Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

KaZbunda 

všechny recenze uživatele

Zvonilka si udržuje i u pátého pokračování slušnou úroveň, i když pravda tentokrát o něco slabší než předchozí díl. Děti nadšené, rodiče neotrávení, délka tak akorát, co víc si při propršené neděli přát. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že si to neustále udržuje tu správnou pohádkovost, jako předcházející díly - prostě přeslazený příběh pro děti, ale ostatní taky neurazí jako správná pohodovka. Člověk se sem tam zasměje a samozřejmě tikající krokodýl je nejlepší :D :D. Je vidět, že se to hodně začíná přibližovat příběhem k tomu Petrovi Panovi, kdy zde můžeme konečně vidět začátek určitého nejmenovaného kapitána. Jako obvykle je zde i zajímavý soundtrack a animace je radost pohledět. Samozřejmě nejlepší je kouzelný konec na tom hřišti. Navíc se tu člověk dočká i nějaké te akce, která není vůbec kýčovitá. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv už nejsem dítě, tak vždycky se ráda podívám na další díl Zvolnilky, má to svoje kouzlo, nádherná animace, příběh, který nikdy nenudí proč by to mělo být jen určeno pro děti? i dospěláci si mohou odpočinout při této krásné pohádce. Mě se tento další příběh moc líbil a snad budou další. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Zvonilka rozhodně nejpovedenější animovaná série filmů Disney v posledních x letech. Tenhle díl opět hodně dobrý, výměna talentů byl vynikající nápad, který tenhle díl drží vysoko. Animace opět super. 89% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která ničemu neubližuje a slouží jako hezká předehra k Petru Panovi. Počítačová animace se zase činila, takže pro děti je rozhodně na co se dívat, když k tomu připočteme i chytlavé písničky nelze než chválit. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi zdál o něco málo slabší. Ze začátku jsem si myslela, že Zvonilka se tam jen mihne a příběh o ní moc nebude. Bavit mě to začalo až někdy po půlce. Jinak se mi příběhy o Zvonilce líbí a doufám, že zas někdy nějaký další příběh přibude. ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Akce! Piráti, budoucí kapitán Hook...hezký výlet do Neverlandu. A pár výtečných nápadů jako například prohození vílích schopností. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že to bude ještě lepší jízda, než Tajemství křídel, nu asi ten kdo zná piráty! :) Oceňuji nepřepálenou stopáž, kde není prostor pro nudu (radil bych obecně scénáristům a producentům filmů takto natáčet, méně je někdy více). Rozhodně se těším na další shlédnutí, které přijdou... jsem si jistý... :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ze všech filmů o Zvonilce jsem viděl pouze Zvonilka a velká záchranná výprava a Zvonilka: Tajemství křídel. Z této trojice mi nejlépe vyznívá tento film, překvapivě ze tří uvedených nejhůře hodnocený. Jenže mě se více líbí samotný příběh, který je více dramatický, napínavý a sází na podtržení důležitosti přátelství. Také hudba je lepší a celý snímek je i vtipnější. Zvláštní je, že ač oba výše uvedené nebyly natočeny po sobě, tak právě tyto dva jsou zmíněny v tomto snímku. Pozorný divák pak zaznamená, že v dabingu je zmíněn i Karlův most. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva díly byly sice o dost lepší, ale přesto parádní. Nemůžu si pomoct, ale série Disney Víl mi prostě přirostla k srdci;) Bezpochyby se řadí mezi to nejlepší, co filmová produkce posledních let přinesla pro menší děti. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Další roztomilé dobrodružství Zvonilky a jejích kamarádek. Dokonalá animace (samosebou lépe vyznívající ve 3D), příjemné písničky, co chvíli nějaký vtípek (který postřehne spíš dospělácké publikum) a příjemný dabing. Co se týká dětského publika, bylo v kině i dost (určitě půlka) kluků. Zřejmě kvůli pirátům. Podle nadšených reakcí soudím, že film zaujal všechny, i rodíčovský doprovod, takže je to skvělá rodinná zábava na nedělní odpoledne. Výpůjčky od Petra Pana nejsou na závadu a krokouš je fakt super. Takže spokojenost a v podstatě nevidím důvod, proč strhávat body. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Návrat Zvonilky vo veľkom štýle a spoločne s ňou aj nová hrdinka príbehu, ktorá nebyť kreslená postava, tak sa asi zaľúbim :) Pixar a Disney sa opäť vybláznili tým najelegantnejším spôsobom. Čím ďalej, tým viac, týmto "zvonilkovským" rozprávkam prichádzam na chuť a teším sa na pokračovanie. Hádam nejaké bude, pretože by bola škoda premrhať potenciál týchto rozprávok. Je až neuveriteľné, ako po skončení každej časti v človeku ostane ten pocit ľahkosti a pokoja, ako keby sa vrátil do detských čias. Nádhera. A animácie čím ďalej, tým lepšie. 80 % ()

Bau.Baushka 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od ostatních, na mě tenhle díl působil o něco lépe než předchozí. Zamilovala jsem si postavu Zariny a Krokouše. To je snad nejsladší zvíře v animovaném filmu vůbec, jen prostoru má málo. Těším se na další Zvonilku. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ten Oppenheimer, jak o něm teď všichni mluví. Takhle jsem si ho nepředstavoval, ale co už, jsem pro různé variace postav. Jinak je to hlavně o plavčíku Jamesovi a různé narážky na jeho budoucnost, o moc jiného tam nejde. ()

watari 

všechny recenze uživatele

Krása, jako ostatně každý díl. Tady snad nejde ani nic vytknout. Snad jen, mrzelo mě že se Zvonilka tentokrát nevztekala :) za mě plný počet, pro mě je Zvonilka nejlepší animáč už dlouho, a i po tomto dílu zůstává ve vedení. Vřele doporučuji.(Krokodýlka chci domů). ()

Devilskitten 

všechny recenze uživatele

Jelikož jde o pohádku tak zde hodnotily děti a ty byly z pohádky nadšené, holce se moc líbily víly především záměna schopností a pirátská Zarina a klukovi zas děj kolem pirátů a krokodýlek, co rád kouše piráty a spolkne budík. Mě samotné se také pirátská Zvonilka moc líbila, jen postrádala cosi kouzelného, co mě v každém dílu Zvonilky vždy nadchlo, i tak stále pro mne jedna z nejpovedenějších Disneyovek. :-) ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Děcka nechť přidají 1* a pro rodiče - ani kapka krve a ani jedno utržené vílí křídélko. Opravdu pohádka, kde Vás nečekají žádné neočekávané a nevhodné přídavky. ()

Reklama

Reklama