Reklama

Reklama

David Guetta & Chris Willis feat. Fergie & LMFAO: Gettin Over You

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2010, 3 min

Režie:

Rich Lee

Hudba:

David Guetta

Hrají:

Fergie

Recenze (8)

kingik 

všechny recenze uživatele

Překozatělá Fergie sice dala Duhamelovi a ne mně, ale nemám jí to za zlé a rozhodně se to nepodepíše na konečném verdiktu nad tímto multi hudebním počinem ve kterém spojili síly kromě ní ještě Chris Willis, excentrické seskupení LMFAO a syntezátorový virtuos David Guetta. Od podobného zajímavého sloučení různorodých hudebních umělců bych čekal i víc. Fergie v něm diváky dráždí vyzývavým dekoltem, jak je u ní zvykem, a její živočišná aura doslova spase vše kolem. Písničce chybí ještě větší náboj a větší zaujetí pro posluchače, který, podobně jako já, zareaguje hlavně na jméno známé zpěvačky, než na mimořádné hudební kvality písničky, které Guetta vyflusuje jak na běžícím páse. Každé spojení s nějakou známou osobností z řad hudebního světa nepřináší hudební vavříny, ale ani o žádných trnech nemůže být řeč. Písnička u které nějakou dobu trvá než ji naposloucháte a je dost možné, že se vám to ani při velkém úsilí, až tak nepovede. Mé hodnocení: 50% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Kdo poslouchá Guettu, tak skáče radostí. Je však samozřejmost, že tohle video se skvělým trackem nemůže mít dobré hodnocení, když se tu většinou poslouchá rock and roll. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tohle ani není nějaké filmové umění. Když vezmu Guettovo She Wolf, tak tohle se vůbec nedá srovnat. Klasický nijaký videoklip. Písnička spíše průměrná. Stacy krásná, i když tradičně maskérkou zprasená... ()

Reklama

Reklama