Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nové zábavné hře moderované Martinem Dejdarem se utkají tři generační týmy populárních osobností. Pod vedením kapitánů Kamily Magálové, Jana Budaře a Marty Issové budou soutěžit o to, která generace je nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem vědět, co za moje peníze ČT stvořila. Příště to už raději vědět nebudu chtít. Jen si tak říkám, že musí být strašně fajn mít zajištěný příjem a přitom vysílat nejtrapnější pořady. Za tohle by se určitě styděla i Nova. ()

Coleator odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem asi neviděl hloupější televizní soutěž - byla to vlastně ale vůbec soutěž? Tři soutěžní týmy se přihlašují tím stylem, že ani nikdo neví, kdo se přihlásil dřív, dostávají body podle toho, kdo řekne, že je nejlepší, následně se všechny body vymažou a na závěr vyhraje tým, který v podstatě nevěděl vůbec nic?! A aby toho nebylo málo, přidejte trapné Dejdarovy výstupy, nahrané reakce publika a časomíru ve formě žrouta ovocných knedlíků... Díky, ale nikdy víc... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se opakovat, ale Česká televize opravdu nemohla pojmout rok oslav svého šedesátiletého výročí trapněji a nedůstojněji, než jak činí všemi těmi pseudopořady, jejichž kvalita odpovídá faktu, že se nesmyslně snaží kopírovat a vykrádat nápady svých neveřejnoprávních konkurentů !! Navíc asi někomu nedošla zásadní věc, že zlatá éra televizních soutěží je, jak doufám, nenávratně pryč, protože ji z obrazovek vytlačily všechny ty ještě otravnější reality show, talk show, talentové "konkurzy" a jiné zhovadilosti !! A tak si tentokrát vypůjčila pár nápadů z jiného výkalu televizní zábavy Máme rádi Česko TV Prima a narychlo ho zabalila do rádoby zajímavého cáru tv programu s nostalgickým názvem Zlaté časy !! Co budeme dělat ?? Soutěžit, ztrapňovat se a hlavně vzpomínat na "komouše" a dobu, která byla podle mnohých s krátkou pamětí tak úžasná !! Ovšem každých deset minut musíme divákovi připomenout, jak ironicky to myslíme a všichni se tomu hurónsky zasmějeme !! Hlavně Dejdar jako by ani nevěděl, za jakou stranu zrovna kope !! Nehledě na to, že většina jeho "vtipných" hlášek a komentářů hraničí s naprostou trapností a moderátorským průjmem.. Když připočteme tu spoustu hrozně "cool" a legračních vychytávek jako časomíry v podobě žrouta knedlíků či žongléra, divím se, proč to celé rovnou nepošlu do horoucích pekel spolu s ostatními odpady !! Občas se člověk aspoň pousměje, když někdo ze soutěžících náhodou utrousí něco vtipného, nebo spíš prokáže své základní neznalosti.. A mimochodem hádání seriálových či filmových znělek mě vždy bavilo..;) Nicméně sledovat tuhle hrůzu více než jedinkrát mi působilo hrozná muka, a já tak nemůžu jinak, než jít s hodnocením pod bod mrazu.. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasne podaný program. Takto sa veru nerobí ani oddychovka. Žiadna zábava, žiadna pointa, proste nič a navyše Mádl a Issová sú skôr generácia 80. rokov, Magálová tým, že sa narodila v roku 1950 je ešte generácia 40. rokov a Srstka je z generácie 30. rokov, ale aj tak mnohí v tých rokoch ako napríklad v 70. Matonoha a Budař boli ešte malí, takže otázky im dávať na tie roky nie vždy bolo dobré, navyše systém ako sa hlásili na odpovede na otázky bol divný a nedobrý. Pripadalo mi to ako taký socialistický program. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vtipná pohodová soutěž. Jsem zvědavý jak dlouho vydrží, hlavně ať jí nedávají moc často, jednou za měsíc stačí. ()

Andrew_Deer odpad!

všechny recenze uživatele

Hahah, soutěž, kde si soutežící mezi sebou radí, soutěž jak víno, opravdu... Hvězdičku za Dejdarova Kodeta! No a ostatní pokusy o srandu například Issové... ... ach jo. ()

Angus 

všechny recenze uživatele

Tento pořad mě donutil dívat se, když jsem zrovna poslouchal hudbu.... To se moc často nestává. Příjemný pořad na nudné večery :-). ()

Kámen odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl hodně soutěží, některý i hodně trapný, ale toto? Poplatky, který nuceně platím ČT, jdou na takový extra fekálie!!! Odpovídající název pořadu by byl asi tento : Kdo z nás je větší kretén, trapák, zoufalec a ubožák? To je tedy hnus :-( ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Česká televize v rámci svého šetření na původní tvorbě vymyslela něco, co není hodno vysílacího času ani ve dvě ráno, natož pak v osm večer v sobotu. Kromě ohraného archívu, tu tak je tento opravdu extrémně nekvalitní a trapný pořad. 15% ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% - Děs běs. Vůbec jsem nepochopil, co mně to mělo přinést a nabídnout. A to neuvěřitelně amatérské papundeklové studio! To snad všechny soutěže z 80. let vypadaly profesionálněji. Navíc, jak se nakonec ukázalo, to vlastně ani soutěž nebyla. Tak co to tedy bylo? I když mi Bouček & his boys v Máme rádi Česko taky přišli trapní, aspoň to má prvky show. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Obtěžovat v sobotu večer na veřejnoprávní televizi podobným formátem pamětníky časů, kdy v totožném čase diváky bavili legendy jako Abeceda, Televarieté, Možná přijde i kouzelník nebo Šaráda, by se dalo nazvat diletantstvím s velkým D. Pořád narážíme na nové formáty zábavných či soutěžních relací, které svým jepičím životem poukazují na nedostatek invence jejich tvůrců. Své image si špinící Martin Dejdar (kterého má jinak celkem rád) už neví, kam by vlezl, nemluvě samotném schéma pořadu…..co dodat? To snad už i Novácké víkendové večery v režii Petra Novotného nebo sourozenců Gondíkových měly větší hodnotu!!!!???!!!??? ()

adekcz odpad!

všechny recenze uživatele

toto mne bude ještě hodně dlouho strašit ve snech.. Vypadá to jako vydařený výstup případové studie "Jak se nemá dělat televizní show". ()

mai 

všechny recenze uživatele

Celkový nápad je téměř nulový a víc než samotný pořad mě zaujalo logo pořadu, které mi nápadně připomíná logo Totally spies! ...-.- že by Češi kopírovali i debilní loga seriálů??!! Ale nee, aby se neřeklo, náhodou prohodily okrajové barvy -_-. Schválně se na to podívejte! ;) ()

vojta033 

všechny recenze uživatele

My chceme bod... Dobře já vám ho napíšu. Proč ne! Celkem slušně pojaté. Není důležité vyhrát, ale přijít. Dejdara mám rád, takže sem se příjemně pobavil a příště se rád podívám na další díl. ()

Reklama

Reklama