Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Jason13 

všechny recenze uživatele

Další ze série vílích pohádek slušně drží kvalitu a vizuální líbivost předchozích dílů. Krásně na ně navazuje (účast zimních víl) a trochu i prohlubuje nastavenou mytologii.. Do děje se aktivně zapojuje všech šest hlavních víl, což je fajn.. Pirátská píseň celkem ušla a malý roztomilý krokouš na děti taky jistě funguje.. ()

robfi 

všechny recenze uživatele

Disneyova studia se zařekla, že prostě zkazí předchozí díly a udělala pro to maximum. První třetinu vás čeká neskonale nudná rekapitulace všech postav z předchozích dílů a jejich schopností - naprosto bezúčelně, protože Clarion, Bubla, Terýnek, zimní víly a spol. v tomto filmu nemají vůbec žádný smysl ani roli. Zarina je naproti tomu naprosto povrchní a o pirátech ani nemluvím. Nemám fakt rád, když se z dětí dělají idioti a když i má devítiletá dcera prohlásila, že ti piráti jsou naprosto dementní, tak to asi bude mít něco do sebe. Hlavní novou postavou tak je rádoby krokodýlek, který jako by z oka vypadl Azuritkovi z reklamy. Když k tomu připočtu otravnou hudbu a podprůměrný děj, ve kterém se zopakují snad všechna klišé a vykrádačky z Disneyových filmů za posledních pět let, tak to na víc než jednu hvězdu není. P.S. Jedna scéna tam pobaví, asi tak na deset sekund. Za to jedna hvězda, jinak bych tomu dal odpad. P.S. 2 Spoiler : Zarino, ty krávo bengálská, takovou jako jsi ty nepotřebujeme na pracovní pozici strážkyně vílího prachu, máš na hodinu padáka z Hvězdné Roklinky. Konec spoileru. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Pohádka. A s tím do toho musíte jít. Ale nevěřil jsem, že mě dokáže něco takhle rozesmát. Když si víly přehodí schopnosti, tak to je vlna vtipu, až jsem si občas vracel scény zpátky a tlemil jsem se jak blázen. Jinak je to opravdu pohádková pohádka. Za mě skvělý 4*(převážně za vtip) a DOPORUČUJU ()

Stuart6 

všechny recenze uživatele

Nezapomeňte, že to je film pro děti. Tudíž to musíte hodnotit svýma dětskýma očima. Tedy jestli vám ještě nějaké dětské oči zůstaly. Mě naštěstí zůstaly ;-). ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Z pohádek trochu dějově slabší, kdo nezná svět víly Zvonilky a jeho zákonitosti, může chvíli tápat. Za mne plusové body za malého krokodýla (ačkoli legendu o polknutém budíku znám z filmu Hook trochu jinak) a piráta Jamese, jehož výskyt ve filmu poukazuje na to, že se o něm ještě někdy dozvíme. Alchymie vílího prachu je zajímavý nápad, jsem zvědavá, zda bude ještě využit nebo zůstane uzavřen a zapomenut. Film tentokrát není ani tak o Zvonilce, jako o ostatních vílách, o tom, že každá má své nadání a měla by ho pěstovat ku prospěchu celku. Ve filmu jsem si všimla chyby - když piráti zavřou víly do "proutěné" truhly, nemá tato truhla dno (což je vidět, když pirát dává truhlu i s vílami na stůl a zatíží ji pytlem s bramborami). Když ale krokodýl pomůže truhlu shodit, dno má, a víly vyletí dvířky nahoře... ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

Piate pokračovanie Zvonilkiných dobrodružstiev (ak nerátam kraťásky) nám prináša opäť iný pohľad na vec. Zvonilka tu tentoraz má okrem seba aj inú, rovnako dôležitú postavu, zosobnenú v Zarine, takmer rovnako zvedavej (ak nie viac) víle, ako ona, ktorá je Strážkyně prachu - opäť raz máme možnosť poznať trochu konkrétnejšie ďalší druh víl. Zo začiatku je to také nemastné-neslané, ale cca po jednej tretine sa to už rozbehne - musím priznať, že zo všetkých dielov som sa pri tomto úprimne najviac nasmiala :) Plné drobných vtípkov, ale i originálnych nápadov (výmena talentov), ktoré dali vzniknúť mnohým zábavných situáciám. Okrem toho je toto teda riadny prequel k Petrovi Panovi, keďže sa tu mnoho dozvieme - ako vyzeral mladý kapitán Hook :) ako sa zoznámil s tikajúcim krokodílom, ako vlastne daný krokodílik vznikol (ak sa to dá tak nazvať), atď atď, zatiaľ najviac očividných náznakov z celej série. Doprevádzané opätovne priehrštím chytľavých songov, ktorým kraľuje ten takmer záverečný od Natashi Bedingfield. Krásna a jemná animácia a čarovné prostredie len dokresľujú tento filmík. ()

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Krátká pohádka pro děti, asi převážně pro dívky. Jako obvykle tu je mnoho víl a jejich vílího prachu. V originálním znění byla použita velmi jednoduchá angličtina a proto doporučuji větším dětem, aby to zkoukly v angličtině. Protože se jedná o dětský animovaný film, nedovolím si hodnotit složitost a nápaditost děje. Co můžeme očekávat od filmu pro děti. Dospělí se možná budou dost nudit, protože děj je dosti předvýdatelný a není zapotřebí zapojit mnoho mozkových buněk asi jste přišli na to, jak film skončí. Hlasový herci odvedli dobrou práci. Jak už jsem řekla, ideální film pro menší na studium angličtiny. ()

Teen.AGE.r 

všechny recenze uživatele

Konečně zase normální animovaná pohádka, bez všech těch amerikanismů a blbostí! Být dítě tak tenhle animák miluju! Lepší 4* a 80% ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Je horší než Zvonilka a tajemství křídel, ale o krok lepší než začátek - video film Zvonilka. Šikovná nedoceněná víla, která umí vyrábět vilí kouzelný prášek, je za svou snahu pokárána a vyhozena z roklinky. Stává se kapitánkou lodi za příslib, že naučí piráty a jejich loď létat, tak jak to umí jen ona a ostatní víly. Vyvine tedy strom s obrovským množství kouzelného prášku, který pirátům poskytne. Předtím ale dává najevo svůj nynější negativní vztah k ostaním vílám i k Zvonilce, která by vše chtěla napravit. Jakmile piráti mají kouzelný prášek, jejich opravdová povaha vyplave na povrch a vílu už nepotřebují. Tedy začíná záchranná mise vedená Zvonilkou na vysvobození všech. ()

katjaaa 

všechny recenze uživatele

Synovi se pohádka moc líbila. A to je pro mě stěžejní, takže ty 4* dám. Kdybych měla hodnotit za sebe, bohužel bych dvě hvězdy ubrala. Pohádka byla krásně barevná, ale nudila mě a nebavila, až na pár scén. Ale je to děláno pro dětské publikum, takže zde rozhodl syn. ()

websky 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bola trochu nuda. Na druhú stranu som ocenil, že to nebolo násilné. Lebo môj malý 3 ročný syn odmieta pozerať násilné rozprávky. (múdry chlapec) :) Zaujímavá recenzia je aj na stránke familyzone.sk ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Opět krásná zábava. Děti byly naprosto nadšené. Je fakt, že tam bylo trochu víc akce něž u Zvonilky bývá zvykem. Ale to nevadí. Moc se v kině líbila. A pokud budu hodnotit i za ostatní děti které tam seděli, tak stále za pět hvězdiček. Je to film určený mladšímu publiku a tudíž by jsme to taky tak měli hodnotit. ()

TedyM 

všechny recenze uživatele

Nová Zvonilka mě do jisté míry zklamala, neboť postrádá kouzlo předchozích dílů. Občas mě dokonce napadlo proč se to jmenuje Zvonilka (možná by stačilo, kdyby se to jmenovalo Piráti a víly :)) , protože Zvonilka má v celém filmu jenom málo prostoru. Jak už někdo psal nejvtipnější pasáže jsou výměna talentů a kabát. Přesto u mě Zvonilka stále zůstává nadstandartním animákem. Perlička na závěr: v celém kině jsme byli jediný dva dospěláci :) ()

ACE 2007 

všechny recenze uživatele

příběhovou línii??? Sakwa, mrkněte se na tu grafickou krásu DĚTSKÝMA OČIMA, zahoďte dospělost.... Nelze jinak hodnotit než jako NÁDHERU :) ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa najlepší diel zo všetkých celovečerákov. Ttreba podotknúť že pre trochu väčšie deti ako napr. Veľká záchranná výprava či Tajomstvo krídel. Ale bavil som sa veľmi. ()

L.u.x 

všechny recenze uživatele

Už od detstva som veľkým fandom Petra Pana, preto ma všetko okolo kapitána Hooka potešilo. Dejovo to nebolo také zlé ako sa môže na prvý pohľad zdať, a človek poľahky vydrží až do konca titulkov.Koniec koncov je to ideálna rozprávočka pre malé dievčatká, ktoré ju asi najviac ocenia. * naviac za peknú pirátsku pesničku. ()

Reklama

Reklama