Reklama

Reklama

MacGyver - Season 1

(série)
Trailer 2
USA, (2016–2017), 17 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hudba:

Keith Power

Hrají:

Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt, Ruman Kazi, Tristin Mays, Amy Acker, Billy Blair, Carlos Guerrero, Preston James Hillier, Jocko Sims (více)
(další profese)

Epizody(21)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starý Mac Gyver je už klasika, a ja som si zo zvedavosti pozrel jednu novú epizódu (ZNOVUZRODENiE / THE RiSiNG) - spackali to teda, alebo nie? Samozrejme. Starého dobrého MacGyvera spoznať v TV za 2-3 sekundy, toho nového už nie - to čaro sa tu stratilo , pochovali ho pod zem. Vizuálne až veľmi komerčné, točené podľa dnešných (tá posledná dekáda) seriálových šablón - čo pre niekoho môže byť aj celkom hnus. Pred titulkami chytľavá nápaditá akcia, potom keci na porade s kolegami pred počítačom. No ale teraz ma podržte: ktorý PC v dnešnej dobe (alebo hociktorej inej) vydáva tak trápne pípacie zvuky pri každom použití klávesnice? Preboha, to je naozaj vrchol trápnosti, normálne chcem vedieť ktorý idiot toto vymyslel a presadil! Niekedy to počuť v sci-fi filmoch na prístrojovkách kozmických lodí, a je to veeľmi trápne.. To sa tak hodí asi len do Miazgovcov, ešte aj tam to znie lepšie! Keby môj PC vydával na každý podnet tieto zvuky, putoval by nie do koša, ale von oknom.. Akcie sú celkom nápadité, možno aj vtipné. Herci: Sem-tam si niesom istý či sú toto všetko herci, alebo model-y/-ky od Vercace.. "Ach JOJ" zase som kvôli hodinovým reklamám nedopozeral koniec, ale nevadí - aj tak ma už vôbec nezaujímal! 28%. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím jestli jsem divnej, ale mně se to jako líbilo. Starého MacGyvera jsem neviděl což je asi co jsem pochopil plus, protože jsem měl nulové očekávání. MavGyver je takový docela klasický seriál, který si bere to co už z ostatních seriálů známe. Pár dílů je sice neuvěřitelně hloupých a divných, ale ty ostatní jsou podle mě minimálně průměrný a někdy i nadprůměrný. Samotní herci jsou solidní a i sympatičtí (když nepočítám první asi 2 díly, kde má Lucas Till neuvěřitelně dlouhý vlasy, se kterýma je neuvěřitelně nesympatický) a jejich postavy nejsou něco co by člověk neviděl někde jinde. Neuvěřitelně mi ze začátku vadila kamera, která se neuvěřitelně třásla. Příběh není v hodně případech nijak originální a je v hodně momentech neuvěřitelně předvídatelný, ale to podle mě není něco co by mi na seriálu vadilo. Celkově jsem se u seriálu bavil a jsem rád, že jsem nic od něj nečekal a také že jsem ho nakonec zhlédnul. 1. série si podle mě bezpochyby zaslouží 5,5/10 ()

Reklama

Galerie (215)

Reklama

Reklama