Reklama

Reklama

Djesus Uncrossed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2013, 2 min

Obsahy(1)

Velkolepý fiktivní trailer odkazující na neexistjící film o pomstě (ne)ukřižovaného Ježíše Krista. Ježíš vstal z mrtvých, vrátil se a je připravený na vše - kromě odpouštění. Za podpory svatého Petra se ve svých sandálech vydává na dlouhou a krvavou cestu za pomstou. (Estrellita)

Recenze (54)

Psema 

všechny recenze uživatele

SNL v lepší formě... P.S.: Pro podstatnou část zdejších mentálně postižených. Tohle Tarantino fakt netočil, kapiš? P.S.: Skrk je krásnej důkaz retardovaný wannabe intelektuální husičky. Ale i tak mě těší, že si vzal moji radu k srdci a třeba se začne i na S(aturday) N(ight) L(ive) dívat, aby nebyl za legračního idiota. ()

a.kopecka 

všechny recenze uživatele

Neznalost SNL u místních bezmozků je docela zarážející a smutně úsměvná. Djesus Uncrossed nicméně patří spíše do průměrnějšího sobotního soudku. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Takový úsměvný fiktivní trailer vyprodukovaný lidmi ze SNL. Ovšem nebýt to inspirováno Tarantinem a nehrát v tom Waltz, tak je to mnohem slabší. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A sakra, ne všechno co tenhle geniální pán natočí, je geniální.Zatraceně nevtipné a to sem jeho velkej fanoušek.Tarantino není bůh a natočil i špatný filmy, jako je např. tenhle krátkometráž, kterej se dal s odkazy na jeho tvorbu určitě udělat zatraceně vtipněji.Waltz je sice boží, ale to nestačí.Slabé :/ 40%. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopil niekto zmysel? Ja nie. Vtipné to nebolo ani sekundu. Ale ak sú títo umelci takí odvážni, nech skúsia niečo podobné natočiť na Mohameda. ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Velkolepý "trailer" ukazující na úspěchy mistra Tarantina. Úžasná parodie. Nečekal jsem, že se u dvou minut takhle nasměji. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Takéto blbosti alá SNL mám veľmi rád. Ale viac by ma bavilo keby neparodovali posledné dva Tarantinové filmy ale snažili sa byť o trocha originálnejší. Ale Waltz ako Jesus rules! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Podarená srandička z dielne SNL, na ktorej bol najvtipnejší profil na csfd, ešte za tepla, kedy tu bol za režiséra mylne označovaný Tarantino a profesionálni degustátori filmu z Čiech a Slovenska sa dušovali, ako jasne cítia prítomnosť Tarantinovho rukopisu, ktorý si tu sám zo seba uťahuje a na ktorom jedinom celý kraťas stojí :-) K samotnému skeču - videl som ho priamo v epizóde SNL, pobavil som sa, ale mal som pocit, že z nápadu sa dalo vytrieskať viac vtipov a zvučnejšie hlášky. Osobne sa mi viac páčil tento mix Louieho a Lincolna. ()

Reklama

Reklama