť požiarny poplach v hoteli. Tak zatiahnem za páčku alebo zapálim zápalku pod detektorom dymu. Nie, McGyver musí zmiešať kyselinu, čpavok a alobal. Samozrejme, vraj neostanú stopy. Asi kyselina a čpavok rozleptajú aj ten kýbel, v ktorom boli a sami sa vyparia. To je len jedna maličkosť, ktorá mi vadila. O ostatných sa rozpisovať radšej nejdem. Zase ale, postava Jacka to dosť ťahá. Taký klasický týpek, ktorý čo veta, to perla. ()

Weexrylo 

všechny recenze uživatele

Oh fcuk ... taky jsem neočekával žádné zázraky, ale takový guláš jsem nezažil. Zezačátku strašně drsná badass jízda zakončená sarkastickým zvratem. Potom už jen zatraceně tuctová až low-cost krimi bez nějakého jiného nápadu, než sponka=klíč. Dementní rozuzlování příběhu, strašně tlačí na pilu vytvořit za krátkou dobu moc velkých emocí a znalostí. Otřesní herci, kamera ... Až na slečnu Tristin Mays jsou tam všichni strašně divní. Jako koukněte se, ať víte, na co nekoukat. Jestli tohle je pilot, který má vyždímat co nejlepší možný start, tak to se na další díl podívám z čisté zvědavosti. ()

Reklama

Reklama