Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nové zábavné hře moderované Martinem Dejdarem se utkají tři generační týmy populárních osobností. Pod vedením kapitánů Kamily Magálové, Jana Budaře a Marty Issové budou soutěžit o to, která generace je nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Meg348577 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, ale naprosto překombinovaný! Tvůrci vizuálu pořadu by zasloužili na holou a výběr aktérů v jistých případech také pokulhává... oceňuji snahu o "zábavný nenáročný pořad na sobotní večer", ovšem v tomto případě se to nepovedlo... ()

Mrs.Christie odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by to nebylo tak trapné, kdyby to neuváděl Dejdar, který se pitvoří a myslí si, že čím hlasitěji bude mluvit, tím bude zábavnější. Trochu mi to obsahově připomíná "Blafovanou", tedy televizní hru, kterou měl uvádět Joey Tribiani v Přátelích. Jenže v Přátelích to bylo myšleno v nadsázce, tohle asi vážně. ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka. Proč ne? Ale zase ty pravidla........no nic, na tři hvězdy to je akorát. Určitě zkouknu pokračování, narozdíl od "Máme rádi česko". ()

odvar 

všechny recenze uživatele

Občas vtipný, pro nenáročný diváky i koukatelný. V sobotu večer, kdy stejně nikde jinde nic nedávaj se to dá. :D ()

Desires

všechny recenze uživatele

Díl s Bárou P. byl trapný stejně jako její velevtipný klip Kráva.Hra na tupý blondýny jsou už ohraný a jedině Iva P. má právo si na tohle hrát. Jinak vzpomínky na tu dobu jsou dobrý,mě vzpomínkový věci nevadí,já bych tu dobu vrátila. ()

Reklama

Reklama