Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Opět skvělá zábava. Příběh se nese jako obvykle ve stejném stylu - víla způsobí průšvih a po celý zbytek filmu ho napravuje. Ovšem tentokrát to nebyl průšvih Tinkerbell, ale sexy Zariny. Pirátské prostředí bylo super a pirátská písnička je vysoce nakažlivá. :-) A ta zápletka s prohozením schopností dokonale pobavila. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Další Zvonilka nás tentokrát zavede jak název říká za piráty. Je to opět krásné dobrodružství, ve kterém je spousta kouzelných momentů, roztomilých zvířátek a i vtipných situací. V tomto jsou příběhy o Zvonilce vždy srdce chytající. V tomto příběhu není zdaleka hlavní hrdinkou Zvonilka, ale kolektivní spolupráce známých víl, které musí spojit síly, aby se jim podařilo napravit vše tak jak má. Z celého filmu vyzařuje taková milá hravost. Opět zde nenajdeme žádné chmury působící pasáže, vše je natočeno s citem a krásná animace tomu dodává cit pro zahřátí na srdci. Příběh je prostý a bez větších překvapení, u kterého se nebude ani dospělý divák nudit. Já jsem opět spokojený a dávám 100% :) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade škoda, že aj štúdio Disney nasadlo na pirátsku vlnu. Na druhej strane je animák dostatočne zaujímavý, svižný a celkovo fantazijný. Nuda rozhodne nehrozí. Animácia neleňoší a prináša štandartne vysokú kvalitu. Humor je menej výrazný, resp viac zameraný na nežnejšie pohlavie ("orandžová sa mi vôbec nehodí k topánkam"), ale to náleží celej sérii o Cililing a vílom spoločenstve. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že to bude ještě lepší jízda, než Tajemství křídel, nu asi ten kdo zná piráty! :) Oceňuji nepřepálenou stopáž, kde není prostor pro nudu (radil bych obecně scénáristům a producentům filmů takto natáčet, méně je někdy více). Rozhodně se těším na další shlédnutí, které přijdou... jsem si jistý... :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka, ale v podstate nič prevratného, čo by ju radilo niekde k popredným priečkam súčasných animovaných filmov. No uvidíme čo ešte rok 2014 v tejto sfére prinesie. Ale ako oddychovka to bolo celkom dobré a teda mierny nadpriemer. Príbeh mal dobrú gradáciu a víly samozrejme boli všetky veľmi milé a prívetivé, páčilo sa mi že každá z nich mala inú špeciálnu moc, tak to bolo napokon také spestrenie. A tá úvodná znelka bola celkom chytľavá - ako po hudobnej, tak aj textovej stránke. Takže celkový dojem celkom fajn. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama