Reklama

Reklama

Go Goa Gone

(festivalový název)
  • Indie Go Goa Gone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Luv je čerstvo po rozchode. Odlúčenie od svojej životnej lásky chce riešiť radikálne. Rozhodne sa užívať si, koľko sa dá. Nezáväzný sex, zábava a alkohol sú pre neho jediným vykúpením. Spolu so svojimi dvomi priateľmi, nepoučiteľným sukničkárom Hardikom a Bennom, jediným z partie žijúcim usporiadaným životom, sa rozhodnú prijať pozvanie od krásnej Lenny na malý opustený ostrov. Ruská mafia tu pripravuje párty pre vyvolených. Na spoločne strávený večer vo štvorici po opici určite tak rýchlo nezabudnú. Novo objavená droga z ďalekého východu má totiž nežiaduce vedľajšie účinky: ľudí mení na nemŕtvych. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ASI TO BUDE Z TOHO, CO SNĚDLI V NOCI NA PÁRTY...“ … ,,JÁ VÍM CO JSOU ZAČ! JSOU TO …“ /// Tak nám po AIDS - v rámci globalizace, do Indie dorazili i zombie. Týnejdžerská záležitost, hulení, alkáč (a nenápadně vsunutý dva? ,,jejich“ popěvky). Protidrogová a pro romantická agitka se slabšíma CGI, která vodsejpá(dokonce bych řek, že rejža a možná i scénárista nějaký zombíky viděli), ovšem za Zombieland bych ji nevyměnil, ani kdyby k tomu přibalili tu holku s velkejma kukadlama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dlouho jsem ve filmu neslyšel ,,I'll be back“. 2.) Baví mě, když zombíci vypadaj jako Somálci 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Go Goa Gone, prvý výlet bollywoodu do zombie sveta, dopadol veľmi obstojne. Celý film sa nesie v odľahčenom, humornom tempe a vtípky sa berú z osvedčenej premisy marihuany a alkoholu. Keď sa to však celé zvrtne a z drogových orgii sa stanú zombieci, tejto jednohubke vôbec nedochádza dych, humorné násilie, dobré hlášky a pomerne slušné zábery sú skvelými esenciami. Avšak treba povedať, že tento film nemilosrdne vykráda celý žáner (najviac však Shaun of the Dead, ako zábermi tak aj strihom, dokonca v jednom zábere bol zombie Shaun) a nič nového neprináša. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bollywoodské filmy mám poslední dobou celkem v oblibě. Tenhle však mezi ty extrémně vydařené rozhodně nezařadím. Líbilo se mi to asi pouze do doby, než se ti tři čmoudi dostali na typicky ruskou párty. Poté už následovala pouze nefalšovaná uspávací nuda. Takže zhruba po hodince jsem si musel hodit kratší mikrospánek, abych ten zbytek nějak strávil. Vůbec nejvtipnější byla asi velmi silná protikuřácká kampaň, která proběhla před filmem, v půlce filmu a aby náhodou na lidské trosky, které nám byly ukázány člověk jen tak nezapomněl, tak prakticky celý snímek provázela jedna varující věta v levém dolním rohu. I jako zarputilému nekuřákovi mi to prostě vadilo. Tedy jen ta otravná věta. Samotné záběry byly docela vtipné. V momentě kdy borec bývalému borcovi ustřelí hlavu a na 5 minut začne přednáška o kouření, to člověka prostě pobaví. Indičtí hrdinové byli sympaťáci, jako kráva. Tady byla chyba asi v absolutně nudném příběhu, který se na ostrově zastavil a nikam se nehýbal. Od toho okamžiku bylo vtipných pasáží minimálně. Přes hvězdičku se asi nedovedu překlenout. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Odľahčená indická zombie komédia, ktorá má v mnohých smeroch pobavila. Je tu síce badateľná inšpirácia Shaun of the Deadom a Go Goa Gone tento úspešný britský kúsok v niektorých momentoch dokonca vyslovene vykráda, ale komu by už len v dnešnej dobe, keď je práve originalita v hororovom žánri úzkoprofilovým artiklom vadila takáto malichernosť? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Indická pařba, ne však ve Vegas, ale na ostrově plném krvelačných zombíků. Úlet, který musí potěšit všechny, kteří si někdy třeba užili nějakého toho jointa nebo se dokážou smát naprostým kokotinám hurónským smíchem celé hodiny. Tedy přesně něco pro mě. Do chvíle než se objevil blonďatý indoruský mafián jsem vrněl blahem, jeho zjevením Go Goa Gone přece jen trochu zabrousí od marihuanového blbnutí k trapnějším crazy hrátkám. Úsměv mi však nezmizel. Horor jsem vůbec nečekal, čili žádné zklámání. A je vidět, že i bez tanečků lze v Indii natočit dobrej biják. Vysmátá čtyřka. Viděno během Season Challenge tour 2015 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Soha Ali Khan, která ve filmu hraje cameo jako Hardikova (Kunal Khemu) imaginární ex-přitelkyně, je s hercem v reálném životě zasnoubená. (filmsim)
  • V průběhu filmu se titul Go Goa Gone objeví po "kartách" (1.Go 2.Go Goa 3.Go Goa Gone) podle toho, co se ve filmu právě děje. (filmsim)

Reklama

Reklama