Reklama

Reklama

Go Goa Gone

(festivalový název)
  • Indie Go Goa Gone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Luv je čerstvo po rozchode. Odlúčenie od svojej životnej lásky chce riešiť radikálne. Rozhodne sa užívať si, koľko sa dá. Nezáväzný sex, zábava a alkohol sú pre neho jediným vykúpením. Spolu so svojimi dvomi priateľmi, nepoučiteľným sukničkárom Hardikom a Bennom, jediným z partie žijúcim usporiadaným životom, sa rozhodnú prijať pozvanie od krásnej Lenny na malý opustený ostrov. Ruská mafia tu pripravuje párty pre vyvolených. Na spoločne strávený večer vo štvorici po opici určite tak rýchlo nezabudnú. Novo objavená droga z ďalekého východu má totiž nežiaduce vedľajšie účinky: ľudí mení na nemŕtvych. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (53)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ASI TO BUDE Z TOHO, CO SNĚDLI V NOCI NA PÁRTY...“ … ,,JÁ VÍM CO JSOU ZAČ! JSOU TO …“ /// Tak nám po AIDS - v rámci globalizace, do Indie dorazili i zombie. Týnejdžerská záležitost, hulení, alkáč (a nenápadně vsunutý dva? ,,jejich“ popěvky). Protidrogová a pro romantická agitka se slabšíma CGI, která vodsejpá(dokonce bych řek, že rejža a možná i scénárista nějaký zombíky viděli), ovšem za Zombieland bych ji nevyměnil, ani kdyby k tomu přibalili tu holku s velkejma kukadlama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dlouho jsem ve filmu neslyšel ,,I'll be back“. 2.) Baví mě, když zombíci vypadaj jako Somálci 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Opáčko po letech. humor teda hodně opadl a ty 2 hodiny mi přišly zbytečně dlouhé. Na Indii slušná věc, ale maximálně průměr. 6/10. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Indická radodávka, která by si očividně neporadila bez filmársky zámorskej výpomoci. Silně dobrodružně akční, komediálně umravnený paskvil s nemálo zakopnutíma, no dobrá správa - tu se netančí. I když Indi pod 110 minut neidú - seknem usmiatu 3 mínusku.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Saifa jsem si postupně velmi oblíbila, jen co je pravda. Ale včetně jeho scén, které jsou vtipné asi tak na 2 hvězdy, je GGG pro mě největší bolly fail vůbec. Starší filmy jsou jednoduše jiné, někdy se zkrátka příliš nebavím, ale určitá pozitiva najdu. Ale tady není vůbec nic. #festivalbollywoodskehofilmu ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia troch kamarátov sa po pozvaní od náhodnej známosti ocitá na opustenom ostrove, kde Ruská mafia usporiada párty pre vyvolených. Na tento večer nikto z nich tak ľahko nezabudne. Pohodový večer plný chľastu, drog, či sexu sa náhle mení na krutý boj o život so zombie. Úsmevná hororová komédia, ktorá si určite zaslúži hodnotenie na úrovni lepšieho priemeru. Atmosférických pasáži sa síce nedočkáte, ale gore či humoru určite áno - 70% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejšia zombie komédia od Juan of the Dead našťastie bez tanečno hudobných pasáží ako je pre dobrý indický film zvykom. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jsem Hard Dick!" ,,Má to tam pod palcem ruská mafie" (jo, za každýho vyvrženýho Rusa palec nahoru, jenže zas tak moc jich nebylo). Zombiárny mám rád i v komediální podobě, ale indický počin mě za srdce nechytil. Ba co víc, tenhle film mě prostě nebavil. Vše se tak nějak vleklo, humor přízemní, jen když nastoupili zombíci a započala krvavá hostina následovaná vykydlením, jsem se trochu pobavil. Pěkná kamera, slušná hudba a střeva ven...nic víc. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Fajn zombie komedie, ale žádná bomba se nekonala. Indické prostředí a herci v čele s indickým Neymarem byli příjemně netradiční. Pár hlodů opravdu povedených, dějově to je už slabší. Je to tu srovnáváno s Juan de los muertos, tak na to to dle mě nemá ani náhodou, to je vrchol subžánru. :-) 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Indický zombie film, který bojuje proti kouření, se snaží být z větší části vtipný a některé vtípky jim opravdu vycházejí. Jen ta počáteční okecávací masáž před párty na ostrově byla poněkud zdlouhavá. Jinak to docela šlo. Lepší průměr. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Výborná zombie komedie, která sice úplně nedosahuje kvalitky Zombrilandu nebo Juana - vybíječe příbuzných, ale vysmát se u ní dá bez jakýhokoliv přemáhání se. Film sice vsází na všechny otřepaný móresy typu hulení, sjíždění kokešu, paření, děvek, ale kdo si připustí k tělu takovou malinkou parodii na Ibizu ve smyslu pařícího ostrova, kde po 72 hodinové pařbě vypadají všichni taky jako zombies, musí být spokojený. Na plnou palbu to není, ale Indouši ukazují, že je neradno je přehlížet. Jsem potěšen! 80% Btw. protikuřácký spoty během filmu jsou větší hardcore než všecky hororové prvky ve filmu. SMOKING IS INJURIOUS TO HEALTH, SO ALCOHOL AND DRUGS AND GUNS AND A LOT OF OTHER SHIT.....SO.....GO EASY!!!! :D ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, dlho som tento snímok odkladal kvôli krajine pôvodu, no bol som príjemne prekvapený, ako dobre som sa na tom zabával. To je predovšetkým zásluha zábavných postavičiek a množstva humorných situácií, o ktoré tu nebola núdza, aj keď ku koncu už ten humor trocha strácal dych. Tiež sa to pomerne ťažkopádnejšie rozbiehalo. Mám však z tejto blbinky dobrý pocit. Lepší priemer. 65/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo dost dobrý.Zfetovaný zombíky jsem fakt ještě neviděl.Smekám.Tohle se indiánům povedlo.Jedna z těch lepších hororovejch komedií,které určitě stojí za to.Doporučuju. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bollywoodské filmy mám poslední dobou celkem v oblibě. Tenhle však mezi ty extrémně vydařené rozhodně nezařadím. Líbilo se mi to asi pouze do doby, než se ti tři čmoudi dostali na typicky ruskou párty. Poté už následovala pouze nefalšovaná uspávací nuda. Takže zhruba po hodince jsem si musel hodit kratší mikrospánek, abych ten zbytek nějak strávil. Vůbec nejvtipnější byla asi velmi silná protikuřácká kampaň, která proběhla před filmem, v půlce filmu a aby náhodou na lidské trosky, které nám byly ukázány člověk jen tak nezapomněl, tak prakticky celý snímek provázela jedna varující věta v levém dolním rohu. I jako zarputilému nekuřákovi mi to prostě vadilo. Tedy jen ta otravná věta. Samotné záběry byly docela vtipné. V momentě kdy borec bývalému borcovi ustřelí hlavu a na 5 minut začne přednáška o kouření, to člověka prostě pobaví. Indičtí hrdinové byli sympaťáci, jako kráva. Tady byla chyba asi v absolutně nudném příběhu, který se na ostrově zastavil a nikam se nehýbal. Od toho okamžiku bylo vtipných pasáží minimálně. Přes hvězdičku se asi nedovedu překlenout. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Indická pařba, ne však ve Vegas, ale na ostrově plném krvelačných zombíků. Úlet, který musí potěšit všechny, kteří si někdy třeba užili nějakého toho jointa nebo se dokážou smát naprostým kokotinám hurónským smíchem celé hodiny. Tedy přesně něco pro mě. Do chvíle než se objevil blonďatý indoruský mafián jsem vrněl blahem, jeho zjevením Go Goa Gone přece jen trochu zabrousí od marihuanového blbnutí k trapnějším crazy hrátkám. Úsměv mi však nezmizel. Horor jsem vůbec nečekal, čili žádné zklámání. A je vidět, že i bez tanečků lze v Indii natočit dobrej biják. Vysmátá čtyřka. Viděno během Season Challenge tour 2015 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pro mě je GGG určitě překvapení. Čekal jsem nudnou slátaninu a ono to mělo dobrý spád až jsem z toho spad. Ikdyž je to prej horor, převládá zde hlavně komediální část, hlášky, momenty, to vše se synchronizuje s komedií. Hlavní postavy Hardick ( pořád tvrdej) a Luv ( ještě není ta chvíle ?) jsou sympatické, vtipné a mají mezi sebou skvělou chemii. Smál jsem se opravdu často, na to jak je film dlouhý bych to vůbec nečekal. Snímek nenudí a dokáže skvěle pobavit. Efekty a zombie nevypadají špatně, na to že je to z Indie. Nečekejte horor, ale vtipnou survival komedii. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Odľahčená indická zombie komédia, ktorá má v mnohých smeroch pobavila. Je tu síce badateľná inšpirácia Shaun of the Deadom a Go Goa Gone tento úspešný britský kúsok v niektorých momentoch dokonca vyslovene vykráda, ale komu by už len v dnešnej dobe, keď je práve originalita v hororovom žánri úzkoprofilovým artiklom vadila takáto malichernosť? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Škoda první třetiny. Zhulenejch týpků, kteří maj problémy se ženskejma jsem ve filmu už viděl hromadu a tady byla ta inspirace Hele vole, kde mam káru byla až moc zjevná. Alespoň z mýho pohledu. Nicméně jakmile se objevily zombie, nabralo to spád a povedenj gag střídal povedenou hlášku jak na běžícím páse. A jako bonus dvojice Ivanů, těch největších drsňáků v zombie filmech vůbec. Tady se Indové vytáhli. A závěrečný poučení? Pokud vám jedna droga selže, vemte si drogu druhou. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Indická zombie komédia? Hm, zaujímavé. Najviac ma bavila prvá pol hodina v ktorej sledujeme dvoch sympatických a zábavných zhúlencov, ktorý len tak blbnú. To dobre fungovalo a keby bol celý film len takou zhúleneckou komédiou, to by to úplne stačilo. Lenže potom sa presunú na ostrov a začnú tam pobehovať zombíci. Komediálna stránka padne na dno a nejaké gore a akcia za nič nestoja. Evidentne to je strašne lacné. Len tak nudne tam pobehujú v lese a vlastne sa nič poriadne nedeje. Škoda. Po skvelom úvode sa to celé pokazilo a hlavná téma so zombie vôbec nefunguje. 5/10. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se bavil! Jestli máte rádi Zombieland a podobné zombie-komedy chujoviny, tak si Go Goa Gone nenechte ujít! Mělo to překvapivě slušné tempo, spoustu veselých akčních klíšé a hlavně ohromnou porci nadsázky utahující si z dnešní společnosti. Ideální biják, pokud vám nevadí trochu střev, vystřelených mozků, spousta krve a poletující údy. Na indickou produkci velmi slušné zpracování. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o jednom snílkovi,ktorý zachvilu precitne a o jeho kamarátovi,ktorý by ošukal asi aj veveričku.Tak oni dvaja vyrazia na party na jeden ostrov a zoberu ešte jedného zúfalca.Tento film má silu v čiernom humore a na moje štastie je ho tu veľa a to mi velmi vyhovovalo.Tí traja si vyrazia na ostrov za dobrodružstvom a na párty,ktora sa razom zmeni na boj o holý život.Lebo na tej párty sa podávali tabletky a po zjedení sa z ludí stávali zombie.A tak tí dvaja boli v riadnom prúseri.Som spokojní aj čo sa týka kamery.Keď prišiel na scénu Boris- akčný king a tak to začalo mat aj drsno akčný pod tón.Zombie boli niekedy komické inokedy strach nahaňajúce.Celkove vynikajúce prevedenie,vobec som nespoznal,že to je indický film.Tento film je velmi silný aj v dialogoch.Tento film sa velmi podobal na Chuan delos muertos.A ten vyhuleničkový klip,bol príjemným spestrením tohto filmu. ()

Reklama

Reklama